Tu parę znalazłam :) Może coś wybierzesz :)
http://www.fanpop.com/clubs/kate-and-sawyer/articles/73848/title/sawyer-kate-quo tes
Co się stao się ?
http://www.youtube.com/watch?v=Ay81ORBfSoY posłuchaj popatrz na kucyka pony ;) Może lepiej sie poczujesz ;)
Zablokowałam sobie konto w banku wpisując złe hasło (nie wiem, jak to się stało, pewnie z i y mi się zamieniło na klawiaturze, cokolwiek ), od rana walczę z infolinią, wreszcie udało mi się dodzwonić do pani, która była oburzona, że nie znam swojego telekodu (w ogóle nie mam pojęcia co to jest), przez 20 minut szczegółowo wypytywała mnie o wszystkie dane, wreszcie oznajmiła, że - o ile dane będą się zgadzać - zamawia dla mnie specjalną rozmowę z konsultantem, który do mnie zaraz oddzwoni. Konsultant nie oddzwania już od 2 godzin i zaczynam popadać w paranoję, że podałam złe dane (bo np. w zeszłym roku zmieniałam dowód i może w systemie mają stary numer), że konsultant może nie pracuje w weekendy i oddzwoni dopiero w poniedziałek itp. Najchętniej zadzwoniłabym tam jeszcze raz, ale boję się, że wtedy mój numer będzie zajęty i ten konsultant się nie dodzwoni, generalnie jestem wściekła, bo chciałam właścicielowi przelać kasę za mieszkanie, pojutrze wyjeżdżam, a teraz nie wiem, kiedy się dostanę do mojego konta :( muszę siedzieć na tyłku w domu, bo a nuż ten telemarketer właśnie zadzwoni i będę potrzebowała kartki, długopisu, komputera... a w ogóle to właśnie dowiedziałam się, że przez jakiś remont przez 4 dni nie będę miała wody. Wiem, że to niby duperele, ale wytrąciły mnie z równowagi i cieszę się, że mogłam się wygadać. Zadzwoniłabym do kogoś się pożalić, ale przecież w tym czasie mógłby zadzwonić konsultant, a byłoby zajęte xDDD
Oj na pewno zadzwoni:).Jak nie to będziesz musiała interweniować do oporu.Ja miałam podobną sytuacje w zeszłym tygodniu tylko chodziło nie o konto a o ubezpieczenie.Żebyś wiedziała ile ja telefonów wykonałam i non stop fax musiałam puszczać bo jakiś bałagan się zrobił i właśnie też czekam na odpowiedz co dalej :/ Do tego mam remont w domu. Wszystko jest poprzewracane do góry nogami. Więc doskonale Cię rozumiem :) :*
Okropna jest świadomość, że jesteśmy zbiorem jakichś kodów, haseł i ciągów cyfr - jedna pomyłka a z tego tyle załatwiania, że hej... rozumiem względy bezpieczeństwa, ale chyba trochę przesadzają, przecież ta pani, której podawałam dane, na pewno od razu widziała, że podaję prawidłowe, nie wiem po co mam to konsultować z jeszcze kimś innym. Żałuję, że mój bank jest internetowy, może z żywym człowiekiem "z okienka" poszłoby mi lepiej, a te infolinie są takie skomplikowane, nawet jeśli zadzwonię tam jeszcze raz zapewne trafię już na zupełnie inną panią, która nie będzie znała tej sprawy i cała "zabawa" zacznie się na nowo... Rany, niech już oddzwonią, bo potrzebuję mojego konta :( Nie cierpię załatwiania tego typu spraw, jak i całej biurokracji, tak samo jak remontów, więc cieszę się, że mnie rozumiesz! Idę obejrzeć te kucyki!
