Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97121
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata
dark12345

Świetny odcinek! Kevin był wspaniały, Abbadon wróciła <3 i bardzo cieszy mnie to że wreszcie pojawiają się inni łowcy.Wątek z Ezekielem jest co prawda troszkę dziwny, ale też jest fajny. Nie mogę się doczekać kolejnego odcinka!

Nebulae

Kolejny odcinek chyba będzie poświęcony tylko castielowi zobaczcie se promo na youtube

ocenił(a) serial na 8
dark12345

Nie mogę nigdzie znaleźć tej dwójki.

Iwona605

Z torrentów se sciągnij

ocenił(a) serial na 8
dark12345

Nie ma, cholercia

ocenił(a) serial na 9
Iwona605

eztv.it

Tam szukaj wszelkich torrentów nagrywanych z TV.

ocenił(a) serial na 8
MarCon77

Super MarCon77 Wielkie, wielkie dzięki!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
dark12345

Odcinek niczego sobie ;) promo następnego nie widziałam, ale nazwa wskazuje, że może być o Castielu. Dean miał chyba jakieś wątpliwości/podejrzenia w ostatniej scenie, co myślicie?
Poza tym Abbadon też mi się podoba więc się cieszę, że wróciła i pewnie będą potyczki Crowley-Abbadon, tylko ciekawe jaką rolę będą w tym mieć Winchesterowie - przypuszczam, że nie pozostaną obojętni :D

Madziara_3

Abbadon z tego co pamiętam to mocno stoi za Luckiem, możliwe że będzie chciała uwolnić go z klatki.
Albo weźmie górę ambicja i spełni oczekiwania o których mówiła na początku odcinka - Król zdobywca - będzie chciała na poważnie zabrać się za zbieranie duszyczek zniewalając ziemię i przy okazji ostatecznie pozbywając się aniołów by władać nie tylko piekłem.
Tak czy inaczej będzie dążyć do scenariusza z odcinka 5x04 czyli zniszczenia ludzkości, w tej sytuacji Crowley to dużo lepsza opcja dla ludzi.

ocenił(a) serial na 10
Grajcz

No w sumie racja. Chociaż jak już się dowie co się działo przez cały czas (w tym odcinku się pytała demonów co się stało z piekłem i z nimi samymi) to myślę, że jednak ambicja weźmie górę i będzie chciała zgarnąć jak najwięcej dla siebie - w końcu to demon ;) No i wątpię, żeby Crowley długo siedział zamknięty w tej piwnicy ;)

ocenił(a) serial na 8
dark12345

crowley się tak dziewnie patrzyla na sama jak przyszli doniego z deanen pod koniec, myslalam ze mu powie ze ma w sobie anioła, pewnie będzie z tym watek ze to od crowleya się pierwszy o tym dowie

phuckyosystem

Plus za smaczki w postaci nazwisk agentow Fbi - STARK I BANNER ;-) Jak na razie poczatek 9 sezonu zapowiada sie obiecujaco. Abaddon poluje na Crowleya, wiec pewnie bracia predzej czy pozniej zawra z nim kolejny sojusz.