Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122820
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Po jaki ... to robiłaś? Dało się to załatwić w inny sposób.

ocenił(a) serial na 10
Karirsu

Masz racje czemu ona musiała to zrobić czemu !? Może ona też wróci ale poźniej bo to "magiczne coś" zostało w tym "piekle" może żuci jeszcze raz zaklęcie , czy coś , musi wrócić ! A do tego jest ranna ! mam nadzieje że to nie groźna rana bo nie ma krwi wampira żeby się wyleczyć !

Lovciak_13

Nie mogła zrobić nic innego bo Kai by ich zabił

ocenił(a) serial na 10
Szymon585829

Wiem . Znowu sie poświęciła dla przyjaciół .

ocenił(a) serial na 5
Lovciak_13

ona już chyba bardziej martwa być nie może, przecież JUZ umarła, poboli ją i się zagoi xD
btw."rzuci" ;p

ocenił(a) serial na 7
SaiRIthy

Właśnie! Przecież Damon umarł w tym wybuchu gazu, Bonnie umarła po wypuszczeniu ludu z Drugiej Strony, więc oni w tym piekle Kaia, powinni być... duchami? W każdym razie nie mogłam ogarnąć tego, jak to jest, że są martwi a gdy Kai spuszczał łomot Damonowi, to ten się krzywił. Bo czy można zabić kogoś martwego?
Sam Kai też nie ma mocy jako tako, więc nie rozumiem czemu Damon (wampir) nie mógł mu szybko skręcić karku, złapać Bonnie za chabety i uciec z tego więzienia. A to się siłował z nim, jakby Kai był Pudzianem. Trochę naciągane dla mnie xD

aga160233

Ale ten Kai mówił, że próbował się zabić wiele razy, więc wychodzi na to że to takie piekło gdzie czuć cały ból i wszystko, ale nie można się zabić... Tak mi się wydaje :P Ale faktycznie, Damon powinien mieć więcej siły od Kaia O.o

ocenił(a) serial na 7
Veribu

Damon powinien, bo skoro ma kły jak sam ujął.... ale w takim razie jak on się żywił? Na Bonnie? Czy w ogóle nie potrzebował krwi a kły zachował?

ocenił(a) serial na 7
Lovciak_13

Jeśli pokażą ją w innym odcinku to najpewniej wróci, jeśli nie to... ;(

ocenił(a) serial na 10
Karirsu

Pokażą ją w innym odcinku chyba . Bo oglądałam promujące zdjęcia 7 odcinek i była na jednym z nich