Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122848
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

użytkownik usunięty

Jak wyżej

ocenił(a) serial na 7

Taak, widziałam już z nimi :D Genialni są :D

Moja wyobraźnia szybko zadziałała...;) a widziałaś w końcu Girl Most Likely?:D bo ja jeszcze nie zdążyłam :D

użytkownik usunięty
lola881

Nie, jeszcze nie:D Przez te seriale nie mogę się zabrać za jakikolwiek film:/

ocenił(a) serial na 7

Ja właśnie tez nie;/
A jak Ci się Lambert podobał? Ciekawa jestem jak długo zostanie. Ekipa w NY jest świetna, Rachel, Kurt, Santana i do tego teraz głosy Lamberta i Demi, wow, brzmią genialnie.A Roar w ich wykonaniu przebiło to z McKinely.

użytkownik usunięty
lola881

Ja ogólnie go lubię, więc mi się podobał :D W takich sprawach mogę być nieobiektywna:D Roar było zdecydowanie lepsze w NY, ale przynajmniej na Blaine'a sobie można było popatrzeć:D Wciąż nie mogę się przestać śmiać z tego tekstu o Adamie, Kadam był jednym wielkim żartem od samego początku i scenarzyści to już potwierdzili drugi raz w tym sezonie xDDD

ocenił(a) serial na 7

Ja też go lubię, ma świetny, mocny głos. Trochę mnie zdziwiło początkowo, że Kurt nie chciał go w zespole i kazał mu zmienić najpierw styl. Ale później na szczęście wyszło o co właściwie Kurtowi chodziło :) Naprawdę ich wykonanie było o wiele lepsze, a moment kiedy Demi śpiewa "I got the eye of the tiger" przewijałam kilka razy. Oby zostali jak najdłużej ;)
No tak, Blaine biegający w samej przepasce...niezapomniany widok :D
ja w ogóle nie rozumiem jak można było ich shipować, ich relacja była tak interesująca jak jej zakończenie...

użytkownik usunięty
lola881

Mnie najbardziej zdziwiło że nie dostał się do NYADA. Od razu przychodzi mi na myśl creepy Adam albo nawet taki Brody i myślę sobie WHAT xD
Oj, Demi ma potężny głos,chciałabym żeby dostała jakąś solówkę,albo przynajmniej duet z Santaną w którym mogłaby mocniej zaśpiewać ;) Ale i tak już jest niezły hejt, że ona i Lambert przyćmiewają resztę (co jest kompletnym idiotyzmem..)
Dokładnie:D

ocenił(a) serial na 7

No fakt, to też dziwne. Ale jak wyskoczył im z taki przedstawieniem jak Kurtowi to może ich przytłoczyło jego zwierze sceniczne :D:D
Właśnie też cały czas czekam na jakąś piosenkę dla Demi, bo głównie z gitarą biega, a szkoda, bo głos ma świetny. Ale ja bym widziała duet Lamberta i Santany:) wyczuwam dobrą chemię ;D
Eee...a Ci znowu mają jakiś problem. Zamiast cieszyć się dobrymi wykonaniami to marudzą. Mnie tam pasuje, im więcej dobrych głosów tym lepiej :D

użytkownik usunięty
lola881

Haha, skoro Kurt miał taką minę to co dopiero oni:DD
Takie połączenie też dobre:D W ogóle uwielbiam ich zespół, brakuje tam jeszcze Blaine'a, ale już niedługo:D
Im się nie da dogodzić. A najbardziej mnie rozwala, że teraz wszystkim podoba się pomysł z tatuażem, bo Kurt będzie koszulki:D Nagle wszyscy są podekscytowani, a dopiero co narzekali :D Moim zdaniem nas przygotowują, teraz mieliśmy prawie nagiego Blaine'a, za tydzień będzie półnagi Kurt, a w 5x06 Klaine reunion, so you know what i mean http://24.media.tumblr.com/tumblr_lmr6uvqdEF1qii6tmo1_250.gif

użytkownik usunięty
lola881

Oglądasz TO?

ocenił(a) serial na 7

Nope :)

użytkownik usunięty
lola881

Musisz obejrzeć, koniecznie:P

ocenił(a) serial na 7

Niestety mam bardzo napięty serialowy grafik :D a na serial z Klausem w roli głównej nie za bardzo mam ochotę, szczerze mówiąc. Może kiedyś :)

użytkownik usunięty
lola881

Chyba sporo osób tak uważało, łącznie ze mną;) A serial jest genialny, każdą postać z TVD "naprawili",nowe są świetne, fabuła niesamowicie wciąga no i soundtrack jest znakomity... Można sobie wygospodarować czas wywalając kretyńskie TVD z grafiku;P

ocenił(a) serial na 7

Nie oglądam TVD w tym sezonie, tak samo jak NG, a i tak się nie wyrabiam, także nawet gdybym chciała to na razie nie dam rady. Przerzuciłam się ostatnio na hiszpańskie seriale, a one zajmują dużo czasu :D bo odcinki trwają 1,5 godziny :D w każdym razie jeszcze się wstrzymam z TO ;) nie ufam ich i boję się, że szybko zrobi się daremnie.

