Czy ktos wie co jest grane z tym gosciem? Dlaczego sie zachowuje jak tak idiota, pilnie i szybko chce slubu i o wszystkim decyduje sam?
To pewnie jakiś palant, który chce ją po ślubie bić, maltretować albo wywieźć do jakiegoś haremu. Dlatego zgrywa takiego świętoszka. Podejrzany wydał mi się na samym początku, strasznie go nie lubię.
Niby czarujący, czuły, szarmancki, bla bla bla, ale naprawdę jego zachowanie jest conajmniej dziwne. Ciekawe,czy okaże się psychopatą albo damskim bokserem, któy będzie karał za 'przesoloną zupę' ;p
Popieram wszystkich ! Mnie ten Piotr normalnie przeraża. Jest sztucznie miły, i przerażająco nadopiekuńczy w stosunku do Gosi. Jakby po ślubie chciał się na niej porządnie wyżyć. O wszystkim chce decydować sam a ona robi błąd podporządkowując mu się.
To jest w ogóle jeden z najbardziej idiotycznych wątków w tym serialu... Ona niby tak się zarzekała,że nie wyjdzie za mąż po tym jak się z Piotrem rozwiodła, a tu 1 facet i już ślub. Dla mnie to nieprzekonywujący wątek, zrobiony totalnie na siłę.
on ja czyms naszprycowal ? bo trzymała go na dystans a teraz jest na kazde jego zawolanie . O co chodzi bo nie ogladam regularnie
Będzie nią sterował, tak jak jego ojciec jego matką, będzie musiała robić tak jak on uważa, nie będzie miała własnego zdania i będzie jego służącą:/w ostatnim odcinku podczas tej kolacji było pokazane jak ma przekichane matka Piotra z jego ojcem, z Gosią będzie tak samo, chyba, że się jeszcze wycofa...