Co myslicie o Antosi ?
Według mnie gra tragicznie , nawet jak na swój wiek .
A ostatnio to tak sie usmiałem bo latała co 5 minut do mamusi i to jej ,, boji mnie bziusiek,,
po prostu brak słów .
no tak zachowują się 5 letnie dzieci... nie wiem, co jest złego w takim zachowaniu...
w zachowaniu nic , ale aktorka gra bardzo sztucznie jak na swój wiek (nie obrażam tej dziewczynki!)i poprostu smiesznie to wygląda !
Ogólnie wszystkie dzieci grają jak małe roboty z miną w stylu "Co ja tu robię i gdzie jet mój miś?". Chyba kamera je rozprasza.
prawda :D niestety malutka strasznie gra!
a np. w Klanie córeczka Agnieszki jest młodsza od tej a o wiele lepiej gra!
Faktycznie sztucznie jej to wychodzi, wręcz nienaturalnie. Jest ona młoda, ale bądź co bądź, już kilka lat na planie jest, więc powinna już nieco bardziej się wczuwać.
Czasem aż śmiać mi się chce jak ona gra, jeszcze te jej przeciągane zdania. Mam jedną prośbę, weźcie ją!
HORROR!
propo hoorroru jestem ciekaw jak zagrałaby w jakims horrorze np piła albo paranormal activity ... :)
o jezu ale sie usmiałem !!!!!!!!!!!! pewnie ten piła by dostał ataku smiechu a ona została uwięziona za popsucie kinematografi!!!!:)
@Jachu: umarłem ze śmiechu. Chociaż powinno być "I wanna play a game" :)
Poza tym dajcie spokój Antosi, przecież ona ma jakieś... ile ona ma właściwie lat?
Nie no aż nie mam pomysłu na posta.
[^^wygrałeś]
mam coś nowego: http://gabrysia-jezolkowska.bo.pl/
Jakiś fanklub czy coś.
A tak BTW, ktoś zauważył, że ona ma tylko jedną brew!? o_O
Tak to juz jest np w stanach albo w Anglii zeby znalezc dziecko do rolii robia ogromne castingi w calym kraju a u nas graja przypadkowe dzieci (dzieci aktorow albo kogos z ekipy) stad efekt....