Ja teraz sobie oglądam ten panel, bo wcześniej nie chciałam sobie spoilerować, bo jeszcze nie przeczytałam :)
Nie masz czego żałować, panel TVD był nudny :P
Przez to oglądanie to jeszcze bardziej się nie mogę doczekać filmu :D Jestem w trakcie, ale jak najbardziej mi się podoba, zawsze to lepsze niż nic :D No i Dylan <3
Ja już dwa razy zabierałam się za 1 odcinek i nie dałam rady skończyć :P Ale pewnie później się rozkręca :D
Ja nie oceniam serialu po pierwszym odcinku, mam nauczkę po Skins :P Ale aż tak ciężko?:P
Ja też już nie, ale ciężko mi było przebrnąć. Nie wiem, może nie miałam weny na oglądanie :P Ale Dziewczyny tu kiedyś pisały, że serial jest dobry :)
Suits jak dla mnie jest świetny :D Pilot nie jest wcale taki najgorszy, ale następne z odcinka na odcinek są coraz lepsze :D
Jak ktoś jest wrażliwy to na siłę da się płakać :P Jak chcesz płakać to bierz się za Chucka ja tam wyłam co kilka odcinków, a do bardzo wrażliwych nie należę :D
Eee, nie chcę na siłę;P I chce dodatkowo nowy cudowny OTP;P A Chuck to przypadkiem nie miała być komedia?:P Chociaż zaczynając Glee też tak myślałam, a potem ryczałam przez 4 sezony:D
Chuck teoretycznie to komedia, ale jest mnóstwo momentów na których można sobie popłakać ;) Spoko masz rację nic na siłę :D W końcu znajdziesz sobie jakiś serial :D
Na Suits nie ma co płakać :D to serial o prawnikach raczej gruboskórnych :D LU zobacz, przynajmniej jest krótkie. P.S. widziałam te nowe zdjęcia z glee,aaaa :D
Przydzielony do gatunku 'dramat', więc pytam :P Na razie zaczęłam The New Normal:D
http://media.tumblr.com/c6584db4a33342c283b69808256edaae/tumblr_inline_mrsjle6dg B1qz4rgp.gif
Zgadzam się :)) Oglądałam niemal równoczesnie White Collar,które bardzo przypominało mi Suits,i rowniez jest dobre :D
White Collar nie widzialam , ale nastepne w kolejce mam Glee jak tylko przestane pracowac za duzo :D A Harvey jest boski..
Nie widzialam ostatniego odcinka jeszcze :) ale przecieki czytalam, generalnie ja Harveyowi kibicuje z Donna :D
Hejka, nie widzialam tylko ostatniego odcinka, ale generalnie slyszalam juz co nieco... Ten sezon jest lekko gorszy, ale i tak w miare mi sie podoba.
Ja oglądam Rookie Blue i przymierzam się do powtórnego obejrzenia Smallville :D
Miałam do wyboru The New Normal i The Fosters,wybralam to drugie...:) Skończe i się przyłącze,bo jest narazie tylko jeden sezon :D
Yyy.. niby dlaczego? Ponoć pokończyli wszystkie wątki, a serial jest naprawdę świetny. Zresztą jak tam chcesz;)
Nie lubię jak wczuję się w serial a tu nagle koniec,bez wyjaśnienia głównych wątków :)
Ale jak zakończyli ten serial w miarę ok,jak piszesz i w dodatku jest 22 odcinki,to pewnie się za niego wezmę :)
Siema...siema :D Na 17 ;) Przez tą awarię internetu mam taki poślizg ,bo pewnie bym już obejrzała wszystkie. No i... oglądam niektóre odcinki po dwa razy(normalnie mi odbiło ;) :D )
Ale wiesz co? Smutno mi :((( bo im jestem bliżej końca tym zdaje sobie sprawę ,że jest tylko 20 odcinków a mi jest mało.... :( Co ja teraz z sobą zrobię :( ?
A Ty na którym ? Obejrzałaś już wszystkie?
Widziałaś czy nie ? Wklejałam wcześniej, ale brak reakcji czy się podoba czy nie :D ;) Świetny! i ta piosenka <3 uwielbiam<3
https://www.youtube.com/watch?v=glLq4JIz4k8
Mi zostało jeszcze 2 odcinki i muszę sobie dawkować tę przyjemność bo jak mówisz jest tylko 20 odcinków ;/
Filmik jest świetny <3 Muszę się przyznać że oglądam go już ok.10 raz ;D
oooo...jakie to było uroczę i słodkie jak YS niósł KNN na rękach jak była pijana <3
Mogliby nagrać 2 sezon.
fryzura mi się nie podoba Vincenta :/ wolałam dłuższe włosy :D Za bardzo wylalusiwany jak na bestie ;) A tak to aaaa...nie mogę się doczekać :)