Mieli fajną przyjaźń, dopóki scenarzyści nie postanowili wcisnąć nam wątku romantycznego, który mozolnie budują od sezonu 5. Ja mam tylko nadzieję (pewnie płonną), że Caroline nie wybaczy Stefanowi jego zachowania i ich relacje pozostaną dość chłodne; bo na powrót do tej fajnej przyjaźni już raczej nie ma szans, a możliwość romansu pomiędzy nimi powoduje u mnie drgawki.
Mam to samo . Oby nie stworzyli z nich pary bo zabiję! Caroline najlepiej pasowała do Klausa :) Ze Stefanem tylko co najwyżej przyjażń
Z Klausem byli bardzo fajni, ale teraz wg mnie ich szansy są równe 0. Zatem jeśli Caroline ma być z kimkolwiek, to tylko z Enzo. A jej przyjaźń ze Stefanem była świetna- szczera, oddana i bez żadnych romantycznych podtekstów. A teraz kicha.
Tak ... ostatnio tak dużo gada z Enzo ze na 100 % jest chemia miedzy nimi (sarkazm) . Moim zdaniem Enzo jest fajny , ale producenci na siłę chcieli nam dac drugiego Klausa tylko jego bardziej ludzką ( w sensie łagodniejszą) wersję. Jesli TVD by się skonczył na tym sezonie to Caroline mogłaby przejść do TO, Hayley też była w TVD taką nastolatką głupiutką , Caroline moze też by się stała taka bardziej powazniejsza . Steroline nadaje się tylko jako przyjaźń , ale producenci (również) chcą aby Stefan nie był tym "biednym i poszkodowanym" i połączyli go z kimś równie dobrym co Elena i kogo dobrze znamy i lubimy . Jesli to zrobia ten serial stanie sie BARDZO BARDZO okropny. Między nimi większej chemii nie było , a nie z każdej przyjaźni łaczy sie miłosć . Przez ten ich wątek "miłosny" rozpadła się naprawdę chyba najlepsza przyjaźń w tym serialu :). Mam pytanie bo nie wiem czy taki moment był w serialu czy czytałam to na jakimś blogu . Czy było w serailu takie coś , ze Enzo powiedział do Caroline coś typu :Słyszałem od Damona ze jestem w twoim typie , akcent ........ coś takiego . Jeśli tak to mogłbyć podać odcinek Ostatnio dużo histori czytam to nie ogarniam xd :>
Tak było o tym jak Enzo coś takiego powiedział do Caroline to 17 odcinek 5 sezonu
Skąd Damon wie , ze Caroline przespała się z Klausem? Stefan chyba by mu nie powiedział . Przecież był jej przyjacielem
Nie wiem. W sumie to nawet nie wiem skąd reszta się dowiedziała Matt Jeremy itp.
Stefan dowiedział się od Tylera, a on od Eleny ( Katherine ), ona od Caroline , ale skąd reszta !?
No nie wiem . Tyler raczej by się nie pochwalił , jesli Katherine by o tym powiedziała wydałoby się ze nie jest prawdziwą Eleną bo przyjaciółki tak nie postępuja . Szkoda że nie widziałam ich reakcji na tą wiadomość . :(
Tak . Juz widze te jego miny , a później docinanie Caroline :D A jaki Klaus był szczęśliwy jak przyjechał z Mystic Falls do Nowego Orleanu . Szkoda, że już o niej nie wspomina :( ...
Tak szkoda że nie wspomina nic o Caroline, kiedy przyjechał do Nowego Orleanu był naprawdę szczęśliwy nawet Marcel to zauważył.
Na początku nie skojarzyłam dlaczego był taki zadowolony, uświadomiłam to sobie dopiero później :)
Ja nie oglądam zbytnio TO tylko niektore odcinki i gdzies przeczytałam , ze był taki szczęśliwy w w12 odcinku za sprawą Caroline więc musiałam obejrzeć ;D
Chwila chwila, a skąd wiecie, że Damon się o tym dowiedział? Nie pamiętam tego fragmentu :(
Bo powiedział Enzo , ze on jest w jej typie : akcent , lubi podróże i jest niemoralny .... Z tego można wywnioskować ze chodziło o Klausa
A po za tym powiedział o tym Elenie , kiedy rozmawiali przez telefon ( obydwoje mieli tego wirusa )
Jeden z najgłupszych pomysłów w tym serialu, a trzeba zaznaczyć, że było ich bardzo dużo. Caroline i Stefcio mieli genialną przyjaźń. Świetnie się rozumieli i cudownie sie ich oglądało. Nie było żadnych podtekstów tylko czysta przyjaźń faceta i dziewczyny. Ale oczywiście trzeba było popłynąć z falą popularności i dowalić romantyczne spojrzenia...
Dla mnie Caroline najlepsza była z Tylerem w 2 i 3 sezonie. Uwielbiałam ich razem, byli tak uroczo sobą zakłopotani. A potem wpchneli biednego durnego Klausika (nienawidzę go szczerym sercem), który wszystko zwalił - i wtedy straciłam nadzieję, że coś z tego serialu jeszcze będzie. Od tamtej pory wisiało mi z kim Car skończy oczywiście dopóki twórcy nie wyjchali z pomysłem skimania jej ze Stefkiem.