Ten sezon, to dno. Rzygam już tymi ckliwymi momentami wałkowanymi ciągle i ciągle. Czuję wstyd i zażenowanie, że
zmarnowałem swój, nie za cenny, ale jednak czas, na poprzednie sezony. Nigdy więcej seriali dla nastoletnich
dziewczyn i niedojrzałych emocjonalnie kobiet!!!
Prawda 2 pierwsze sezony przyzwoite,ale teraz to już żenada.Powinni już ten serial zakończyć-kończ waść wstydu oszczędź.
No niestety serial ma coraz więcej wspólnego ze zwykłym tasiemcem z milionem wątków miłosnych aniżeli z wampirami. Ale i tak oglądam, chociażby z sentymentu i ciekawości;)
Popieram w 100%. Z tego robi się jakaś opera mydlana. Brr.. aż mdli na sam widok. Niech skończą na tym sezonie. Tego nie da się już oglądać. Wykorzystali najlepsze wątki i nie ma pomysłu na dalsze losy. Od dziś całkiem przerzucam się na Pierwotnych. Pamiętniki się skończyły.
A ja nie uważam, że to żenada. Serial jest gorszy niż wcześniej, to muszę przyznać, ale aż tak dramatycznie nie jest, jakoś mi nie przeszkadzał nadmiar ckliwych momentów, nawet uważam, że nie było ich aż tak dużo. Okej, ten sezon uważasz za dno, ale to nie oznacza, że od razu masz żałować, że w ogóle zmarnowałeś czas na poprzednie sezony. I wychodzi na to, że ten serial jest według ciebie dla nastoletnich dziewczyn i niedojrzałych emocjonalnie kobiet. To jest wrzucanie oglądających do określonej kategorii. Chłopaki też przecież oglądają TVD, tak w większości odbiorcami są dziewczyny, ale parę osób płci przeciwnej się znajdzie.
Ps: Jak coś ci się nie podoba, to są o wiele kulturalniejsze określenia, od rzygam.
"Jak coś ci się nie podoba, to są o wiele kulturalniejsze określenia, od rzygam."
Wybrałem coś pomiędzy wymiotuję, a stekiem bluzgów. To taki mój kompromis.
Żałuję, że zmarnowałem czas na poprzednie sezony, bo liczyłem na jakieś sensowne zakończenie, a to co teraz zobaczyłem pozbawiło mnie złudzeń.
Faceci którzy oglądają TVD, to słabeusze i mazgaje. Ups...