4,8 36 tys. ocen
4,8 10 1 36343
2,5 4 krytyków
Na Wspólnej
powrót do forum serialu Na Wspólnej

Czy macie jakąś koncepcję, jakie zamiary względem Kingi ma jej kolega z pracy? Niby na początku jej pomagał, a teraz robi wszystko, żeby jej utrudnić pracę w redakcji... Podrywa ją, chce się pozbyć konkurencji czy ma na jej miejsce kogoś ze swoich znajomych?

ocenił(a) serial na 1
laleczka874

Nie mam zadnej koncepcji, ten wątek jest obecnie jednym z najnudniejszych dla mnie.

TakaJedna93

Specjalnie chcial, by Kinga wybrała ten konkurs na stanowisko, bo tamta za bardzo samodzielna i niezależna? A zdobył Kingi zaufanie i potem będzie chciał jej osiągnięcia przypisac sobie, tak myslę, jedyna sensowna myśl :)

ocenił(a) serial na 9
laleczka874

I wszystko już jasne... Kinga odwala całą robotę za zespół, wszyscy dostają premie, tylko nie ona... Facet ją dmucha we wszystkie możliwe strony... Ciekawe jak dalej potoczy się akcja? Czy Kinga sama zrezygnuje z pracy? Czy pójdzie do przełożonego Smolnego? Czy Michał wkroczy do akcji? A może jeden z kolegów nie wytrzyma presji i nakabluje na szefa?

laleczka874

hahaha Michał wkroczy do akcji :PPP jedyne co on potrafił to narobić długów, a teraz jego żona musi zapie..... i doświadczać mobbingu, zeby go z tego syfu wyciągnąć. nie przeceniaj tej cipy. to nie facet :P

ocenił(a) serial na 2
laleczka874

myślę, że chce doprowadzić do tego żeby sama zrezygnowała z pracy bo boi się szefa. Może go zwolnić bo dojdzie do wniosku, że Kinga jest lepsza.