Który z wampirów przypadł wam do gustu?Damon,czy Stefan?Ja wprost uwielbiam Damona!!!!!!!!!!!!
oczywiscie ze Damon :D
i ludzie patrzcie na tytul tematu... chceci rozpisywac sie na temat innych to jest taka opcja jak nowy temat =]
tak, najlepiej załóżmy dwadzieścia różnych tematów: Stefan czy Jeremy? Jeremy czy Elijah? Elijah czy Matt? Matt czy Tyler? Jakby bałaganu nie było na tym forum w ogóle ;]
Stefan nie jest wcale nudny. To,że gra dobre odbicie brata to nie świadczy od razu ,że jest nudny.
ej ej nie zdradzajcie fabuly bo niektorzy nie ogladali jeszcze :P bo to drugi sezon:) Uwielbiam Damona za jego teksty, poczucie humoru i głupie miny :D Stefana też lubię bardzo:) Nie można powiedzieć, że Stefan jest nudny, po prostu ma rolę bycia dobrym, a Damon złym. Wiadomo, że złe postacie są o wiele ciekawsze i bardziej intrygujące:) P.S Elena pasuje bardziej do Stefana:P
Może zmienisz zdanie po obejrzeniu chociażby całej pierwszej serii ;) Fani Deleny zdecydowanie przewyższają fanów Steleny, na chwilę obecną ;)
Jak dla mnie ich obydwu stać na lepszą dziewczynę... Inne aktorki bardziej pasowałyby do tej roli np .Kristen Stewart...
Też lubię Kristen, ale moim zdaniem w ogóle nie pasowałaby do tej roli... Wyobrażacie sobie ją z Damonem czy Stefanem? Bo ja na pewno nie ;) Nina Dobrev jest według mnie bardzo dobrym wyborem - wcielając się w rolę Katherine radzi sobie genialnie, a Elena po prostu już jest taka nudna i nic na to nie poradzimy, tak ją wykreowali.
Tak tylko mówicie bo jesteście przyzwyczajeni już do Niny ale gdyby Kristen zagrała tą rolę to wtedy mówilibyście, że Nina nie poradziłaby sobie... Tak jest zawsze... Fakt że do Roberta(też jest słodki) pasuje o wiele lepiej niż do Iana czy Paula... Ale jakoś by to było na pewno jest ciekawsza ...
Tak się składa, że oglądałam kilka filmów z udziałem Dobrev (w tym Degrassi) i sporą część filmów z Kristen i niestety, choć lubię je obie, uważam, że Nina jest lepszą aktorką co tak naprawdę pokazała najlepiej wlaśnie w VD wcielając się w rolę Katherine. Ta postać ma być seksowna, pewna siebie... a Kristen bardziej pasuje do cichej, niezdarnej Belli (choć nieźle poradziła sobie jako Joan Jett). Takie moje zdanie:)
No to twoje zdanie jest złe... Kristen jest lepszą aktorką od Niny... Nina jest nudna i na żywo i w serialu... Kristen natomiast wręcz przeciwnie...
xD Nie uważam żeby było złe, każdy ma inne gusta. Oglądałam trochę wywiadów z Niną i Kristen i te dłuższe i krótsze i wybacz, nie będę tu wychwalać Niny pod niebiosa bo nie jestem jej zagorzałą fanką, ale jeżeli potrafisz spojrzeć obiektywnie na obie panie (choć widzę,że idzie ci to z trudem) to zauważysz różnicę. Nie wiem jak jest teraz z Kristen, ostatnimi czasy zauważyłam, że częściej się uśmiecha do zdjęć, odważniej rozmawia z dziennikarzami, ale i tak uważam, że dziewczyna stresuje się przed takimi wystąpieniami.
BTW trochę zeszłyśmy z tematu za co przepraszam autorkę. Jak chcesz dalej dyskutować, to przenieśmy się na stronę Niny albo Kristen ^^
Moim skromnym zdaniem to właśnie Nina jest lepszą aktorką od Kristen, ale z Dobrev nie widziałam zbyt wielu filmów, natomiast z Stewart dość trochę ich było i nie wypadła w nich najgorzej, jako Joan Jett też bardzo mi się podobała ;)
Powróćmy do tematu bo nie ma się co wykłócać w sprawie Kristen i Niny... To temat o Stefanie i Damonie... Swoją drogą fajnie dopasowali ich jako braci... Jednak w Stefanie jest coś tajemniczego co mnie bardziej do niego ciągnie...
Wykłócać? Bez przesady, mówisz mi że mam złe zdanie, a nie podajesz żadnych sensownych argumentów;)
W każdym razie koniec offtopu.
to nie jest temat o Stefanie i Damonie, tylko o tym który wampir jest najlepszy w VD.
No właśnie nie, do wyboru jest tylko Stefan i Damon, innych wampirów w ogóle w VD nie ma, nie :P
Ehh.. jaka sprzeczka.;dd
"twoje zdanie jest zle" hahahahahahahha wybuchnę chyba ^.
heh, niestety wybór jest dość ograniczony, obawiam się, że nie wszczeliłaś się w gusta założycielki,:))