Ja tego nie rozumiem Bonnie, Damon, Stefan, oni wszyscy umarli ???? Jak to, co już nie wrócą, to
ja dziękuję 6 sezonu nie obejrzę, to nie ten sam serial jak ich nie będzie !!!!!
Oglądałem do końca, i umarli, to już jest takie naciągane. Umierają i wracają jak w Modzie na Sukces :D
Bonnie zniknęła jako kotwica, Stefan zginął z rąk Juliana a Elena i Damon poświęcili się dla ratowania reszty, niestety Damon wyszedł z tego gorzej. Jednak prędzej czy później go przywrócą - przecież ma miłość swojego życia - Elenę i dwóch najlepszych kumpli - Alarica i Enzo oraz brata - Stefana, którzy zrobią wszystko.
Mam nadzieję, że nie wróci -.- Najbardziej mdła i irytująca postać całego serialu...
Babka Bonnie powiedziała jej, że zapewniła jej coś lepszego.. tylko co lepszego może ją czekać po autodestrukcji drugiej strony? Może nowe życie? A może możliwość powrotu do świata żywych? Zważając na to, że Bonnie trzymała Damona za rękę gdy wszystko się zapadało, prawdopodobnie zabrała go ze sobą więc jestem pewna, że powrócą. W każdym bądź razie Damon musi powrócić.