Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122860
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

użytkownik usunięty

Jak wyżej

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Żałuj bo serial jest na prawdę świetny :D Pamiętaj, że ja nie poleciłam Ci jak do tej pory złego serialu :P Ile masz wolnego? Kiedy Cię znowu do roboty wzywają?

anik756

Bardzo możliwe, że jest świetny, ale mnie chyba po prostu tematyka wampirów już znudziła :D Jutro mam niby jeszcze wolne :D Ale przed świętami to było totalne szaleństwo...

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Szkoda bo byśmy sobie trochę popisały o TO :( A w sobotę już idziesz? No wyobrażam sobie :/

anik756

Możemy popisać o innych serialach przecież :D Może kiedyś przekonam się do TO, ale raczej nie w najbliższym czasie. W sobotę idę na pewno, tylko nie wiem na którą jeszcze. Az tyle wolnego mi nie dadzą. A najgorsze że w sylwestra muszę do pracy iść :(

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Oj biedactwo moje kochane :((( Jak Ci minęły święta?

anik756

To będzie mój chyba najciekawsze sylwester. Pobudka o 5 rano, bo na 6:30 ,muszę być w pracy. Zamykamy sklep o 17, jupi, szkoda, że tak "szybko" :P Czyli jestem 10h w pracy. Jak dobrze pójdzie to w domu będę o 18 :P I praktycznie w biegu muszę się szykować, bo na 20 muszę być w klubie :D Będzie się działo tego dnia :D
Święta minęły mi bardzo miło :) Żałuję, że już się kończą, bo uwielbiam Boże Narodzenie :) A Tobie, jak minęły?

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

No to będziesz miała bardzo szybki dzień :DDD Mi święta minęły szybko, stanowczo za szybko :( O czym popiszemy?

anik756

Jak nie zasnę na tej imprezie, to będzie dobrze :P A Ty jakie masz olany na sylwestra? Oj, mi też zdecydowanie za szybko minęły :((( We wigilię i wczoraj rodzinka była, a dzisiaj już tak typowo na spokojnie, bo tylko mój chłopak był :) Jak tam Ci idzie szukanie pracy? Wiesz już coś więcej na temat tego stażu. o którym mi jakiś czas temu pisałaś?

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Jeszcze nic konkretnego nie wiem. Po nowym roku mam iść i dowiedzieć się co i jak powinni już mieć listę ze stażami.

anik756

Aha. Ja też się kiedyś starłam o różne staże, ale gów. no z tego wyszło;/ tylko mnie zwodzili przez cały czas, ale mam nadzieję, że z Tobą będzie inaczej :****
Pomożesz mi? :)

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Ja już raz byłam na stażu :D

W czym mam Ci pomóc?

anik756

No widzisz, ja to miałam chyba pecha :P Jak zwykle zresztą :P

Pomóż mi wymyślić przebranie na sylwestra :D Wymyślili sobie imprezę tematyczną :P I mają być kostiumy postaci z książek, filmu, bajek itp. A ja nie mam kompletnie pomysłu:D Ratuj!!! :D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Jakie filmy, bajki, książki lubisz najbardziej podawaj tytuły zaraz coś wybierzemy

anik756

Łooo matko :D Z filmów które lubię, to się akurat nic nie nadaję :D Ale wiesz, w sumie to nawet nie musi być coś co ja lubię :P Mi bardziej zależy na tym żebym za bardzo nie musiała kombinować :P Jak wrócę z roboty to nie będę miała czasu na jakąś długą charakteryzację czy coś :P Rozumiesz o co mi chodzi?:D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Rozumiem. Przebież się za czerwonego kapturka :D Muszę pomyśleć daj mi chwilkę

anik756

Ooo fajny pomysł :D Tylko skąd wziąć taką czerwoną pelerynę? :D Ok, daje Ci pomyśleć :)

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Kurcze nic nie przychodzi mi do głowy, żeby było łatwo i szybko

anik756

A masz w ogóle jakieś pomysły? :)

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Oprócz kapturka nic nie przychodzi mi do głowy :D Chyba za późno już na mnie

anik756

No tak, to już nie jest pora na takich rzeczy :P

użytkownik usunięty
_Sloneczko_2034

Przepraszam, że się wtrącę :D Ale ja to bym się przebrała za Alicję :D

Musiałabym blond perukę, skądś wytrzasnąć :P

użytkownik usunięty
_Sloneczko_2034

E tam, możesz się ucharakteryzować na Caterine Scorsone :D Ona fajnie wyglądała w roli Alicji:D

Niestety nie wiem jak ona była ucharakteryzowana na Alicję, ale poszukam sobie :) Jutro będę dalej nad tym myślała, bo już nie mam siły na to :D

użytkownik usunięty
_Sloneczko_2034

Zobacz sobie na filmjebku serial Alice, są zdjęcia;)

