Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122848
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
ocenił(a) serial na 6
dona.marie

Ale że w sensie jakim???
Aż taki zajebisty? Tzn, ja się tam Damonem od dawna nie jaram, ale wiem że nadal na niego duży popyt;) więc się dziwię...
Bo jeszcze odcinka nie widziałam i nie wiem co za Enzo;)

ocenił(a) serial na 4
WhiteDemon

White, musisz koniecznie zobaczyć ten odcinek, bo jest naprawdę świetny. A Enzo zabiera Damonowi wszystkie sceny. Mało tego - jest przystojniejszy i przede wszystkim lepiej zagrany.

ocenił(a) serial na 6
xena_4

No doobra, jak tak mówisz to się chyba w końcu wezmę;)

ocenił(a) serial na 4
WhiteDemon

Skoro odcinek spodobał się widzowi tak bardzo wymagającemu jak ja, to Tobie tym bardziej powinien.

ocenił(a) serial na 6
xena_4

Ej no tak jakbym ja wymagań nie miała Bejbe;)

ocenił(a) serial na 4
WhiteDemon

Wiem, dlatego tak powyżej napisałam, White. Odcinek w sam raz dla nas - wrednych kinowych wyjadaczy nie znających litości dla jakości :D

ocenił(a) serial na 6
xena_4

XD
Ty zawsze wiesz co powiedzieć :**

ocenił(a) serial na 4
WhiteDemon

Robię co mogę, Kochana :D Toż to sama szczerość płynąca prosto z mojego serduszka <3

ocenił(a) serial na 6
xena_4

I za to Cię kocham:*

xena_4

No popatrz. Kocha Cię Demon. I to White Demon. ;)

ocenił(a) serial na 4
dona.marie

Bo my się kochamy nawzajem :)

ocenił(a) serial na 8
dona.marie

Chwilami Michael Malarkey przypominał mi aktora Jana Wieczorkowskiego, ale tylko chwilami.

dona.marie zgadzam się z Tobą! Dla mnie... od czasu, gdy w VD pojawił się Elijah, Enzo jest dopiero drugą postacią której kibicuję aby nigdy nie został usunięty z serialu. Niezwykle charyzmatyczny.

Divine

jednak w odcinku 10 lorenzo wyszedl troche slabo
za to damon wraca na glowny tor ;] mam nadzieje, ze znowu bedzie true monster. A ta strzykawka ktora gwizdnal mlody aaron jest chyba wlasnie przeznaczona dla damona, w ramach zemsty za rodzinke
moze byc ciekawie