Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122860
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

użytkownik usunięty

Jak wyżej

anik756

To może i dobrze, że nie pamiętasz książki, bo w takim razie film powinien Ci się podobać :)

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Czyli sporo pozmieniali jeżeli chodzi o książkę?

anik756

Ja też wszystkiego z książki nie pamiętam, ale jest to dość luźna interpretacja :) Są wątki zbędne niestety, sama postać tej elfki Tauriel, uważam, że nic specjalnego do fabuły nie wniosła.

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

No cóż, ale jakąś pannę musieli dodać do ekipy bo bez walecznych dziewczyn w takich filmach nie może się obejść :D

anik756

Tzn. wiesz nie przeszkadzała mi ona aż tak bardzo, ale jak by jej tam nie wsadzili, to fabuła by zbytnio na tym nie ucierpiała :D No tak waleczne kobiety też są potrzebne :D Ale pojawiła się laska i od razu się mały wątek romantyczny pojawił :P A w tego typu filmach, akurat wątki romantyczne, nie są jakoś super ważne i potrzebne :P

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

No jak możesz wątki romantyczne potrzebne są wszędzie. Bez nich żaden film ani serial nie może istnieć :D:D:D Moim zdanie strasznie przesadzają z tym wciskaniem na każdym kroku wątków romantycznych tam gdzie są one kompletnie zbędne i są po prostu zwykłym zapychaczem i wydłużaniem filmu :D

anik756

Tak, wiem, wiem :P Romantyzm nawet w obliczu zagłady musi być :D Nie, ale masz rację przesadzają z tym wątkiem, wcisną go wszędzie gdzie się da. Na szczęście tego tu dużo nie ma, ale... :D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Tylko mi nie mów, że ta panna ma być dla Legolasa? :D

anik756

Na pewno chcesz wiedzieć? :P

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Chcę wiedzieć i to bardzo :D

anik756

No dobra powiem Ci:P
SPOILERYSPOILERY Legolas wprost nie mówi, że jest w niej zakochany, ale z kontekstu nie których scen i po słowach jego ojca, można wywnioskować, że coś czuję do tej Tauriel. Ale spokojnie, nie będę razem. SPOILERYSPOILERY

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Muszę poprosić brata żeby poszukał w necie czy nie ma juz jakiejś przyzwoitej kopii żebym mogła sobie obejrzeć :D

anik756

Wątpię, ale możesz spróbować poszukać :) Ona będzie robić maślane oczy do kogoś innego :P

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Biedny Legolas :(((

anik756

Oj tam, nie będzie miał czasu przejmować się takim głupotami:)

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Ogólnie film ciekawy?

anik756

Tak. W porównaniu z pierwszą częścią, jest dużo więcej akcji. I dużo szybsze tępo :) chodź np. akcja ze smokiem jest chyba ciut za długa:P Ale ja się pewnie czepiam:P I za mało Legolasa oczywiście :D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

E jak mało Legolasa to ja nie oglądam :DDDD

anik756

No ej:PPP Wiadomo, że ja jako, że bardzo lubię Legolasa, chciałabym go jak najwięcej :D Ale szczerze mówiąc myślałam, że będzie go mniej:P Więc nie jest źle :D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Co mi jeszcze napiszesz ciekawego?

anik756

Zaczęłam nareszcie 2 sezon OUAT :D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

No i jak? Pojawił się już Hook?

anik756

Nieeee, dopiero 2 odcinki obejrzałam :P

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

No to jeszcze 3 odcinki bo on pojawia się w 5 :D Wolne masz jeszcze dzisiaj czy na popołudnie idziesz?

anik756

No to już niedługo :D Zobaczymy czy na mnie też zrobi takie wrażenie :P Popołudniówkę mam.

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Ja go bardzo lubię taki kawał skurczybyka na początku :D

anik756

Jeżeli będzie z niego kawał skurczybyka, to raczej go polubię :D
Jej, jak mi się nie chce do roboty dzisiaj iść :P Rozleniwiłam się przez te 4 dni wolnego :D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Jest na prawdę fajny :D
No to poszalałaś z tym wolnym :DDD

anik756

Niedługo się przekonam :D
Dokładnie, szaleństwo :D Tam dostać 2 dni pod rząd wolnego to jest luksus, ale 4 to już prawie nie możliwe :P Odzwyczaiłam się od tylu dni wolnych :D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Jak tylko pojawi się Hook to napisz mi co o nim myślisz.

Powiem Ci szczerze, że wolałabym narzekać, że nie mam wolnego w pracy niż w ogóle jej nie mieć tak jak w moim przypadku :D Jak chcesz to możemy sie na jakiś czas zamienić Ty sobie odpoczniesz a ja popracuje za Ciebie :DDD

anik756

Ok :D

Nie, no wiadomo :) Mi wystarczy żebyś poszła za mnie w sylwestra :D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Dobra mogę iść :DDD Co tam dzisiaj porabiasz ciekawego?

anik756

Ok :D To w sylwestra widzę Cię u mnie :P A właściwie dzień przed :P Nie długo muszę do pracy wyjść :P

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Ok masz to jak w banku :DDD Na którą masz?

anik756

Super :D W sumie to możesz już nawet jutro przyjechać :D na 14:30 :)

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Ile czasu musisz poświęcić na dojazd do pracy?

anik756

Mniej więcej 15 min :)

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

E to masz blisko :D Tyle dobrego :D

anik756

Powiem Ci tak, że w sumie to nie jest blisko:P Ale mam po prostu dobry dojazd :) Tramwaje to jednak przydatna rzecz :D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

U mnie ich nie ma więc żeby dostać się gdziekolwiek autobusem trzeba stać w tych wszechobecnych korkach :///

Skończyłam Tudorów
http://media.tumblr.com/4910729cfb754d744f9933f2badb8acf/tumblr_inline_mmg961iYD j1qz4rgp.gif

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Czy Twoje zycie jest teraz w rozsypce?

byledopiatku

Yep :( Już tęsknię :(

użytkownik usunięty

http://www.youtube.com/watch?v=_tbkshwh2Jo <33

ocenił(a) serial na 8

Lea ma przepiękny głos <3 Piękna piosenka <3

użytkownik usunięty
anik756

Aaa, avek &lt;3 Widzę, że na serio Cię wzięło :D

ocenił(a) serial na 8

Czasami mnie nachodzi, że muszę sobie włączyć ich sceny i przy większość ryczę jak głupia :D Więc tak chyba mnie na serio wzięło :D

Bluszek, wstawiłam nowy schedule :D

użytkownik usunięty

jak tam po Świętach? :)
dopiero nadrobiłam TO i mam kilka przemyśleń:D
1. Uwielbiam Cami, uwielbiam uwielbiam.
2. Sceny Klausa i Cami należą do najlepszych w serialu, wow
3. Elijah i Hayley są cudni, ale nie złapali mnie tak za serce jak ci wyżej wymienieni:)
4. Hayley i Klaus, ekhm, pozostawię to bez komentarza, bo ten ship jest u mnie tak nisko jak Klaroline ;]

ocenił(a) serial na 8

Hej :D Kochana zgadzam się z Tobą w każdym punkcie :D Uwielbiam Cami, a jej sceny z Klausem to majstersztyk :D Dziwię się tej nienawiści do Cami i Klamille. Właśnie instaluje sobie photoshopa i będę robić gify z Klamille bo bardzo mało ich na tumblru i trzeba to zmienić :D

Po świętach ciężko z przejedzenia :D