4,8 36 tys. ocen
4,8 10 1 36343
2,5 4 krytyków
Na Wspólnej
powrót do forum serialu Na Wspólnej

Lepsza jest chyba tylko 'Pierwsza miłość' tam to dopiero dzieją się rzeczy z kosmosu [znajomi czasem opowiadają, wierni fani ;] ]

Na wspólnej jest kolejnym przesadzonym tasiemcem, kompletnie pozbawionym realizmu. Najgorsze co może być to chyba ci Ziemińscy [? nie wiem jak się nazywają dokładnie]. Ta rodzina jest jakaś patologiczna. Najbardziej mnie rozwaliło jak ostatnio 'poważne' problemy z dziećmi ukazują scenarzyści z ich udziałem. Antykoncepcja Olki i 18-nastka Daniela, na której była ZWYCZAJNA LIBACJA [słowa Danki; wypowiedziała to w taki sposób jakby zaraz miała paść na zawał].

Zdewociałe podejście reprezentuja ci rodzice. Zamiast wytłumaczyć córce, że powinna wstrzymać się z decyzją o podjęciu współżycia jeszcze trochę i powiedzieć jej, że to dobrze, że poważnie o tym myśli, bo chciała się zabezpieczyć, to ci robią jakąś tragedię. A 18-nastka to w ogóle straszna rzecz. Miały być dwa kieliszki szampana i co? "Olka, piłaś!!!" [Danuta, a ty myślałaś, że na 18-nastkach to grają w warcaby tylko? Jak żeś puściła dziecko na imprezę co nigdy alkoholu w ustach nie miało to się dorwała do zakazanego]

Jeszcze koleżanka się upiła, no jak Olka mogła do tego dopuścić? Kolejne dziecko spuszczone z łańcucha, które jak się napije to od razu do nieprzytomności. Poza tym jak Danuta stwierdziła, że 'Ania' nadal nieprzytomna to trochę się zdziwiłam. Upić się do nieprzytomności ok, widziałam takie przypadki, ale ile można trzeźwieć? Może na detox powinni ją zawieźć, jak jest nieprzytomna ciągle, a nie wydzwaniać po innych rodzicach, że ich córka się upiła. Chora jakaś sytuacja.

Pomijam fakt, że ta Olka sama w sobie jest jakąś kłodą i w dodatku pół mózgu jej brak; co chwila jakieś głupie rzeczy robi i drewniano gra. Rodzice Daniela też niezłe mają metody wychowawcze, dają dorosłemu chłopakowi szlaban, bo ma złe oceny, uśmiałam się. Sam jest tak głupi, że nie wie, że powinien oceny poprawić? Jak ma się siano w głowie, to tak bywa. Dlatego z drugiej strony się im nie dziwię, bo ten Daniel i Olka od zawsze zachowywali się jak dwoje głupich dzieciorów, więc dla nich szlaban byłby pewnie odpowiedni nawet jakby mieli po 20 lat.

Uwielbiam ten serial, bo pośmiać się można i rodziców się swoich docenia potem :)