Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122860
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Jaka jest wasza

ocenił(a) serial na 10

najmniej lubiana postać? która was denerwuje /irytuje/ wkurza/ albo po prostu "coś do niej macie" ? Moja to Caroline, nie mogę ścierpieć scen z jej udziałem ;|

ocenił(a) serial na 7
TheTusiax

Bonnie i jej nos ;P
Teraz też Matt..

TheTusiax

Caroline???? Podpadasz:P Ja nie lubię Johna i Matta, dwie łajzy. Myślałam, że Matt to po prostu ofiara losu ale okazuje się że także cwaniak i menda, a John to John, chyba nikt go nie lubi

ocenił(a) serial na 10
alien_2

Nie rozumiem własnie, za co ludzie tak uwielbiają Caroline, jej postać irytuje mnie w każdym calu;/ jedyna scena na plus, to chyba tylko wtedy gdy spiewa : Eternal Flame.

użytkownik usunięty
TheTusiax

Mnie wkurza tylko czasem sposób wypowiadania niektórych kwestii przez Candice;) Sama postać jest świetna.

moim zdaniem nina ma wiekszy z tym problem.

użytkownik usunięty
red_nails

Ale chyba mamy na myśli coś innego;) A mi trudno wytłumaczyć o co chodzi;p

ocenił(a) serial na 7

Mam podobnie. Na początku bardzo nie lubiłam Caroline.Potem jakoś lepiej ale tak szczerze to nadal nie zbyt ją lubię.
Czasem jak mówi to ja nie wiem czy ją to śmieszy czy przeraża xd.

ocenił(a) serial na 10
Vikiii

Jesli chodzi o to Candice... to aktorką jest żadną. Ale postać i tak jest sto razy gorsza.

TheTusiax

do odstrzału:
1. matt
2. bonnie
3. cała zgraja wilkołaków (bez tylera)
4. szeryfowa tez mi działa na nerwy

ocenił(a) serial na 10
red_nails

dokładnie to co red_nails
a szczególnie Matt doprowadza mnie do pasji i czasem Stefek

użytkownik usunięty
TheTusiax

BONNIE i cytując koleżankę "jej nos".
Matt vel Szmatt.
Szeryf Forbes.

TheTusiax

Bonnie.

Lecho1523

Isobel i Matt

TheTusiax

Caroline, Bonnie, Elena, Isobel (cale szczęście ze juz jej nie ma) i Tyler (chociaz watek wilkolakow ogolem jest fajny). A Johna to ja akurat lubię, jest może cholernie wkurzająca postacią ale zarazem ciekawa.

ocenił(a) serial na 10
katie_17

denerwuje mnie czasem Elena - serio uważam, że po tym wypadku poprzestawiało jej się coś w główce - jak można nie chcieć Damona? wtf? Caroline mnie wkurzała, ale na początku tylko, Stefan, Isobel, John, Bonnie, szeryfowa, ta od wilkołaków była chyba dziewczyną Masona

ocenił(a) serial na 7
AnneBoleyn1536

Też nie rozumiem jak można nie chcieć Damona :D

ocenił(a) serial na 9
Vikiii

tez bym nie chciala takiego faceta... ;]
hehe.

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

"jak można nie chcieć Damona? wtf?" xD
Ja nie rozumiem jak można było wybaczyć Stefkowi wiele jego kłamstw i innych podobnych, a Damona ciągle zbywać.

ocenił(a) serial na 10

Tego też nie rozumiem... ale najgorsze było, jak nie wiedział z kim spał: Elena czy może Katherine? Masakra, wtedy powinien dostać w twarz i to porządnie.

ocenił(a) serial na 7
AnneBoleyn1536

w twarz to za mało :P
Miedzy nogi walnąć, a co ;D

ocenił(a) serial na 10
Vikiii

Hahaha co prawda to prawda :D A nie Damon ciągle obrywa... A to naprawdę świetny facet, z charakteru i z wyglądu lepszy od Stefana.

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Nie mogę się doczekać tańca Deleny, mam nadzieję że Stefcio będzie zazdrosny;d

a ja nie mogę się doczekać kiedy się wreszcie rozleci ten cały związek Stefana i Eleny
może dacie wtedy dziewczyny wytchnąć trochę chłopakowi ;)
bo on tez się kisi strasznie w tym układzie a stać go na więcej ;p

użytkownik usunięty
anna83

ale to nigdy nie nastanie;d

kurde
jak to nie ;D

ocenił(a) serial na 9
anna83

chyba sie nie rozleci.
i tak ma byc ;]

ocenił(a) serial na 7
AnneBoleyn1536

prawda w 100 % :D
Stefan niech się chowa ;P
Team Damon.! ;D

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Tymczasem Damon dostanie w twarz:/

ocenił(a) serial na 10

Jak zwykle ;/ Stefan powinien być z Kathrine xD

TheTusiax

Stefan, Matt, John, Isobel, Bonnie, wilkołaki poza Tylerem.