To nie są wcale duperele, współczuję Ci, ja bym dostała takiej piany że szok...;)
White :******** no właśnie najgorsze jest to, że nie możesz z kimś normalnie pogadać, jak człowiek, tylko dzwonisz do wielkiego kołchozu, gdzie siedzi milion ludzi, którzy mają nową osobę na linii co 5 sekund i interesują ich tylko telekody, e-loginy, PIN6 i PUK128, trzecia cyfra peselu od końca i inne takie, a ja nie planuję ataku nuklearnego, tylko źle wpisałam hasło, noż kutwa bez przesady z tym wszystkim :/ a tak BTW: White, masz drugie konto na filmwebie?
To jest bardzo przykre, ale też właściwie za bardzo się dziwić że są tacy obcesowi w sumie nie można bo jakbyśmy my siedziały za takim telefonem i tak jak mówisz co 5 sekund ktoś dzwoni z jakimś problemem to też im łeb pewnie puchnieXD no co zrobić kurde...
JAKIE DRUGIE KONTO NA FW, ŻADNEGO NIE MAM DRUGIEGO , oco kaman??
Spirytualna ŻonaCristianoRonaldo to nie Ty? Nie, ja nie mam pretensji do tej konkretnej Pani, ale do całego tego systemu... wiadomo, że człowiek, który dzwoni na infolinię ma zazwyczaj jakiś problem, jest zdenerwowany i chciałby to jak najszybciej załatwić, a tu nagle wpada jak śliwka w kompot, bo przy każdym telefonie trafia na innego telemarketera, ten odsyła go gdzieś indziej itp. Przed chwilą właśnie próbowałam dzwonić jeszcze raz i od - nieco grzeczniejszej niż poprzednia - pani dowiedziałam się, że zamówiona rozmowa będzie zrealizowana do 22 :/ i dopiero ok. 22 mogę ewentualnie zgłosić, że nikt do mnie nie zadzwonił - wtedy zamówią jeszcze raz... a chodzi o taką pierdołę, że aż boli.
To ja, ahahah, po prostu zmieniłam "imię i nazwisko"XDDD na bardziej jajcarskie.
Sorry teraz w błąd bym Cię wprowadziła, po prostu nie skumałam o co chodzi, hihi.
O 22. o fak no to chamówa, kurde to może ja miałam fuksa bo pamiętam jak nie umiałam czegoś tam ustawić w moim nowym telewizorku zadzwoniłam na pomoc i pani mi wszystko 20 minut łądnie łumaczyła, a potem i tak wyszło że wina kabla jednak, heh.
a, faktycznie, nie skojarzyłam, po prostu jak widziałam Twoje posty tutaj, to wyświetlało się WhiteDemon, a jak na stronce jakiegoś filmu było napisane, że go oglądałaś, to wyświetlało się Spirytualna :) większość osób nie ustawia imienia i nazwiska, dlatego nie wpadłam na to, że Ty to Ty xD
No proszę Cię...to ja Cię w błąd wprowadziłam, więc jak już to ja jestem gamońXD
mi zawsze poprawia humor ta piosenka i teledysk: http://www.youtube.com/watch?v=cvER9G2wZBo tak, jestem normalna xD
a TEN MEM DOKŁADNIE POKAZUJE DLACZEGO CHOCIAŻ KOCHOM PIŁKĘ NOŻNA, TO TEJ ZASADY "SPALONEGO" KUŻWA NIENAWIDZĘ W CHOOOJ;)
http://ocdn.eu/images/pulscms/YWM7MDMsMmU0LDAsMSwx/d8461438da95f02a98aeab939d5e3 a0b.jpg
i to nie że od wczoraj;) tylko zawsze mnie to wpieniało...Niszczy to ten sport. Sędzia może se decydować jak chce i wypaczać wynik meczu.
Nie znam się na tym, ale faktycznie - wkurza i wszystko psuje, wszyscy krzyczą, a tu nagle jednak nie... a najlepsze, że są kamery, jest zwolnione tempo, wszystko, ale co sędzia powie, to i tak już się liczy. Ciekawiej by było, gdyby po prostu zlikwidować instytucję spalonego.