użytkownik usunięty
lola881

Ja do takich nie mam cierpliwości. Jak widzę godzinę przy czasie trwania to już mam wątpliwości:p Pewnie dlatego do tej pory nie zabrałam się za GoT xD
Jak tam uważasz;)

Ej, GoT to świetny serial, bierz się za oglądanie :D

użytkownik usunięty
Kate123

To Ty się bierz za Sherlocka, Awkward, Orphan Black, OITMB, WOEE - świetne seriale:D
Weź Kate przestań, nie mam kiedy nawet obejrzeć Girl Most Likely czy dokończyć Shameless, a Ty mi następny serial dowalasz:P

GoT każdy powinien obejrzeć :P OB mam w planie i się zabiorę, ale pozostałe nie są w moim typie, niestety :P
Ja mam jeszcze Skins i Tudorów :D

użytkownik usunięty
Kate123

Sherlocka też:P GoT też nie jest w moim typie, więc widzisz sens tej dyskusji?:D

Oj, GoT to jest wyjątek. Nie znam nikogo, komu by się ten serial nie podobał jak już zaczął go oglądać :P

użytkownik usunięty
Kate123

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lyrzbgURBU1r6f6cso1_250.gif

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHA
BYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

http://media.tumblr.com/75f981f2990a2d6ce7a1cc4f2eb95c0f/tumblr_inline_mqrylctoV l1qz4rgp.gif

użytkownik usunięty
tequila_s

Co się stało?

Przeżyłam dziś tak ogromny szok, że nadal jeszcze nie mogę dojść do siebie :P

Oglądałam w dzień TVD (porażka jednym słowem) tak mnie zmuliło, że postanowiłam pojechać do sklepu po jakiegoś dopalacza:D Stoję przed sklepem zamyślona, w kolejce do automatu z pfandami, aż tu nagle słyszę czyjś głos po polsku '' Kamila, to naprawdę ty?'' Odwracam się i moja reakcja była taka: http://mygoditsraining.co.uk/wp-content/uploads/2013/02/BradleyCooperShock.gif Zobaczyłam koleżankę z klasy z liceum :D A ona do mnie:'' Hej!!!!!'' i z miną coś w tym stylu: http://29.media.tumblr.com/tumblr_m2drs6Jib01r2nf27o1_500.jpg :D:D:D a ja tak: http://media.tumblr.com/d88c185368e05647cb0d5bce141307a4/tumblr_inline_mlpxclIGO M1qz4rgp.gif
Nie widziałyśmy się.... ponad 13 lat, bo tyle minęło juz od matury :D Ja pierdzielę, Niemcy są tak duże, a my akurat się spotkałyśmy pod sklepem, w mojej małej miejscowości, która liczy gdzieś około 3 tys. mieszkańców. SZOK normalnie :D

użytkownik usunięty
tequila_s

Wow, co za plot twist. Każde hahaha bye na tym forum dotyczy serialu czy książki, a tu proszę;D
Fajnie, fajnie:D Ja na widok koleżanki z liceum zrobiłabym pewnie tak: http://i.imgur.com/324vU.gif xD

Really, już dawno nie przeżyłam takiego szoku :D
Gdybym wczoraj miała czas tu wejść, to napisałabym hahaha bye po obejrzeniu Castle i Arrow-bo odcinki były cudowne <3 Ale, ze dziś mam sobotę z wampirami, to jak do tej pory, po obejrzeniu 3 odcinków TVD, to moja reakcja była co najwyżej taka: http://topassada.virgula.uol.com.br/wp-content/uploads/2013/05/britney.gif O Draculi(po 2 odcinkach) jeszcze nie mam zdania, a na koniec dnia zostawiłam se najlepsze czyli TO- więc może wtedy będę miała okazję? :P

Haha, dobra reakcja :D W pierwszym odruchu, też miałam ochotę tak zrobić, ale ciekawość zwyciężyła :D

użytkownik usunięty
tequila_s

Ja TVD nie widziałam, czytałam parę opinii o Elenie i podziękowałam. Plus widziałam gifa z zębem, który jak sądziłam należał do Kaśki - o mało co nie udławiłam się jabłkiem przez tych głupich scenarzystów. Więcej właściwie nie wiem, bo chyba skutecznie pozbyłam się wszystkich blogów reblogujących TVD, skoro w ciągu dnia widzę na dashu może 3 gifsety z nowego odcinka.