TheTusiax

Bonnie, bo mnie irytuje. Ale nie chcę jej śmierci, bo: 1. czarownice są przydatne; 2. wystarczy, że dwie dziewczyny Jeremy'emu zabili.
John, bo jest dupkiem pierwszej klasy.
Jules, bo określenie "suka" pasuje do niej w obu znaczeniach ;)
Chociaż John i Jules są świetnie zagrani, to nie mogę się doczekać, aż wreszcie ich zabiją.

ocenił(a) serial na 10
Evarini

O własnie! Jules miała na imię xD

ocenił(a) serial na 8
AnneBoleyn1536

naturalnie matt (cytując blush: szmatt), john, pani szeryf, jules, czasami bonnie, ale ostatnio coraz rzadziej. a jeżeli chodzi o caroline to postać uwielbiam ale boli mnie jak ona ugania się za mattem, który ciągle się focha na wszystko i wszystkich. caroline co chwilę mu mówi, że go kocha a ten ma to głęboko gdzieś

ocenił(a) serial na 7
l578

uhuu.
Większość tutaj (ja tez!) nie znosi Matta, ale ty chyba najbardziej ; D
antyfanka.? ; P

ocenił(a) serial na 10
TheTusiax

Matt zdecydowanie. Ścierpieć go nie mogę. Na początku było nawet spoko, taki 'mięśniak' z definicji, ale że Caroline się zakochała to go znosiłam. (Ja Caroline bardzo lubię, szczególnie po zmianie. Chyba najbardziej podobała mi się taka mroczna tuż po przemianie, jak Damonowi tyłek skopała xD). Ale... po ostatnim odcinku naprawdę tej postaci nie znoszę i niech go uśmiercą! Caroline powinna być z Tylerem. o :D (Moja subiektywna ocena^^)

LoLita19

Matt widze wszystkim podpadł:D Była taka nieszkodliwa wsza, kręcił się po ekranie i nic nie wnosił ale poszedł w złą stronę. caroline jest urocza, zgadzam się że poprawiła się po przemianie. Uwielbiam jak krzyczy na Bonnie podczas rzucania czaru na pierścień, taka urocza histeryczka:D No a potem jak skopała Damona i Masona. Już nie jest taka słodka blond lala.

ocenił(a) serial na 8
TheTusiax

A ja lubię duecik Damon - Alaric. Ich dialogi zawsze mnie śmieszą. Poza tym nawet osobno te dwie postaci są świetne. Początkowo Stefek mnie wkurzał ale teraz trochę się wyrobił, a w najnowszym odcinku nawet przyjemnie się na niego patrzyło. Matt zawsze był dla mnie statystą - ot, taka sobie postać, nic specjalnego ani szczególnego nie wnosiła do fabuły serialu, ale teraz nieźle wkurza. Caroline może i trochę dojrzała, ale jej postać nadal trochę mnie denerwuje, nie wspominając już o Bonnie (swoją drogą, wkurza mnie maksymalnie ta jej "wyższość", z jaką zawsze się wypowiada nt magii). John może i jest szują, ale to ciekawa postać i człowiek z niecierpliwością tylko czeka, co też nowego wykombinuje.

ocenił(a) serial na 6
black_eye

Ja tam Caroline i Bonnie lubię ;p.Ale Johna i Matta nigdy nie lubiłem.Jeszcze postacie ktore lubilem to Vicki Anna i Lexi.I jakos jeszcze nie lubilem tego Luka i jego ojca czy jak mu tam było.

ocenił(a) serial na 10
Daniellipa

Caroline- nie mogę zdzierżyć jej postaci-infantylna, głupiutka, nawet jako wampirzyca, przesłodzona i naiwna .W ogóle jakaś oderwana od rzeczywistości. Pasuje do niej ten Matt.

Matt- też go nie lubię. Wymoczek, niedorajda, nieudacznik i jest mało męski na dodatek. Katastrofa.

Szeryf Forbes- wielce pogromczyni wampirów się znalazła. Wkurzające babsko z przerośniętym ego.

ocenił(a) serial na 10
elizabeth1087

zgadzam się co do Caroline... :/ zresztą niepotrzebnie mówiła Mattowi o tym, ze jest wampirem...

ocenił(a) serial na 9
TheTusiax

predzej czy pożniej wyszlo by to na jaw ..

TheTusiax

em? Elena, ale ostatnio już mniej. Ninę ściąga na granie Kat.

Matt - powtarzałam sobie, że jest potrzebny, bo musi byc ktoś kto NIE WIE (prócz Jenny, bo ciotki nie wiedzą z zasady). Ale się dowiedział i mogę zacząc otwarcie narzekac. Ależ z niego mazgaj i dupek. I psuje wampirzą opinię o ludziach. Bleeeee.

i Jules mnie wkurzała - jakby wypadła prosto z solarium, by poszukac Masona, załatwiła Rose (!) i wróciła się smażyc.

Bonnie i Jer mnie wkurzali, ale teraz już tylko Bonnie, bo Jer'a nawet polubiłam. A Bonnie w sumie pomału staje mi się obojętna. Swoją drogą - fajnie razem wyglądali w czarno-białej scenerii, jak Bonnie czarowała. Nawet się uśmiechnęłam ;p

ocenił(a) serial na 10
perpedes

Caroline
Matt
Jules
Szeryf Forbes
Bonnie - ale teraz jest nawet ok.

ocenił(a) serial na 6
TheTusiax

Matt - niech idzie w choleręXD

ocenił(a) serial na 7
WhiteDemon

Albo niech na nią zachoruje ;P

ocenił(a) serial na 10
Vikiii

Ahh, popieram.

ocenił(a) serial na 8
Maureen1222

obojętnie jak, byle bardzo bolesną. oby zgnił gdzieś razem z uroczą szeryf forbes, świadomy gnicia i odpadania każdej cząstki swojego śmiertelnego ciała.... itp. albo jules mogłaby się na coś w końcu przydać i dziabnąć go raz a porządnie

l578

ja czekam na jakas fantastycznie krwawa zesmte damona na jules :] to musi sie wydarzyc, nie przyjmuje innej opcji do wiadomosci! ;)

ocenił(a) serial na 7
l578

Tylko że to by było zwykłe ugryzienie bo szMatt nie jest wampirem (na szczęście!)
Ale niech ginie :P
powoli...boleśnie..
i trup ;P

użytkownik usunięty
Vikiii

No przecież już zdecydowaliśmy że na gilotynę go :P Jak ponoć będzie świadomy od 3 do 5 minut jeszcze po tym ;d