Mam pytanie. Czy Klaus, jego rodzeństwo, ta dziewczyna, która niby zaszła z nim w ciążę itd., w
ogóle jeszcze się pojawią w "Pamiętnikach" czy przez to, że powstał ten nowy serial "The
Originals" czy jakoś tak, w ogóle ich już nie będzie, bo są tam?
Z góry dzięki za odpowiedź. :)
Odpowiem ci. Nie trzeba bylo jednak zakladac 2 takich samych watków.
Juz pojawil się na antenie serial The Oryginals(wyemitowano 5 odcinków). Tam rozgrywa się historia Klausa, Elijaha, Rebeki i Hayley. Jest to kompletnie odseparowane od wydarzen z 5 sezonu TVD. Po prostu mają inne wątki, wokół czego innego się toczy historia. Serial powstał wlasnie po to by odeparowac Pierwotnych od reszty, bo scenarzysci wiedzieli ze postacie te duszą się w TVD i ze na ma tu dla nich przyszlosci. Oni nie wrócą na stale, nie bedą grac w 2 serialach, bo historie się nie pokrywają ze sobą. Jezeli mieszkają w Nowym Orleanie, to czemu by mieli robic ciągle wycieczki do Mystic Falls? Nie ma ich i nie bedzie. Mogą byc goscinne występy na jeden -dwa odcinki na sezon (ale to i tak juz zbytek laski), ale to wszystko na co mozna liczyc.
Ok, dzięki. Chociaż osobiście uważam, że np. historia Caroline i Klausa mogłaby mieć przyszłość, ale to tylko moje zdanie. I sory za zdublowany wątek, mam dzisiaj poważne problemy z netem. :/
Jeszcze raz dzięki za odpowiedź. :)
nie ma sprawy. Niby producentka ciągle mydli oczy ze Caroline i Klaus moga się jeszcze spotkac, ale to raczej takie cukrzenie fanom by trzymali nadzieję. Juz w nowym serialu robi on maslane oczy do innej blondyny. Ale jest szansa na corssover - pojawienie się Tylera w The Oryginals - moze to jakos spowoduje ze jeszcze Klaus spotka się z Caro. Ale to tylko takie luzne gdybanie.
Czasami miło sobie pogdybać. ;) Nie mam zamiaru oglądać tego nowego serialu, więc byłoby naprawdę fajnie, gdyby jednak co jakiś czas ktoś z nich się pojawił... xP
do 9 odcinka nie ma szans- bo wtedy nawet nie wiedzieli czy The Oryginals ->"TO" dostanie caly sezon. Ale ze wyniki oglądalnosci są zadowalające, to juz mają zaklepany caly sezon. I scenarzysci przebąkują juz o crossoverze. Jednak spoilery mówią ze na razie brak szans na crossover Caroline do "TO". Więc dopiero napiszą scenarzysci odcinki które pozwolą na transfery postaci po 5x09 TVD i analogicznie po 1x09 w przypadku "TO"
Jak widziałam nowy odcinek TVD i zobaczyłam, że Tyler chce odnaleźć Klausa to od razu się ucieszyłam - dzięki temu liczę, że może jednak Car i Klausa się doczekam, chociaż jakiejś ich sceny wspólnej. Ale wiem, że masz rację. Są dwa seriale i jak najbardziej chcą je od siebie "odciąć".