Alaric jest Klausem! To znaczy po tym zaklęciu Klaus jest w ciele Alarica. Co o tym myślicie? :)
okeeeej.... zgłaszam się xD
nie mogę xDD
o ludzie.
na początku myślałam, że to jaja.
co o tym sądzę? aktualnie ryczę ze śmiechu.
Kaloszkowa, gadasz!
Oglądam po raz 40 i, kuźwa, nie wiem, skąd wyciągnęłaś taki wniosek!
Bystra z ciebie dziewczyna ;)
Idę oglądać Klan, tam chociaż zrozumiem, że ktoś nie pali, nie pije, nie bierze narkotyków - BO JEST EMO!
Na prawdę?! Nie no, a ja była przekonana, że to tylko ten czarodziej zahipnotyzował Alarica, żeby wydawało mu się, że jest Klausem... Brawa dla Ciebie ;D
A to był Alaric?Kurde myślałem, że to doppelgänger Alarica.No cóż rozczarowałem się :/
ponieważ wszyscy się dopiero rozkręcają w nabijaniu się z Twojego tematu, ja będę miła i odpowiem na Twoje pytanie. ja myślę, że to całkiem interesujące i że to doskonała okazja do ukazania geniuszu matta davisa (mam nadzieję, że wpisałam dobre nazwisko)
O tak, naprawdę się cieszę, że powierzyli Mattowi taką rolę. To świetny aktor, a ostatnimi czasy Rick nie miał swojej własnej, ciekawej historii. Mam tylko nadzieję, że Alaric jednak nie zginie, ta postać ma tak wielki potencjał!
chyba nie zginie, jest na zdjęciach z planu odcinka finałowego. ale szkoda byłoby zmarnować taki potencjał jego postaci
A czy to zdjęcie nie jest przypadkiem z finału odcinka 1x22? Coś mi się obiło o uszy ;)
Ale moment bo to nie jest do końca takie oczywiste. Czy Rick jest teraz wampirem, czy ma w sobie po prostu świadomość Klausa?
Dlaczego akurat Alarick, mogli wziąć kogokolwiek. Krótko mówiąc, masakra. Mam tylko nadzieję, że Rickowi nic nie będzie bo lubię tę postać.
Pierwsza odpowiedź jest taka, że są to zwiady, aby dowiedzieć się co się dzieje w Mystic Falls zanim przybędzie prawdziwy Klaus. Tym niemniej, może wyciągnąć z tego dodatkowe korzyści w związku z transakcją jakiej dokonali bracia Salvatore w sprawie swojego domu. Alaric nie musi uzyskać zaproszenia by wejść do domu, nawet jeśli jego ciało jest opętane przez wampira.
wow!!! a ja myslalam ze to Katherine ma po prostu koszmarny sen po wypiciu nieświeżej krwi :P
hehe no nie wiem. kto wie co Bonnie z tego nosa wydziela poza krwią ;P jeszcze by nam sie najfajniejsza wampirzyca pochorowala i co wtedy :)