PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 96676
6,7 11 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Ja osobiście po zobaczeniu odrazu pomyślałam,że to syn Deana ten mały wygłądał jak odbicie deana z dzieciństwa hehehe;] fryzura, ubiur, muzyka szkoda ze to nie jego syn ;]

ocenił(a) serial na 10
malwina_malinka

Zgadzam sie ze wszystkim, ale mama Bena nie byla przekonywojaca mowiac ze to nie jego syn. Wiec moze jeszcze kiedys Dean wruci tam :)

ocenił(a) serial na 9
miidniight

Zgadzam sie. Mnie sie wydaje ze cos z tym jesczze bedzie

ocenił(a) serial na 10
doroti

Tez mi sie wydaje ze cos bedzie z Benem i jego mama. Dzieciak był niezły teee jego teksty poprostu takie same jak Deana.

ocenił(a) serial na 9
Anusia16

Bo to była mała kopia Dean'a :) a tak na serio nie sądze, żeby powrócili do tego wątku. On był tylko wykorzystany aby przystopować kreacje Dean'a jako nie wyrzytego kolesia, który ma rok i chce go wykorzystać na max'a. To był trik, aby skłonic go do refleksji :) Ale szczerze przydałby mu sie jakiś obiekt westchnień tylko nie JO, bo obna była beznadziejna ;/

pzdr

ocenił(a) serial na 10
ana_9

Co ty masz do Jo? Fajna była i sie dziwie , że nadal jej nie ma i chyba nie bedzię;/

ocenił(a) serial na 9
szadok44

A o kim wy rozmawiacie w którym odcinku i seri czy to prawdziwy syn

ocenił(a) serial na 10
patryk1305

chyba 2 albo 3 odcinek trzeciej serii. Na końcu matka chłopaka powiedziała Dean'owi że to nie jego dzieciak,ale zrobiła to niezbyt przekonywująco. Dlatego niektórzy podejrzewają że jednak Dean ma syna pewnie wyjaśni sie pozniej albo nigdy do tego wątku nie powrócą

ocenił(a) serial na 9
szadok44

Wielkie dzięki bo nie mam trzeciego sezonu a czy mozna gdzis sciagnac go z internetu

ocenił(a) serial na 10
patryk1305

http://www.torrentz.com/
tu sa odcinki 3 sezonu
musisz miec jakis program do sciagania np utorrent