Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122827
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Możecie mi powiedzieć, którego z braci Elena kocha tak naprawdę ?? Z którym z nim będzie na koniec, ale tak naprawdę będzie bez żadnych wątpliwości, pewna swoich uczuć ?? Mam nadzieje, że to będzie Stefan bo jeśli Damon to chyba wielka, prawdziwa miłość w tym filmie nie istnieje.

ocenił(a) serial na 5
wiktoria24

Obu kocha naprawdę, pytanie tylko, którego bardziej (a podejrzewam, że jest to Damon).

wiktoria24

W zasadzie miłość Stefana prawdziwą była przez kilka sezonów ostatnio jednak ich uczucie zamienili w klątwę sobowtórów czyli wyjaśniając z perspektywy pokazanych odcinków to do głębie oryginalny Silas pokochał Amare
( czy ona jego tego nie wiadomo ponieważ gdy znalazła się w przyszłości nawet jego nie poznawała była szalona :D a z retrospekcji nie da się tego wywnioskować właściwie) nie pamiętam jak to było dokładnie ale nad sobowtórami wisi klątwa polega ona na wzajemny się przyciąganiu.Czyli nie wiadomo czy Elena zakochała by się w Stefanie a on w niej gdyby ta klątwa nie istniała .

Jest jeszcze mała rzecz według kolejności Stefan miał być z Kat więc Elena spotykając kolejnego sobowtóra zakochała by się w nim bardziej niż w Stefku no ale tam tego zabili więc nie do wiemy się co by sie stało gdyby miała dokonać wyboru między nimi dwoma

wiktoria24

Temat - bumerang :D

ocenił(a) serial na 6
wiktoria24

Według książki Elena wybiera Stefana, ale producenci pod naciskiem fanow mogą zrobic na koniec Delene itp. Już nie wiem co oni wymyślą. ja osobiście bym woloala Delenę choc ostatnio mnie nudziła