"Ciekawiej by było, gdyby po prostu zlikwidować instytucję spalonego."
Bardziej sprawiedliwie i naprawdę nie wiem co za głąb to wymyślił w ogóle, bo tego kiedyś nie było w czasach prehistorycznych;) bramka to powinna byc bramka a nie takie sranie w banie.
Właśnie kurcze...ja też wyskoczyłam z fotela jak kangur z radości zeby za chiwlę siąść z obrażoną miną i rekami załozonymi i "KUWWWWA MAĆ A W PIssDU" ;)
A najbardziej mi żal Błszcza, bo wczoraj w końcu udało mu się tę bramę władować, zresztą cały mecz łądnie grał, i tak się cieszył jak dziecko z tego gola a tu dupa, sędzia wszystko zgasił. Tzn dobra, niby był ten spalony ale to taka masakra, z nieba do piekła w kilka sekund, no dokłądnie jak piszą. Ja nie wiem, tak jakoś mnie to smuci bo wszyscy wiemy jak wygląda sprawa z naszą reprą, ale jak przyjdzie co do czego to solidarnie kibicujemy, ludzie trzymają kciuki z całych sił i nawet kiedy wydaje isę że to juz, już może coś nam wyjdzie to gówno jak zwykle i z róznych powodów, eh.
Ja nadal nie mogę tego przezyć...Najgorsze jest to jak siedzisz sobie na tym stadionie, a tu taki kocioł, patrzysz w stronę Kuby, a nagle słyszysz gwizdy patrzysz na telebim a tam jest napisane- SPALONY...i jeszcze to był taki dziwny...sędzia przegral mecz jak niegdyś Webb,niech się w Polsce K**** nie pokazuje. Musiałam sobie jakoś odreagować:D
laski, wszystkie seriale wracają w październiku? czy może jakiś zabłąka się do mojego lapka już we wrześniu?
We wrześniu ma być NG, Castle i OUAT. A reszta w październiku albo i jeszcze później. Ale to mówię na podstawie seriali, które ja oglądam, bo z resztą to nie wiem jak jest :P
Caslte? To super... no ja właśnie oglądam tyle seriali, że już się pogubiłam co, gdzie, kiedy :) w każdym razie chwilowo tylko BB mi pozostał taki na bieżąco, a reszty seriali jeszcze (lub już) nie ma...
Właśnie paczę, że Castle i Mentalista dopiero pod koniec września, ale zawsze coś. Ciekawe co tam z naszym OTP, pod koniec sezonu Cate i Castle dostali parę fajnych momentów, bo początki ich jako pary średnio mnie zachwycały...
Ooo, ale miła niespodzianka:D Myślałam że te seriale wracają w październiku i wykreślałam tylko dni do premiery Glee :D
Ja wykreślam dni do premiery TW :D Ale niestety długo trzeba jeszcze czekać :( Mam nadzieję, że powroty innych seriali umilą oczekiwanie :D
W zeszłym roku czekałam może na 3, 4 seriale a teraz mam tyle tego że nie wiem jak się wyrobię:D Jak ja ledwo teraz dawałam radę;D
Dokładnie :D Teraz sporo nadrobiłam, więc nowych sezonów się nazbierało :D A Ty to już w ogóle :D Jak patrzę na Twoją stronę z shows to naprawdę nie wiem jak Ty się z tym wszystkim teraz wyrobisz :D
No mam tego, ale niektóre wracają dopiero w przyszłym roku, więc jakoś to będzie:D
Trzeba będzie sobie to jakoś zorganizować:D Zastanawiałam się nad zrobieniem takiej strony: http://pistachi-o.tumblr.com/schedule Przynajmniej jakoś ogarnę co kiedy będzie:D Tylko najpierw muszę się zorientować kiedy lecą poszczególne seriale;P