Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97121
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Witam,
Mam zamiar zacząć przygodę z tym serialem, póki co oglądam Gra o Tron i The Walking Dead, ale po namowach znajomej i przeczytaniu jakiejś recenzji postanowiłem zobaczyć czy ten serial jest faktycznie taki dobry :) W związku z tym mam kilka pytań do Was, a mianowicie po premierze w USA po jakim czasie pokazują się wstawki u nas w PL? jak długo trzeba czekać na napisy? jak długie są przerwy między sezonami? i czy wiadomo ile serial będzie miała sezonów? W sumie chyba tyle pytań. Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi :)
Pozdrawiam,
Guti89

ocenił(a) serial na 8
Guti89

- Premiera każdego odcinka odbywa się w wtorek. Na torrentach pojawiają się już nad ranem w środę. Online są dostępne w środy.
- Na napisy polskie czeka się różnie. Raz dłużej, raz krócej. Zazwyczaj są następnego dnia.
- Przerwa między sezonami trwa ok. 5 miesięcy.
- Na dzień dzisiejszy sezon 10 jest wysoce prawdopodobny. Jensen i Jared podpisali kontrakty na niego już dawno temu a oglądalność utrzymuje się na dobrym poziomie. Prezes stacji The CW, Mark Pedowitz, podczas konferencji prasowej TCA wypowiedział się na temat przyszłości ''Supernatural'': Tak długo jak ja tu jestem i oglądalność się utrzyma, serial może trwać tak długo, jak tylko tego chcą twórcy. Osobiście mam nadzieję, że zakończą serial na 10 sezonie.
Bo SPN zasługuje na ‘’odejście’’ z honorem.

Lexa17

Dzięki wielkie za odpowiedź :)