A więc tak
1. Elena + Stefan
2. Damon +Rose ? ( nie wiem czy ta Rose przeżyje czy nie)
3. Bonnie + Jeremy (wydaje mi się, że będą parą)
4. Caroline + Tyler
5. Jenna + Alaric
Rose raczej na pewno nie przeżyje, to taka postać wprowadzona na kilka odcinków :) Bonnie i Jeremy... być może, jeśli Bonnie nadal nie będzie myślała o nim jak o "młodszym braciszku Eleny, słodkim dzieciaku". Caroline i Tyler - nie wiem, ale widać, że producenci zmierzają w tym kierunku i bardzo się z tego powodu cieszę! ;) Jenna z Alariciem - jak najbardziej, ale (spoiler) skoro biologiczna matka Eleny i jednocześnie była żona Alarica ma wrócić do Mystic Falls, to pewnie namiesza :]
Zapomniałam jeszcze o Stelenie - ale co tu dużo mówić ;) Jestem wielką fanką Deleny i będę naprawdę zawiedziona, jeśli Elenka skończy ze Stefkiem - już wolę, żeby wszyscy główni bohaterowie na zakończenie poumierali o.O
a ja uwazam ze byloby glupota aby damon byl z elena.
po 1 - damon to dupek (aczkolwiek teraz ma jakies tam cechy czlowiecze ... )
I w ogole skoro stefan jest z elena od samego poczatku i oboje sie serio kochaja to nie ma bata ! musza byc razem ! :) i tego bym chciala ;d
Damon i Alaric
Elena i Elijah
xD xD xD
dżołk ;p
a tak na poważnie to jedno jest wręcz pewne: Stelenaaaa......
Elena hmm kocham Damona ale ona chyba powinna być ze Stefanem i chciałabym żeby Bonnie była z Jeremym. Jenna musi być z Alarickiem :D a Caroline nie mam pojęcia
to jest przeciez oczywiste od pierwszego odcinka ze Stefan będzie z Eleną ;p
a Damona szkoda na taką postać jak Elena ];))
Ojj już myślicie o zakońćzeniu serialu :)) wole o tym nie myśleć, bo nie będe miała co robić wieczorami ;D kiedys Stelena teraz Delena :-)), Carolina natomiast z Tylerem, Jenna z Alarickiem, Stefan z Bonnie :D [nie no żartuje już chyba by było z Caroline :D]
1. Stefan + Elena
2. Tyler + Caroline
3. Jeremy + Bonnie
4. Alaric + Jenna
5. Damon jak dla mnie powinien zostać kawalerem, pasuje to do niego.
6. Matt mógłby zginąć w międzyczasie, jakoś za nim teraz nie przepadam.
Stefan mógłby mieć romans z Katheriną, a Damon pocieszyłby wtedy Elenę i coś mogłoby się między nimi wydarzyć, ale nic więcej.
Też myślę, że Damon powinien zostać singlem ;-) Zresztą głupotą byłby jego związek z Rose, skoro kilka odcinków wcześniej wyznawał miłość Elenie. Na marginesie: nie przepadam za Rose ;-) I skoro ugryzienie wilkołaka zabija, więc myślę, że w następnym odcinku już jej nie będzie :-)
Elena i Damon ;D Stefan i Katerina ;P Bonnie + Jeremy, Caroline + Tyler, Jenna + Alaric