Już znalazłam :)

użytkownik usunięty
_Sloneczko_2034

Nie jest to jakiś super strój, ale przynajmniej najłatwiejszy do wzorowania z filmowych i serialowych ekranizacji;) Ale ja to jestem maniaczką Alicji od dawna, to byłby mój pierwszy wybór, Ciebie widzę niezbyt przekonuje;) Na pewno coś fajnego wymyślisz:D

Właśnie pisałam Ani wyżej, że ja potrzebuję jakiegoś prostego pomysłu :) Bo jak wrócę z pracy to będę miała czasu na jakąś czasochłonną charakteryzację czy coś :D

użytkownik usunięty
_Sloneczko_2034

Jutro pomyślisz ;) Ja lecę spać, dobranoc:)

użytkownik usunięty
_Sloneczko_2034

A może Elena? xD

Hahahaha :D To już bym poszła po najmniejszej linii oporu, bo tu nawet bym się przebierać zbytnio nie musiała :D

użytkownik usunięty
_Sloneczko_2034

Tylko doczepisz różowe pasmo i voila :D

Dokładnie :D różowe pasemko i po problemie :D

użytkownik usunięty
_Sloneczko_2034

A PLL oglądałaś? Strój -A też jest bardzo prosty :D

Nie, oglądałam PLL.

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Hej :) widziałaś świąteczny odcinek tbbt? Genialny był :D

lola881

Hej kochana :*** Pewnie, że widziałam :D

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Sheldon był cudowny :D :D a najlepsza była końcówka "Sheldon, dobrze, że już wrociles" "wiem, nawet nie masz pojęcia ile mam serialowych zaległości" :D :D całkiem jak ja :D

lola881

Tak, Sheldon jak zawsze najlepszy :D

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Najlepszy odcinek od dłuższego czasu:) co słychać?:) jak tam Święta minęły? ;)

lola881

Zgadzam się, momentami to kwiczałam ze śmiechu dosłownie :D Święta mineły bardzo fajnie ale za szybko:( A Tobie?

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Ja też :D aż mama wołała "z czego ty się tam tak śmiejesz??!!":D no, zdecydowanie za szybko, teraz by trzeba dopiero parę dni odpoczynku po takich wyczerpujących Świętach :D a Ty masz wolne?:)

lola881

No dziś taki "brutalny" powrót do rzeczywistości. Te święta są zdecydowanie za krótkie :D Tak, dzisiaj wolne, ale szczerze, to wolałabym bym być dzisiaj w pracy, a dostać wolne np. dzień przed sylwestrem.

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

acha:) a macie harmonogram z góry narzucony? nie dało się ponegocjować?:) ja to dzisiaj myślałam, że będzie jeszcze spokojnie w sklepach/ bankach, a ludzie wpadli w jakiś poświąteczny szał:D w banku stałam prawie godzinę w kolejce, w sklepach pełno ludzi, powariowali :D

lola881

No ona tzn, szefowa przeważnie układa grafik na góra dni do przodu. Ja ostatni dzień w pracy była w poniedziałek i jak wychodziłam, to grafik był ustalony tylko do dzisiaj. I musiałam pisać do koleżanki jak jutro idę. Jak jest ustalony to raczej za bardzo się nie da z tym nic zrobić,, no chyba że któraś z dziewczyn by się ze mną zamieniła. Tak, dzisiaj było totalne szaleństwo w sklepach :D

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Acha:) ja kiedyś w kinie pracowałam i nam też co tydzień ustalali grafik, ale było nas tam dosyć dużo, więc każdy wcześniej podawał kiedy chce pracować i w jakich godzinach i według tego rozpisywali nam zmiany:)
a jak tam seriale? oglądasz coś teraz?:)

lola881

Nas jest tylko 6. Tzn. jeżeli bym potrzebowała jakiś tam dzień wolny, to mogę napisać że chce ten i ten dzień wolny, ale to muszę z kilku dniowym wyprzedzeniem. Ale prawda jest taka, że nie zawsze dostaniesz te wolne.
Wszystkie mają hiatus teraz :P Ale nadal mam zaległy odcinek awkward, za który się jakoś nie mogę zabrać :P Ale zaczęłam oglądać OUAT :)

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

a ile was musi być na jednej zmianie?
no tak, też mam wszystkie bieżące na hiatusie :) ooo, kiedyś próbowałam OUAT :D no i jak Ci się podoba?:)

lola881

Przed świętami przez większość czasu musiałyśmy być 3 na 3, poza niedzielą. Teraz wystarczą 2 na 2. Mi się OUAT podoba :) Oryginalny serial :) Na razie tylko 1 sezon obejrzałam :)

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

No to faktycznie, przy takich zmianach to nie jest was za dużo:)
To prawda, ze oryginalny, bardzo ciekawy pomysł na serial, ja akurat się nie wkręciłam, ciągle przysypiałam, ale dziewczyny zachwalają, więc pewnie mój gust jest po prostu dziwny :D