Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122820
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Delena i sezon 6

ocenił(a) serial na 10

Jak myślicie ,co wydarzy się w sezonie 6?
Jak potoczą się sprawy z Deleną i kiedy i czy w ogóle Damon wróci?
Widziałam już kilka trailerów ,ale narazie Damon pojawia się tylko w halucynacjach Eleny... Już nie
mogę się doczekać !

ocenił(a) serial na 10
adzikus

ogólnie jak dla mnie początki tego sezony były dość marne, ale za to końcówka całkowicie to odbiła. Przynajmniej 3 razy miałam zawał i nie mogłam powstrzymać łez :)
wydaje mi się że Damon wróci, w końcu jest jedną z głównych postaci i jak dla mnie bez niego serial nie istnieje :)
nie mam pojęcia co tym razem twórcy wymyślą z taką sytuacją, ale z chęcią to zobaczę jak i załamanie Eleny
również nie mogę się doczekać! <3

ocenił(a) serial na 10
olcia129

Mnie również początki serialu nie zaciekawiły,chociaż później śmierć Kathrine :( itp kompletnie zmieniły moje nastawienie.
Jeśli nie wróci to po prostu... przestanę oglądać ! :D Chociaż znalazłam gdzieś spis akcji sezonu 6 i prawdopodobnie Damon wróci w połówce sezonu i to razem z Kathrine i Bonnie.

ocenił(a) serial na 6
adzikus

i dupa

ocenił(a) serial na 8
adzikus

After a big time jump, the premiere opens with Bonnie and Damon still gone. While their whereabouts will be revealed quickly, the question of what happened while they were there will be a season-long arc. Elena will be grieving over the loss of Damon by making some surprising choices and bonding with Stefan and Alaric, who does some bonding of his own with a woman he meets. Get ready for a handful of new faces, including a militia leader (Colin Ferguson) and a tough doctor at the university hospital (Jodi Lyn O'Keefe). Matt will be thriving as he gets involved in the new magic-less community, while Tyler, now back to a human with the werewolf gene, will return to his testosterone-filled, hard-headed personality. Will he reconnect with Caroline, whom executive producer Julie Plec says will take the loss of Bonnie and Damon "in a weird way the hardest"?