Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122848
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Finał Sezonu

ocenił(a) serial na 10

Zostało potwierdzone, że pod koniec sezonu zostaną uśmiercone 3 postacie. Jak myślicie kto to
będzie.

P.S. Enzo się nie liczy, on już umarł :(

ocenił(a) serial na 7
ola123456z

Cóż do koloru do wyboru jak się mówi :D ehehee
Na pewno Bonnie ona to już na bank.
Może Jeremy, albo ta blond wiedźma.
Błagam niech to będzie Tyler!! :D
Marcos w końcu '' bad guy".
ELENA!! Boż byłoby cudownie i dać inną aktorkę do tej roli. Ale wiem złudne marzenia przecież to główna postać. Pomarzyć można ;)

Do Matta nic nie mam, jedyna rozsądna postać w tym sezonie :)

ocenił(a) serial na 4
anne22

Tylko nie Tyler! Uwielbiam go :D

ocenił(a) serial na 10
ola123456z

Obstawiam Bon Bon, Liv i Tyler'a.

ocenił(a) serial na 10
kyooko

Mi sie wydaje że umrze Liv, Luke i Damon

ola123456z

Damon to nie możliwe podobnie jak Elena. :P

Myślę że Bonnie jak to zapowiadali, któreś z bliźniaków i pewnie ten "zły" :D

ocenił(a) serial na 10
ma5ti5

No nwm opisy nowych odcinków wskazują na to że Damon umrze, ale nawet jeśli to nie będzie to na stałe ;)

ola123456z

Ktoś z bliźniaków, Bonnie i może Jeremy ze 2 razy- w końcu ma wprawę.

ocenił(a) serial na 8
ola123456z

Też wnioskuję,że będzie to Bonnie, Damon i ..... może któreś z bliźniaków

ola123456z

Mam wielkę nadzieję, że nie będzie to Caroline.
Stawiam na Bonnie, a co do reszty to nie jestem pewna.

ocenił(a) serial na 10
ola123456z

mam nadzieje że nie Caroline !
Myśle że Damon , Taylor , bonnie..

ocenił(a) serial na 6
MrsVampire

Bonnie pewnie tak.
ale poza tym ten serial schodzi na psy, to najsłabszy sezon. wątki już tak wymyślają i motają na siłe, że ręce opadają :/

ola123456z

Bonnie, Damon, Liv albo Luke

ola123456z

Matt jest bezpieczny, Caroline chyba też. Wszystko wskazuje na śmierć Tylera, więc on chyba też bezpieczny.
Chciałabym, żeby Jeremy umarł, ale on to tyle razy umierał, że już chyba niestety nie tym razem.
Bonnie, Damon i Marcos lub ktoś z bliźniaków czarodziejów.

ocenił(a) serial na 10
Dodo140

Dlaczego wszyscy uważacie, że Damon?
Ja obstawiam Bonnie, Luka i Tylera.

ola123456z

Bonnie, Liv i Marcos. :)

ocenił(a) serial na 8
ola123456z

Tyler, Bonnie i Damon(nie na stałe) :)

ocenił(a) serial na 6
Moira22

Słyszałam że finał ma być okrutny (znowu) dla Stefana ale błagam tylko nie on :c
Reszta mi obojętna.
Scenarzyści chyba sami jeszcze do końca nie wiedzą kogo uśmiercić ani jak to zakończyć.
Na początku odcinka 20 Elena mizdrzy się do Stefana a później ten pocałunek z Damonem wtf!??

ocenił(a) serial na 6
Polly_1996

Ona nie "mizdrzy" się do Stefana tylko normalnie z nim rozmawia.

ocenił(a) serial na 8
wreckerso

mizdrzy

ocenił(a) serial na 10
Inspire

To, że się przytulili nie znaczy, ze się mizdrzy.

ocenił(a) serial na 8
Polly_1996

Stefan na pewno nie umrze, to ci mogę obiecać:)

ocenił(a) serial na 6
Moira22

I coo umarł!!!!! ;( ;(

Moira22

:D :D jakbyś dała sobie za to rękę uciąć, to już byś ręki nie miała ;)

ocenił(a) serial na 8
Moira22

Ale jak to :D dobra, dobra mistrzem przewidywania to ja jednak nie jestem:p

ocenił(a) serial na 4
ola123456z

Jak znam tego typu seriale, to pewnie umrą jakieś mało ważne postacie, plus aktualny wróg numer jeden, czyli Marcos. Tak było w większości serialach i podejrzewam, że tu będzie tak samo. Ciężko mnie teraz czymś zaskoczyć.

użytkownik usunięty
ola123456z

Jedno jest pewne - NIE Elka - pępek świata musi przeżyć

Bon, Matt i Tyler to moje typy

ocenił(a) serial na 10
ola123456z

Bonnie,Tyler i hmm moze ta wiedzma albo ten wiedzm :D ale Bonnie to na 90% :) moze druga strona sie rozpadnie i wyjdzie kilka osob, mam nadzieje ze Alaric wroci :-)

ocenił(a) serial na 5
ola123456z

Skoro Stefciu już odszedł, to zostają nam dwie osoby do zabicia. Ja myślę, że Damon się ofiaruje w jakimś tam czary- mary, żeby Stefan i Enzo wrócili. Obstawiam jeszcze Tylera ( teraz to już jest Julien chyba?). Może ewentualnie Liv.

ocenił(a) serial na 7
malaika_freespirit

Tyler nie żyje, Stefan nie żyje, zaraz i Bonnie umrze. Co tu zgadywać :( Ja wolałbym Damona, Elenę i drugi raz Damona na drugiej stronie

ocenił(a) serial na 7
ola123456z

Zapewne smutne żniwo śmierci spotka Damona i Elenę (w zwiastunie widać jak majestatycznie wjeżdżają w budynek). Pewno wyruszą na drugą stronę by ratować Stefana. Zapewne kolejny cudowny pomysł Bonnie. Sezon się skończy, a cały następny będzie się kręcił wokół przywracania całej tej trójki do życia. Twisted plot typowe dla Pamiętników.

martamanka

Jakby cos takiego miało miejsce, to by mi to zapachniało troszkę książką, tylko że tam Stefan był w innym wymiarze, więc Damon i Elena ruszyli na pomoc

ocenił(a) serial na 8
martamanka

No już mogliby kogoś uśmiercić na dobre, ja tam odczuwam pewien dyskomfort, jak nie wiem, czy juz moge rozpaczać, czy w zasadzie nie, bo i tak będzie żył ;p Od 3 sezonów ten serial kreci się tylko wokół przywracania kogoś do życia, chociaż za każdym razem ponoć było to niemożliwe. Bonnie musi umrzeć. Ja już jej nie zniosę. Ona i Jeremy. Damon może zostać. Elena - out. Damon powinien dostać jakąś nową dziewczynę, bez tego całego poczucia winy, za bycie niewystarczajaco dobrym itd.
A poza tym, Nina to dla mnie beznadziejna aktorka. Jedna minka, jeden sposób wzdychania i jedna kwestia "<westchniecie i rozpoczęcie kwestii trochę zduszonym/złamanym głosem> Damon.../ Stefan.../I just.../ I can't...". I tak w kółko.
No, ale skoro Stefan nie żyje, to juz trochę przekroczylam limit śmierci na ten sezon :D

ocenił(a) serial na 6
ola123456z

Oby nie Elena, fajna laska się w tym sezonie zrobiła :P