Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122860
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Alaric = Klaus

ocenił(a) serial na 7

Alaric jest Klausem! To znaczy po tym zaklęciu Klaus jest w ciele Alarica. Co o tym myślicie? :)

użytkownik usunięty
Kaloszkowa

Padłam...
Ktoś pomoże mi wstać? xD

ocenił(a) serial na 6

Pomogłabym Ci, ale sama zbieram cielsko z podłogi;)

użytkownik usunięty
WhiteDemon

No to poczekamy na kogoś innego ;)

ocenił(a) serial na 7

Ja również wam nie pomogę ;D

ocenił(a) serial na 6

okeeeej.... zgłaszam się xD
nie mogę xDD
o ludzie.
na początku myślałam, że to jaja.
co o tym sądzę? aktualnie ryczę ze śmiechu.

Kaloszkowa

Kaloszkowa, gadasz!
Oglądam po raz 40 i, kuźwa, nie wiem, skąd wyciągnęłaś taki wniosek!
Bystra z ciebie dziewczyna ;)

Sawyer

ja mysle, ze klaus jest w ciele alaricka :D

użytkownik usunięty
Sawyer

No widzisz, my na ten serial za głupi jesteśmy;)

Idę oglądać Klan, tam chociaż zrozumiem, że ktoś nie pali, nie pije, nie bierze narkotyków - BO JEST EMO!

Kaloszkowa

Na prawdę?! Nie no, a ja była przekonana, że to tylko ten czarodziej zahipnotyzował Alarica, żeby wydawało mu się, że jest Klausem... Brawa dla Ciebie ;D

ocenił(a) serial na 6
yvonneD

A to był Alaric?Kurde myślałem, że to doppelgänger Alarica.No cóż rozczarowałem się :/

ocenił(a) serial na 8
Kaloszkowa

ponieważ wszyscy się dopiero rozkręcają w nabijaniu się z Twojego tematu, ja będę miła i odpowiem na Twoje pytanie. ja myślę, że to całkiem interesujące i że to doskonała okazja do ukazania geniuszu matta davisa (mam nadzieję, że wpisałam dobre nazwisko)

ocenił(a) serial na 10
l578

O tak, naprawdę się cieszę, że powierzyli Mattowi taką rolę. To świetny aktor, a ostatnimi czasy Rick nie miał swojej własnej, ciekawej historii. Mam tylko nadzieję, że Alaric jednak nie zginie, ta postać ma tak wielki potencjał!

ocenił(a) serial na 8
Maureen1222

chyba nie zginie, jest na zdjęciach z planu odcinka finałowego. ale szkoda byłoby zmarnować taki potencjał jego postaci

ocenił(a) serial na 10
l578

A czy to zdjęcie nie jest przypadkiem z finału odcinka 1x22? Coś mi się obiło o uszy ;)

ocenił(a) serial na 6
Kaloszkowa

Ale moment bo to nie jest do końca takie oczywiste. Czy Rick jest teraz wampirem, czy ma w sobie po prostu świadomość Klausa?
Dlaczego akurat Alarick, mogli wziąć kogokolwiek. Krótko mówiąc, masakra. Mam tylko nadzieję, że Rickowi nic nie będzie bo lubię tę postać.

ocenił(a) serial na 10
Kaloszkowa

Pierwsza odpowiedź jest taka, że są to zwiady, aby dowiedzieć się co się dzieje w Mystic Falls zanim przybędzie prawdziwy Klaus. Tym niemniej, może wyciągnąć z tego dodatkowe korzyści w związku z transakcją jakiej dokonali bracia Salvatore w sprawie swojego domu. Alaric nie musi uzyskać zaproszenia by wejść do domu, nawet jeśli jego ciało jest opętane przez wampira.

ocenił(a) serial na 10
Kaloszkowa

wow!!! a ja myslalam ze to Katherine ma po prostu koszmarny sen po wypiciu nieświeżej krwi :P

użytkownik usunięty
amyz

Powinna przerzucić się na krew Bonnie z nosa:P

ocenił(a) serial na 10

hehe no nie wiem. kto wie co Bonnie z tego nosa wydziela poza krwią ;P jeszcze by nam sie najfajniejsza wampirzyca pochorowala i co wtedy :)

ocenił(a) serial na 7
amyz

Z jej nosa można wyciągnąć nie tylko krew...;D

Kaloszkowa

Póki co nic. Nie zaskoczyło mnie to gdy wczoraj oglądałam ten odcinek ponieważ przez wielki przypadek ktoś założył temacik, który był wielkim spoilerem...