Z doświadczenia wiem, że seriale które mają tak dużo sezonów po jakimś 4 sezonie robią się nudne i tracą swój klimat :) Więc dla kogoś kto jest na bieżąco z serialem: warto zaczynać ? i czy serial cały czas trzyma wysoki poziom? :D
Serial ma swoje wzloty i upadki. Rzeczywiście, pierwsze sezony były najlepsze, później było gorzej, teraz znowu jest dobrze. Ale tak szczerze - to jest dobry serial. Ja mam już swoje latka i aż mi wstyd, że go oglądam, ale co mam zrobić - lubię go. Mam kilka ulubionych seriali, ale to jest jedyny na który czekam i tak tydzień w tydzień. Patrząc na Twoje ulubione seriale zakładam, że ten też Ci się spodoba.
na 10 mają kontrakt podpisany ale wiadomo że to stacja zadecyduje czy ostatecznie zrobić kolejny sezon, bo mogą im się nie spodobać wyniki oglądalności i wtedy po prostu go zdejmą z anteny
nie wszystkie sezony są jednakowo dobre, ale naprawdę warto oglądac bo serial ma niesamowity klimat. Z bohaterami można się zaprzyjaźnic, a serial wciąga jak mało który. Nie znam takiego drugiego, polecam ;)
Serial ma niepowtarzalny klimat i właśnie dzięki temu nie można się od niego oderwać, a aktorzy do ról głównych jak i drugoplanowych są świetnie dobrani, ważnym elementem jest też muzyka. Co najważniejsze fabuła, która daje do myślenia, porusza pewne problemy jak poświęcenie, zaufanie, miłość itp co sprawia, że serial nie jest 'dla wszystkich'.
Dla mnie sezony 2-5 są świetne a "Swan Song" to mistrzostwo. Chociaź po 5 sezonie serial trzyma poziom, może nie jest tak jak wcześniej ale oglądać warto. No może oprócz 7 ;)
Zaczęłam sezon 9 i jak na razie jestem mile zaskoczona :)