Myślałem że zastąpię go na jakiś czas , ponieważ teen wolf się zakończył , 5 sezon za 6msc :(
Po 5 odc. odpuściłem , nie wiem jak to można oglądać , te teksty po prostu rażą rażą że aż
niedobrze , typowa nudny roomans .. nie wiem co tam trzymało w was napięcie że dotrwaliście
do kolejnego sezonu ??
Co to ma być za tekst , Elena przychodzi do stefana do domu , puka - ten otwiera a ona obraca
się i mówi patrz kometa spadająca ..... o której dosłownie kilkanaście /h mówili przy niej ze
świeczkami ..
No porażka .
Jesli db mysle chodzi ci o sezon 1 ? wtedy elena jest zakochana w stefanie a spadajace gwiazdy komety kojarza nam sie z wypowiqdaniem zyczen . Stefan chcial byc ludzki. I raczej nie mg kilkanascie godzin mowic bo 1 odcinek nawet tyle nie trwa
Pierwsze odcinki to głównie romans Eleny i Stefana i faktycznie są trochę nudne, potem zaczyna się intryga. Ale zresztą dziwię się, że wychodzisz z takimi uwagami, bo z tego co pamiętam pierwsze odcinki Teen Wolf są jeszcze gorsze. Gość przemienia się w wilkołaka, a jego największymi życiowymi problemami jest to, że mu się podoba jedna laska, ale kiedy się podnieci zamienia się w wilka. Albo był cały odcinek o tym, że chciałby grać w lacrosse, ale mu nie wolno bo jak się zdenerwuje to zamieni się w wilka. Generalnie jest wilkołakiem a jego największym problemem są laski i lacrosse. :P