Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122860
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

użytkownik usunięty

Jak wyżej

lola881

Było nas 7 ale przed świętami jedna nas opuściła.
Przysypiałaś, serio? :D Oj, tam każdy ma inny gust :)

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Tak :D ale widziałam tylko jeden odcinek, niecały, dwa razy próbowałam i zawsze zasnęłam :D to samo zresztą miałam z OUATiW:)
Czytałam dzisiaj, że trwają negocjacje odnośnie kolejnych sezonów tbbt, podobno aktorzy trochę nosem kręcą na zarobki, bo dostają tylko 350 tys za odcinek:o :D

lola881

Pierwszy odcinek faktycznie nie powala, ale następne są świetne :)
Też coś czytałam na temat tego, że chcą więcej kasy :P Faktycznie 350 tys. to bardzo mało pieniędzy :P

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Może kiedyś spróbuję:) na razie jeszcze mam co oglądać:)

No bardzo :D teraz mają dostawać 500, ale i tak coś im nie pasuje :D mam nadzieję, że się jednak z nimi dogadają :)

lola881

Nie namawiam, ale jak będziesz miała kiedyś ochotę to spróbuj :)

Ahhh, jak nie wiadomo o co chodzi, to zawsze chodzi o kasę :D Ja też mam nadzieję, że się dogadają, bo szkoda by było :)

użytkownik usunięty

Kejcik, jak będziesz to daj znać jak tam z serialami;)

Jestem Bluszek, kończyłam właśnie przedostatni odcinek Tudorów :) A tak to zostało mi 6 zaległych odcinków :P
Ty pewnie masz już wszystko nadrobione :D

użytkownik usunięty
Kate123

Przypomniałam sobie, że nie zmieniłam ava i wróciłam na chwilę xD Zastanawiam się co teraz ustawić:D
Niby wszystko nadrobiłam, ale jeden mini serial mi wrócił w grudniu, a ja o tym nie wiedziałam, więc teraz mam 6 zaległych odcinków:D Więc widzisz, obie mamy po 6 xD

Piękny avek :D
A co zamierzasz później oglądać? :D

użytkownik usunięty
Kate123

Wiesz, że nie wiem:D Chyba nic:D

Serio? :D Nic? :D To niemożliwe :D Na pewno coś sobie znajdziesz :P Ja ostatnio się załamałam jak się okazało ile bym chciała jeszcze seriali obejrzeć :P

użytkownik usunięty
Kate123

Te seriale, które chciałabym obejrzeć, mają straszną ilość odcinków. A do tego potrzebuję weny, inaczej nie ma szans :p

Rozumiem, wena to podstawa :D

użytkownik usunięty
Kate123

http://c3201142.cdn03.imgwykop.pl/comment_QHmDChrYDNLTUIC7vi0uIoIAfFVmB3W6.gif wiesz może z jakiego to filmiku?:D

Niestety nie, ale gif jest mega xDDDD

użytkownik usunięty
Kate123

Od wtorku się z tego leję xDD

ocenił(a) serial na 6

:D:D:D

użytkownik usunięty
byledopiatku

To przez Ciebie xDD

ocenił(a) serial na 6

I knoow :D Przezylas swieta?:)

ocenił(a) serial na 8

Ola jesteś?

anik756

Jestem :D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Mam pomysł co do przebrania. Przebierz się za cygankę Esmeraldę z Dzwonnika z Notre Dame to chyba będzie najłatwiej i najszybciej :D

anik756

Fajny pomysł :D Blush też mi podsunęła jeden:P Alicja z krainy czarów :D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Wiem widziałam :D Co porabiasz ciekawego?

anik756

Właśnie siedzę i cały czas myślę nad tym przebraniem :D Bo za wiele czasu to mi nie zostało :D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Też nad tym myślę i jak tylko coś mi wpadnie do głowy to Ci będę pisać :D

anik756

Jesteś kochana :*** Tak sobie myślę...Może bym zajrzała do jakieś wypożyczalni strojów... W sumie miałabym problem z głowy:P

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

to najłatwiejsze rozwiązanie tylko musisz wiedzieć za kogo chcesz się przebrać :D

anik756

Jest to najprostsze rozwiązanie na pewno :P Chociaż moja znajoma fajnie sobie wymyśliła:D Przebiera się za królową śniegu. Kupiła sobie białą sukienkę, którą potem będzie mogła jeszcze gdzieś założyć i do tego jakąś koronę sobie skombinuję i ma strój gotowy :D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Musisz pomyśleć co lepiej czy wypożyczyć jakiś strój czy samej coś kombinować

anik756

Dokładnie. Mam mało czasu, a weny żadnej. ehh...

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Kurcze jak mi się chce spać :D Nudzi mi się nie mam co oglądać. Wkurzają mnie te przerwy w serialach :///

anik756

To może obejrzyj jakiś film? :)

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Nie wiem jaki :/ Popisz ze mną to przestanie mi się nudzić :D A Ty wiesz, że już w marcu wychodzi w kinach Veronica Mars :DDD Mam nadzieję na jakieś porządne zakończenie i wyjaśnienie wątków z serialu :D

anik756

Chętnie z Tobą popiszę, bo mi się jakoś nic nie chce oglądać :P To chyba dlatego, że mam humor zrąbany, po raz kolejny przez pracę;/

Nie widziałaś pewnie jeszcze drugiej części Hobbita?

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Nie jeszcze nie widziałam Hobbita, a Ty?

anik756

Dzisiaj byłam :)

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

I jak fajny?

anik756

Pogadamy jak obejrzysz :)

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Oj to jeszcze trochę potrwa bo muszę poczekać aż do ściągnięcia będzie w kopi takiej żeby dało się oglądać :D

anik756

Łeeee;P

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

No co? :P O czy popiszemy skoro nie chcesz mi nic napisać o Hobbicie?

anik756

Ale jak mam z Tobą rozmawiać jak nie widziałaś jeszcze? Chętnie bym pogadała, ale...:P

ocenił(a) serial na 8
anik756

Ale, to że jak nie widziałaś to co to będzie za rozmowa? monolog chyba :P

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

To wymyśl o czym popiszemy :D

anik756

A czytałaś Hobbita?

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Tylko fragmenty i to jeszcze w liceum bo mieliśmy to jako lekturę uzupełniającą i nasz polonistka stwierdziła, że powinniśmy przeczytać Hobbita :D

anik756

Aha:PJa czytałam całego ale chyba w gimnazjum, bo też nam to dali jako lekturę. Ale książka ogólne bardzo mi się podobała :)

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Powiem Ci szczerze, że nie pamiętam czy mi się podobała czy nie :D Pamiętam tylko, że na sprawdzianie dostałam 5 więc musiała mnie ta książka zainteresować skoro zapamiętałam z niej tyle żeby dostać 5 :DDD