Opowieści włoskich żon

Mogli a pezzi
2008 -
7,4 141  ocen
7,4 10 1 141
Opowieści włoskich żon
powrót do forum serialu Opowieści włoskich żon

Nie mam pojęcia dlaczego TVP2 puszcza tak świetny serial o tak później porze. Gdyby leciał wcześniej na pewno więcej osób oglądało by go i polubiło tak mocno jak cała moja rodzina. Bohaterki są świetne :) Z utęsknieniem czekam na każdą środę aby móc go oglądać. polecam wszystkim, a zwłaszcza kobietom.

użytkownik usunięty
asia_ak

Ja mam ciekawy sposób spania: oglądam przed północą, usypiam i naturalnie budzę się ok. 3:00, by dokończyć xD Jak dla mnie to pory nadawania są więc idealne, bo już dwukrotnie przypadkiem trafiłam na ten film, a tv oglądam tylko do snu. A to cacko okazuje się być serialem i będę go chętnie kontynuować. Pocieszne to jest zaiste. Niezłe wariatki z tych wypindrzonych bab.

ocenił(a) serial na 8
asia_ak

Hej, mógłby ktoś opowiedzieć w skrócie wczorajszy odcinek bo oglądając usnęłam na kanapie i nic nie pamiętam

asia_ak

Myślałem że to film oglądałem na wyjeżdzie kawałkami ale nie oglądam bo za bardzo nie pasuje mi ta pora ;) może kiedyś bd powtarzać.

emillo97

JA GO MAM NA KOMPIE

asia_ak

Serial bardzo zabawny i świetnie się ogląda.

asia_ak

ZGADZAM SIE, a jestem facetem. Szkoda ze w Poslce nie potrafią zrobić takiego serialu lekkiego,z polotem i werwą, kazdy kanal u nas ma z 5 seriali a wszedzie depresje, kłopoty,smuty i dręczenie sie problemami jakby czlowiek sam ich nie miał.