Nowy odcinek TO był genialny, tyle cudownych momentów &lt;3
Jeśli chodzi o Draculę, to kasacja będzie i to możliwe że niedługo, więc lepiej sobie pozytywnego zdania nie wyrabiać;P

Ja nadrobiłam, ale jak już pisałam wyżej, porażkowe to były odcinki i na ten moment odpuszczam se TVD.
Co do Draculi, to po tych 2 odcinkach ciężko jest mi cokolwiek powiedzieć... klimat fajny, muzyka też ok. JRM na +, ale ja go nie umiem obiektywnie ocenić :P Nie podoba mi się tylko ta ''dziwna więź'' pomiędzy D i vH... co to ma być? :/
A TO już mnie przyzwyczaiło do genialnych odcinków, więc tylko się cieszę na ten seans :) Cieszy mnie też fakt, że zabrali z tonącego okrętu Trevino i wsadzą go do TO. Polubiłam go w 3 i 4 sezonie, więc fajnie, że się w końcu uwolnił od tej idiotki Caroline.

użytkownik usunięty
tequila_s

Jak widzę wyniki oglądalności TVD to staram się sobie wmawiać, że ludzie albo zasnęli przed ekranem albo umarli ze śmiechu. Bo w innym wypadku nie mogę zrozumieć co trzyma ich przed telewizorem xD
Rzeczywiście klimat ma. Wszyscy o tym JRM, a ja się nie mogę napatrzeć na Jessice de Gouw :D Ale serial mi do szczęścia potrzebny nie jest. Także jak wyleci z ramówki to tylko mi ulży w serialowym grafiku;)

Ja prawie cały ostatni odcinek się prześmiałam, so... xD

użytkownik usunięty
Kate123

Nadal nie wiem co sprawia, że TVD oglądasz z samego rana, ale dowiem się co to jest i upewnię się, że więcej tego od swojego dilera nie kupisz:D

Przyzwyczajenie i po takiej dawce śmiechu mam dobry humor przez cały dzień :D Do tego schedule mnie goni, so... xD

użytkownik usunięty
Kate123

Jasne..:p

Nie mam zamiaru Cię przekonywać, możesz sobie wierzyć w co chcesz :D

użytkownik usunięty
Kate123

Ok xD

użytkownik usunięty
tequila_s

Jaki świat jest mały...:) Bardzo ciekawa historia, a myślałam że taki zbiegi okolicznośći to tylko w filmach ;)

Kurde i to jak mały. Nigdy bym się nie spodziewała, że ją tu spotkam, a tym bardziej, że ona przyjechała teraz na pracę sezonową, czyli te kilka tygodni do świąt :D
Mnie jakoś często się przytrafiają dziwne przypadki, zdarzenia :P

Ernest <3 Ziółko <3 Arek <3 Michał <3
OK. BYE

użytkownik usunięty
Kate123

ERNEST <33333333333 moja miłość :D zabił mnie tą piosenką.
Ziółko też jest niesamowity.
i widzisz, Maria odpadła :D

Mnie też. I Ziółko. WOW, po prostu WOW.
Sprawiedliwość zwyciężyła :D Wszystko dzisiaj poszło po mojej myśli :D

użytkownik usunięty
Kate123

po mojej też :D Odpadli najsłabsi i tak miało być :D
Będą razem w finale i pomiędzy nimi będzie walka o 1 miejsce, na pewno :D I wtedy będę pewnie rozdarta :(

Na następny odcinek też będę miała kandydatów do odpadnięcia, ale późnej już będzie masakra.
Już zaczynam się oswajać z tą myślą :D Będzie naprawdę ciężko...

użytkownik usunięty
Kate123

Ja obstawiam Asię od Marii, Marzenę od Marka, Natalię od Chłopaków i Jagodę od Edzi :D

THIS :D

użytkownik usunięty
Kate123

http://31.media.tumblr.com/c98129fb7865adad634993f68eaa05e0/tumblr_mvwx5qMGje1sn 2m2io1_500.gif

O właśnie, zabieram się za NG :D

ocenił(a) serial na 7
Kate123

faceci są świetni, ale na mnie tez wrażenie zrobiły Maja Lasota i Kasia Stanek.

lola881

O tak, Maja świetnie zaśpiewała. Kasia też ma genialny głos, ale jakoś dzisiaj mnie tak bardzo nie zachwyciła :P

Kate123

Ziółko, Ernest i Nella- są najlepsi:)

użytkownik usunięty

Arctic Monkeys w TO. omg, kocham ten serial :D