normalnie MIAZGA!! nie mogę aż z emocji... POZIOM ostatnich odc.jest mocny ale ten to w ogóle !!! POŁAMAŁ NADGARSTKI!! końcówka szok szok i jeszcze raz SZOK!!
aż nie wiem co mówić :P:P:P
jak tu wytrzymać do następnego odcinka??
ALEX contra AMANDA = te sceny zawsze są mrożące w żyłąch no ale TA jest MIAŻDŻĄCA!
i ten but na szyi Alex WOW! zaje***scena
z resztą walka Alex i Jaden., też wyje*** w kosmos ;D
MAJSTERSZTYK, nie wiem kto tam pisze scenariusz ale dał czadu - R E W E L K A!!!
Byłam w szoku, ze tak szybko uśmiercili Jaden, a szczególnie, że to Nathan ją zabił ;O Alex przyćmiła wątki Nikity w tym odcinku. Końcówka odcinka była powalająca. Sama postać Amandy jest przerażająca XD Jestem ciekawa jak się z tego wywiną.
no fakt, Jaden długo nie pożyła ;) ale w sumie i dobrze hehe, no Nathan the best - btw. ciągle ktoś zabija za Alex ;)
zgadzam sie z Tobą UltraViolet że Alex przyćmiła Niki i to pełną gębą ;D
a tak w ogóle Amanda kojarzy mi sie z ...MODLISZKĄ ;)
Mnie się podobała historia z Guardianem (Guardianką dokładnie;) - szczególnie gdy członek "Stike Team" odliczał grożąc temu chłopakowi i "decyzja" Guardianki ;D
Alex to dla mnie GŁÓWNA postać tego filmu [Boshe, jakież ona ma Przepiękne Oczka!!!] - jak dla mnie mogliby nawet zabić na końcu pierwszego sezonu Nikitę, a drugi Sezon nosiłby już tytuł "Alex" ;DDDDD
Końcówka rzeczywiście mocna - kluczowym jednak będzie moim zdaniem JAKIE będzie rozwiązanie tej sytuacji - już tak wiele cliffhangerów widziałem a ich "rozwiązanie" okazywało się banalne i wzbudzało rozczarowanie. Zobaczymy - jeszcze 2 odcinki w tym sezonie!
Nathan ma bardzo kiepskie wyczucie czasu ;)
Jaden faktycznie (jak było do przewidzenia) namieszała. Biorąc pod uwagę to, że Amanda już wie o Alex, postać Jaden stała się zbędna, jej głównym zadaniem było uprzykrzanie życia Alex.
Dzisiaj do mnie dotarło, że aktorka do roli Amandy została wybrana IDEALNA, o ile w każdej z pozostałych ról jestem w stanie wyobrazić sobie innych aktorów, o tyle tutaj wybór był perfekcyjny w każdym calu.
Nathan mnie drażni, sama nie wiem czemu. Od momentu wprowadzenia tej postaci byłam zdania, że nie ma jaj, po ostatnim odcinku może jakiś ich zalążek się pojawił, a i tak jakoś nie widzę go z Alex na dłuższą metę.
I na koniec muszę przyznać, że oczywiście nie mogę się doczekać kolejnego odcinka, mam nadzieję, że po tak mocnej końcówce się nie zawiodę.
Ciekawe co Amanda zrobi z Alex?i czy dziewczyna pożyje dość długo tj do końca serii.A swoją drogą jak myślicie czy akcja "wróbel"nie dotyczyła przypadkiem Alex?Dlatego Michael o nie nie wiedział?No w ostatnich 2 odcinkach będzie się działo...
Przed chwilą skończyłem oglądać (nie umiałem znaleźć w hd:( ) ale odcinek miazga. Tekst Amandy Just one more thing od razu mi się przypomniało to jak Porucznik Columbo zawsze tak mówił jak chciał podrażnić podejrzanego. A śmierć Jaden wow należało jej się, chociaż o jakieś 12 odcinków za późno :) Ostatnio tak dobre zwroty akcji to chyba tylko w 24 widziałem. Finał zapowiada się niesamowicie, już nie mogę się doczekać :)
Witajcie ;)
do DRAMAT - wiem, wiem - Alex ma przepiękne oczy!! i prawdę mówiąc wolę ja niż Nikitę, aczkolwiek Nikita jest potrzebna w tym serialu ;P hehe <lol>
co do Nathana faktycznei wyczucie czasu kiepski ;) i jak napisała STRAWBERRY BLONDE na dłuższą męte go nie widzę z Alex - do neij pasowałby jakiś facet z jajami ;) ten tutaj, jets taki ...mdły ;/
AMANDA - jest perfekcyjnie dobrana, ja również nei wyobrażam sobie nikogo innego w tej roli :)) I ona też ma niesamowite spojrzenie - MROŻĄCE krew w żyłach ;P
pozdrawiam wszystkich fanów ;P i życzę wytrwałośći do kolejnego odcinka ;D hehe, obyśmy się nei zawiedli i finał wgniótł nas w fotel ;P
xoxo
ha też jestem zaskoczona. I Cały czas szukam tego momentu na yt i znalazłam. Już się nie mogę doczekać finału :D
A Amanda to jeszcze mnie zaskoczyła wie kim jest Alex, Najlepszy moment gdy Amanda mówi "Alexandro". xD
http://www.youtube.com/watch?v=qKXFc2xVvZE
odcinek był świetny. Amanda mnie na prawdę przeraża, spełnienie koszmarów. Wątek Alex jest faktycznie lepszy niż samej Nikity. Swoją drogą cieszę się ze związku Nikita-Michael. Nathan nawet po tym co zrobił do końca mnie nie przekonał. Coś mi przeszkadza w jego postaci. Boję się tego co może stać się Alex w następnym odcinku, w końcu jak mówiła Nikita - Division prawdopodobnie będzie chciało ją zabić.
uwielbiam Amandę!!!!!! z zachowania bardzo przypomina Madelaine z poprzedniej Nikity, która pełniła tą samą funkcję i była tak samo chłodna i seksowna w jednym:)
jestem w SZOKU po tym odcinku. Alex całkowicie teraz przyćmiła Nikitę. ciekawa jestem jak z tego wszytskiego wywinie się teraz Alex. oto jest pytanie:)