Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122827
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

http://uk.eonline.com/news/569423/could-the-vampire-diaries-be-ending-or-go-on-w ithout-nina-ian-
or-paul

Według artykułu 2 z 3 głównych aktorów ( Nina, Paul, Ian) zgodziło się zagrać w 7 sezonie ,a ktoś z
tej trójki rozważa odejście z serialu po 6 sezonie. Jak myślicie czy jest to prawdopodobne?
Internauci są zaskakująco zgodni, że to Ian może być tym , który chce odejść.

ocenił(a) serial na 9
weronika_1994

To raczej on. Nie jestem pewien, ale chyba przez to, że Ian się rozstał z Niną.

walker666

Tylko , że oni rozstali się ponad rok temu i byli w stanie razem pracować , a dodatkowo w 5 sezonie mieli bardzo dużo wspólnych miłosnych scen. Niby gdzieś czytałam , ze ich relacje popsuły się po tym jak Ian zaczął chodzić z Nikki Reed. Gdzieś też czytałam artykuł o tym , że Nina ma już dość grania w TVD.

Ja uważam, że jeżeli jest to prawdziwe info, to najlepiej zakończyć serial na 6 sezonie. Nie ważne kto odejdzie i tak będzie to się wiązało z ogromnym spadkiem oglądalności , którego serial mógłby nie przetrwać.

ocenił(a) serial na 9
weronika_1994

Może ma dość scen miłosnych z Niną ;p.

walker666

Teraz i tak trochę od siebie odpoczną , bo na początku 5 sezonu zapewne większość scen Iana będzie z Kat.

weronika_1994

7 sezonie? To ma być 7 sezon?

weronika_1994

Może to jakaś plotka, w końcu nawet nie wiadomo oficjalnie, że będzie 7 sezon. A rozmowy nad kontraktami też na pewno są rozłożone w czasie i nie jest tak, że skoro ktoś teraz nie podpisał, to już na pewno odejdzie z serialu. Zresztą i tak jeszcze cały 6 sezon przed nami, więc takie newsy to sobie mogą puszczać... Być może celowo rzucają info, że ktoś chce odejść z serialu, żeby podtrzymać zainteresowanie, bo teraz każdy będzie się zastanawiał, której postaci już nie będzie, w jaki sposób odejdzie, w którym momencie itp. Swoją drogą trochę mnie przeraża, że nastawiają się na ileś tam kolejnych sezonów, niestety TVD to kolejny świetny serial, który przeciągają na siłę, przez co sam z siebie robi pośmiewisko - bo o ile 3 pierwsze sezony były super, o tyle następne mooocno średnie. A tu kolejne dwa przed nami? A może więcej? Szczerze mówiąc nie zdziwiłabym się, gdyby Ian, Paul albo Nina nie chcieli już w tym grać, pewnie cała trójka chciałaby mieć szanse na nowe role, a bycie związanym na kolejne lata z serialem dla nastolatek (i to takim, którego poziom i oglądalność spadają na łeb na szyję) jest zapewne pewną przeszkodą. Poza tym nie wierzę, że aktorzy nie dostrzegają jak nielogicznym, przekombinowany i męczący robi się ten serial. Jak długo można podtrzymywać zainteresowanie trójkątem i wymyślać kolejnych podróżników, łowców, sobowtórów, czarowników itp. Ale coś tak czuję, że Plec będzie szła w zaparte i najchętniej zrobiłaby od razu z 15 sezonów :P

ocenił(a) serial na 9
weronika_1994

Wydaje mi się, że to, iż tylko 2 z 3 głównych aktorów podpisało kontrakt na kolejny sezon o niczym nie świadczy. Może dla trzeciego z nich to tylko kwestia czasu. Tak przynajmniej było w przypadku Teen Wolfa więc nic nie jest przesądzone.

ocenił(a) serial na 10
weronika_1994

jeśli jeden z głównych bohaterów odejdzie to to już nie będzie ten sam serial, nie będzie sensu wgl kręcić, jakby nie było Damona to ja już tego nie będę oglądać