Było nas 7 ale przed świętami jedna nas opuściła.
Przysypiałaś, serio? :D Oj, tam każdy ma inny gust :)
Tak :D ale widziałam tylko jeden odcinek, niecały, dwa razy próbowałam i zawsze zasnęłam :D to samo zresztą miałam z OUATiW:)
Czytałam dzisiaj, że trwają negocjacje odnośnie kolejnych sezonów tbbt, podobno aktorzy trochę nosem kręcą na zarobki, bo dostają tylko 350 tys za odcinek:o :D
Pierwszy odcinek faktycznie nie powala, ale następne są świetne :)
Też coś czytałam na temat tego, że chcą więcej kasy :P Faktycznie 350 tys. to bardzo mało pieniędzy :P
Może kiedyś spróbuję:) na razie jeszcze mam co oglądać:)
No bardzo :D teraz mają dostawać 500, ale i tak coś im nie pasuje :D mam nadzieję, że się jednak z nimi dogadają :)
Nie namawiam, ale jak będziesz miała kiedyś ochotę to spróbuj :)
Ahhh, jak nie wiadomo o co chodzi, to zawsze chodzi o kasę :D Ja też mam nadzieję, że się dogadają, bo szkoda by było :)
Jestem Bluszek, kończyłam właśnie przedostatni odcinek Tudorów :) A tak to zostało mi 6 zaległych odcinków :P
Ty pewnie masz już wszystko nadrobione :D
Przypomniałam sobie, że nie zmieniłam ava i wróciłam na chwilę xD Zastanawiam się co teraz ustawić:D
Niby wszystko nadrobiłam, ale jeden mini serial mi wrócił w grudniu, a ja o tym nie wiedziałam, więc teraz mam 6 zaległych odcinków:D Więc widzisz, obie mamy po 6 xD
Serio? :D Nic? :D To niemożliwe :D Na pewno coś sobie znajdziesz :P Ja ostatnio się załamałam jak się okazało ile bym chciała jeszcze seriali obejrzeć :P
Te seriale, które chciałabym obejrzeć, mają straszną ilość odcinków. A do tego potrzebuję weny, inaczej nie ma szans :p
http://c3201142.cdn03.imgwykop.pl/comment_QHmDChrYDNLTUIC7vi0uIoIAfFVmB3W6.gif wiesz może z jakiego to filmiku?:D
Mam pomysł co do przebrania. Przebierz się za cygankę Esmeraldę z Dzwonnika z Notre Dame to chyba będzie najłatwiej i najszybciej :D
Jesteś kochana :*** Tak sobie myślę...Może bym zajrzała do jakieś wypożyczalni strojów... W sumie miałabym problem z głowy:P
to najłatwiejsze rozwiązanie tylko musisz wiedzieć za kogo chcesz się przebrać :D
Jest to najprostsze rozwiązanie na pewno :P Chociaż moja znajoma fajnie sobie wymyśliła:D Przebiera się za królową śniegu. Kupiła sobie białą sukienkę, którą potem będzie mogła jeszcze gdzieś założyć i do tego jakąś koronę sobie skombinuję i ma strój gotowy :D
Kurcze jak mi się chce spać :D Nudzi mi się nie mam co oglądać. Wkurzają mnie te przerwy w serialach :///
Nie wiem jaki :/ Popisz ze mną to przestanie mi się nudzić :D A Ty wiesz, że już w marcu wychodzi w kinach Veronica Mars :DDD Mam nadzieję na jakieś porządne zakończenie i wyjaśnienie wątków z serialu :D
Chętnie z Tobą popiszę, bo mi się jakoś nic nie chce oglądać :P To chyba dlatego, że mam humor zrąbany, po raz kolejny przez pracę;/
Nie widziałaś pewnie jeszcze drugiej części Hobbita?
Oj to jeszcze trochę potrwa bo muszę poczekać aż do ściągnięcia będzie w kopi takiej żeby dało się oglądać :D
Tylko fragmenty i to jeszcze w liceum bo mieliśmy to jako lekturę uzupełniającą i nasz polonistka stwierdziła, że powinniśmy przeczytać Hobbita :D
Aha:PJa czytałam całego ale chyba w gimnazjum, bo też nam to dali jako lekturę. Ale książka ogólne bardzo mi się podobała :)