Witam cz pomógłby mi ktoś w ułożeniu chronologicznie filmów naruto odnośnie serialu? Czy może kolejność nie ma znaczenia i mogę filmy osobno oglądać? Mają jakiś wpływ na fabułę serialu ?
Cześć :) Ja właśnie skończyłam oglądać pierwszą serię i chciałam ogarnąć jak powinnam oglądać filmy przed zaczęciem Shippuden, a tu się okazało, że... no właśnie, powinnam o tym pomyśleć o wiele wcześniej. Ale, jak to się mówi, lepiej późno niż wcale :P Jeśli nie przeszkadza ci lista po angielsku, możesz zerknąć na tę stronę: https://www.reddit.com/r/Naruto/comments/5uruwu/best_order_to_watch_anime_and_mo vies_in_question/
Myślę, że nie powinieneś mieć problemu, a jest to najbardziej precyzyjna lista, jaką udało mi się znaleźć. Z tego, co mi wiadomo są jeszcze odcinki specjalne Naruto, które nie zostały tam ujęte, bo właśnie one nie mają zbyt dużego wpływu na fabułę (gdybyś chciał je obejrzeć, a nie mógł ich znaleźć, daj znać, wtedy podam ci tytuły). Za nie chyba najlepiej zabrać się po skończeniu pierwszej serii.
większość fillerów w pierwszej serii pominałem bo interesuje mnie główna fabuła, zaczynam właśnie shippuudena dlatego pytałem o przydatność filmów do całej fabuły a fillery ogarne sobie kiedyś tam ;) i dzięęęęęęęki wielkie za link, bardzo przydatny, w weekend zrobie sobie maraton filmów z pierwszego sezonu