.. te czerwone oczy...
w ostatnim odcinku to zobaczyła
jako aktorka jest ładna ale naprawde nie mogłam jej znieść jako Kat...
Stefek i Damon jeszcze znośni ale ona naprawde brzydko wygląda!
Wampir, kobieta czy facet powinien wyglądać groźnie a nie pięknie i słitaśnie. Według mnie właśnie Nina w charakteryzacji wampirzej wygląda tak jak trzeba.
To przeciez tylko oczy sie zmieniaja...
Wiec wielce nie przezywaj.
Bylo wiadome ze Nina bedzie rowniez Kat.
Powiem że Nina się popisała tym razem. Było widać różnice między Kat a Eleną w zachowaniu.
taaak to akurat prawda...umie tak jakby oddzielić te dwa światy Katherine i
Eleny...
jak już wcześniej napisałam mam nadzieje, że tym razem Nina pokaże na co ją stać i w roli Kat się odnajdzie. Mi się osobiście spodobała.
i tu jest wyzwanie dla aktora grać dwie różne osoby w tym samym serialu. Więc trzeba to powiedzieć głośno że aktorką jest dobrą :)
w sumie, katherine odegrała świetnie, tylko charakteryzatorzy trochę to rozwalili, bo jej oczy optycznie się zmniejszyły, ale cóż, była groźna, nina jest świetną aktorką.
Nina rewelacyjnie odgrywa swoje role, idealnie pokazała różnice między Eleną a Kat, w 22 odc rozmowa i pocałunek z Damonem, wiedziałam że to nie Elena, ona nawet miała inny wyraz twarzy, inne spojrzenie, bardziej złe....
a charakteryzacja wampira świetna, jak już ktoś wyżej powiedział zadanie wampira nie jest byciem pięknym i oszałamiającym...takie rzeczy tylko w Zmierzchu...:):):)