PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122241
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
dejavu1

Wiem, wiem ;) Cóż, musimy czekać aż do pt.

Kate123

Jestem :)

Kate123

Jak się spało?

Madame_7

Skąd wiedziałaś? :D

Kate123

Tak chrapałaś, że aż tu było słychać ;p

Madame_7

Wcale nie :D

Kate123

Inaczej skąd bym wiedziała? ;p

Madame_7

Bo mnie dobrze znasz? :D

Kate123

Nie znam, no jak :) Na oczy Cię nie widziałam, nawet nie kojarzę Twojego zdjęcia z setki :P

Madame_7

No wiesz :(((

Kate123

Poważnie :D Moja pamięć jest straszna wiem.

Madame_7

Ech, co ja z Tobą mam :D

Kate123

Możesz wysłać mi jeszcze raz dla przypomnienia - nagie.

Madame_7

Nagie to na pewno nie :P

Kate123

Why not?

Madame_7

Bo nie jesteśmy jeszcze na takim poziomie znajomości :P

Kate123

Można to zmienić :D

http://www.youtube.com/watch?v=Te-9om2veUg&feature=related paczaj jakie fajne :) Ach Santana ^^

Madame_7

A jak? :D

Świetne :)))

Kate123

PRzejdziemy do następnego etapu znajomości - będziemy pisać sobie maile :D

Prawda, że zajebiste? http://www.youtube.com/watch?v=-_uchIyNIvc ach ile bym dała, żeby Santana (ta co śpiewa piosenkę Adele) mi tak zaśpiewała ^^ <marzy> ... :(

Madame_7

Dobra :D
Cudowne. Uwielbiam te piosenki :) Ja Ci tak zaśpiewam :D

Kate123

Mailem będziesz mogła wtedy wysłać nagie zdjęcia ;D
Nie nabijaj się ;p Ty śpiewać nie potrafisz :P

Madame_7

A Ty tylko o tych zdjęciach :D
Znowu zgadłaś :D

Kate123

Dobra, zobaczę na własne oczy skoro odmawiasz zdjęć.
Kochana, nie zgadłam - to po prostu wiedza.

Madame_7

Trzymam Cię za słowo :D
Nie przypominam sobie, żebym o tym wspominała :)

Kate123

Jaka Ty na mnie chętna, a uważaj, bo dziś sprawdzałam znaczenie snu w senniku i poznam kogoś, kto rozpali we mnie namiętność ^^

Madame_7

To chyba chodziło o mnie :D

Kate123

Właśnie mam wątpliwości, dlatego... czekam :D Ciekawość mnie zżera kto to mógłby być ;p

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

Najbardziej uwielbiam, jak ze Sebastianem wykonuje "Smooth criminal". I te wzajemne spojrzenia ;P

xena_4

To jest petarda kochana ^^ Mhm.... A ja kocham, jak paczy na Britt, szczególnie w tym filmiku, co wyżej wkleiłam.

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

Niestety teraz nie mam jak tego obejrzec, bo system komputerowy w pracy blokuje filmiki na youtubie :( Obczaje to w domu.

xena_4

Ok, Santana wchodzi ze swoją piosenką, potem się obraca, Britt tańczy za nią i wtedy ona tak patrzy, że aż mi się stanik odpiął z wrażenia ;p

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

Stanik odpial? ;DDD No to niezle ;D

xena_4

A nie, przecież ja nie noszę stanika :P

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

hahahahha:D

Dobra, przerwa mi sie skonczyla i musze spadac od pracy. Pa :)

xena_4

Łeee, to pa :*

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

Właśnie obejrzałam to wideo. Jedna z moich ulubionych scen z piosenkami w Glee. Genialne połączenie dwóch piosenek Adele. I tu najbardziej widać, że ze wszystkich aktorek Glee, najlepszą tancerką jest ta blondi, która gra Brithany :)

xena_4

Świetne ma ruchy dziewczyna, zazdroszczę jej.

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

A jeszcze bardziej to widać w odcinku o Britney Spears. Można by powiedzieć, że dawna gwiazda miałaby jej czego zazdrościć ;D

xena_4

Czytałam, że ona była jedną z tancerek bodajże w zespole Madonny? Pewna nie jestem czy to Madonna właśnie, ale na pewno u kogoś znanego ;D

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

Nie byłabym zdziwiona, gdyby to się okazało prawdą. Ona jest naprawdę bardzo dobra ;D

xena_4

Brała udział w amerykańskim You Can Dance i tańczyła w zespole Beyonce pdczas trasy koncertowej :)

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

A widzisz? Talent broni się sam ;D
http://www.youtube.com/watch?v=vvzMb8M23P0&feature=related tutaj była rewelacyjna :D
http://www.youtube.com/watch?v=YqORbz1HAGw i tu ;D Do tego jeszcze niesamowicie przypomina Keishę ;P

xena_4

Lepsza od Spears ;D
I lepsza od Keshy :D
Jak one tu pawia puszczały z Santaną :DDDDD

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

Ten moment jest najlepszy ;DDDD

xena_4

Britt oczywiście na Rachel,biedna :D
Ale w ostatnim odcinku miały sweet scene, Rachel i Santana :) W ogóle przeczytałam niepokojące wiesci odnośnie obsady w 4 sezonie...

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

A właśnie, w ogóle będzie ten czwarty sezon, czy nie. Bo ten 17 odcinek robi takie wrażenie, jakby to było powolne pożegnanie z bohaterami.

xena_4

Będzie, ale części z nich w sensie uczniów, już nie zobaczymy.
http://ha tak.pl/aktualnosci/seriale/21250/Morrison_potwierdza_zmiany_w_obsadzie_Glee/

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

A widziałaś to w komentarzach?

"1. Wywalają seniorów (i to też nie wszystkich), więc Tina (Azjatka)zostaje.
2. Lea Michele (Rachel), Cory Monteith (Finn), Naya Rivera (Santana) i Chris Colfer (Kurt) mają podpisaną umowę na udział w czwartym sezonie. Reszta (Dianna Agron, Harry Shum Jr., Amber Riley, Mark Salling i chyba Heather Morris) nie wróci.
3. Nic nie wiadomo jeżeli chodzi o postaci drugoplanowe (Damian McGinty, Samuel Larsen, Chord Overstreet, Vanessa Lengies, Dot Jones, NeNe Leakes, Iqbal Theba).
4. Wiadomo, że powrócą Matt Morrison (Schue), Jane Lynch (Sue), Jayma Mays (Emma), Darren Criss (Blaine), Kevin McHale (Artie), Jenna Ushkowitz (Tina)."

Chyba już nie zobaczę Morris/Brithany w akcji :(

xena_4

Owszem, dlatego wkleiłam. Bez nich to nie będzie to samo.

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

Wygląda na to, że bohaterowie będą się zmieniali co kilka sezonów. Jak w Skinsach :D