Elena i jej miłostki. Czy tylko mnie to już nudzi? Stefan, Stefan, Stefan, Damon, Stefan, Damon tak,
Damon nie, Damon tak, Damon nie i tak w kółko - teraz jest "Damon - chce, ale nie pamiętam." Ile
można? Mnie już bardziej ciekawi Caroline i Stefan. Stefan miał parę kobiet (spał z Rebeka, miał tą
ostatnią - zapomniałam imienia), ale jego jedyna kobietą bliską była Elena. No i wierna przyjaciółka
Caroline. Zbliżali się do siebie i według mnie ta para byłaby ciekawa. Rozterki Stefana, ta
niepewność, bo to były Eleny, przejście od przyjaźni do czegoś więcej. Wiem, że większość jest
przeciwko tej parze, ale ja ich lubię i im kibicuje ;d Mam nadzieję, że więcej będą ich pokazywać, a
mniej Elenę...
Nie cierpię Eleny od pierwszego sezonu i szczerze mówiąc nie jestem ani za Deleną ani za Steleną bo uważam , że irytująca Elenka nie zasługuje na żadnego z nich. Ja tam kibicuję Caroline i Enzo , chociaż w sumie Stefan i Caroline też by mogli być:)
Enzo też jest fajny i chociaż kibicowałam Caroline i Klausowi ( a Enzo chyba chcieli zrobić "drugim Klausem") to nie widzę go z Caroline ;D
też kibicowałam Klaroline :D a Stefan i tak lepszy z Caroline niż z Eleną :) boże czekam tylko aż Elenę uśmiercą na chociaż 3 odcinki :D
Jejku, jak pięknie, wreszcie ktoś mnie rozumie.
Ja już po prostu nie mogę patrzeć na Elene, ale tak jest już od dawna.
Za to jestem wielką fanką Caroline i moim zdaniem, to na niej powinien skupić się teraz serial.
Jej relacje ze Stefanem są słodkie, mimo, że mówi, że go nienawidzi.
Od kiedy pamiętam byłam zawsze za Klaroline, ale po scenie ich marnego pocałunku, moje uczucia do nich wygasły.
To wtedy chyba zaczęłam zauważać Steroline. Potem się pojawił Enzo i poczułam się zmieszana. Lubię go, nawet bardzo i z Caroline tworzyli by dość ciekawą parę, ale to w Steroline się zakochałam. Dlatego mam nadzieję, że będzie ich więcej na ekranie.
Szkoda, że para Steroline jest tak krytykowana przez większość niestety. Też byłam za Klaroline i wciąż mam do tej pary sentyment, bo uwielbiam Klausa. A to, że mi ich rozdzielili tak mnie zdenerwowało, że nie oglądam TO, chociaż tęsknie za Klausem xD teraz właśnie przerzuciłam się na Steroline :) To, że Caroline mówi, że nienawidzi Stefana to nie znaczy, że tak jest. Chyba wszyscy wiedzą, że to nieprawda. Co najwyżej może mieć żal. Ale reakcja Stefana na uczucia Caroline trochę mnie zawiodła, czekam na rozwinięcie tego wątku. Ale oczywiście Elenka na pierwszym planie będzie, na Steroline możemy liczyć przez 5 minut, Elena jest w pozostałych 30, i inny w tych ostatnich 5 minutach ;/ ale cieszę się, że ktoś jeszcze kibicuje tej parze ;D
karolsztynek dobrze by było, gdyby uśmiercili Elene - błogosławione byłyby te 3 odcinki ;D
Dlatego ni słucham antyfanów steroline i ma na nich wylany. XD
Kibicuje im tak mocno jak Lydii i Stilesowi z Teen Wolfa.
I i tak wiem swoje, że obie te pary będą razem. XD
Tak wg, świetny avek ślizgonko, też jestem ze Slytherinu. Że też wcześniej Cię nie spotkałam w Hogwarcie. :D
Moim zdaniem steroline tworzyli fajna pare przyjaciol ale nie zwiazek. :(. Julie Piec chciala po prostu "pocieszyc" stefana z kims kogo znamy. Pewnie i tak masz moje zdanie gdzies ale jakby okazalo sie ze zostana para to ten serial zejdzie na psy -_- , mogliby pokazac mniej eleny a wiecej przyjazni steroline
Nie mam Twojego zdania gdzieś ;D hej, każdy ma swoje zdanie, nie krytykuje ;D Ale wszyscy zgadzają się z jednym: mniej Eleny xD
karolsztynek, Kathrine lubiłam, Eleny nie - ta sama aktorka, a jakoś postać niezdecydowanej, biednej Elenki irytuje xD za to twardą, silną i cyniczną Kathrine uwielbiałam ;D mogli zostawić tak jak było, Kathrine w ciele Eleny :) więc podzielam Twoją myśl ;D
Angeelaa ślizgoni górą, nie ma co ;D
Ale nie lepiej by było gdyby po skończeniu TVD Caroline przenie.sli do TO? Na początku nawet wspołpracowałaby z Marcelem(moze) przeciwko Klausowi (bo dowiedziałaby sie ze ma dziecko) a on nie chciałby jej zranić :D
Nie miałabym nic przeciwko przeniesieniu Caroline do TO, bo jestem za Klaroline, ale rozdzielili ich i producentka powiedziała, że na razie nie przeniosą Caroline do TO, bo jest zbyt ważna w PW :( no a skoro tak to nie mam nic przeciwko Steroline ;D
Ja naprawdę próbowałam polubić Steroline, ale kurczaki, za nic nie mogę się do nich przekonać. Uwielbiałam ich przyjaźń, bo była taka szczera i prawdziwa. A to pchanie ich w romans...no nie widzę tego po prostu, bo wydaje mi się, że Stefan nie jest zainteresowany Caroline w takim romantycznym kontekście.
oooo , ktoś o takiej samej opini *_* . Ich przyjaźń była świetna ale związek...? Nie