Prowadzicie lub czytacie ciekawe blogi na temat TVD.?
Podzielcie się linkami i adresami stron.
Mój blog: The Vampire Diaries New History
Zapraszam! Na pewno ci się podoba.
link: prawdziw blogspot com *
*W oddzielnych miejscach jest kropka.
Mój blog: dark-always-look-at-you (blogspot com)
Początkowo opowiadanie zamieszczałam na forum tvd w dziale specjalnie do tego przeznaczonym pod nikiem diem 17, ale ze względu na to, że forum to zostało nagle usunięte przeniosłam swoje "dzieło", aby dokończyć je na osobnym blogu xD
Krótki opis:
Co by było, gdyby Elena postanowiła kiedyś opuścić Mystick Falls? Wszyscy zapewne uznaliby ją za prawdziwą egosistkę i spisali na straty. Przecież to jej wampiryzm rozgniewał Pierwotnych i doprowadził do tych wszystkich komplikacji od których, jak ostatni tchórz, postanowiła teraz uciec. Ale co, jeśli znajdą się tacy, którzy zechcą odnaleźć ją i choćby siłą doprowdzić do domu? Jaka jest siła wybaczenia, płynącego z gorącej, destrukcyjnej miłości?
Dark Always Look At You to opowieść o namiętności, miłości, poświęceniu i sile prawdziwej przyjaźni oraz więzi rodzinnych, których nic nie pokona. PIerwotni, nasz słynny, odwieczny Trójkąt miłosny to tylko część bohaterów- uwierz, zarówno romantyczki (amatorki niegrzecznych chłopców oraz tych całkowicie prostolinijnych i ułożonych xD) jak i amatorzy mocnych wrażeń znajdą coś dla siebie XD
ZAPRASZAM !!!!