Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122848
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

użytkownik usunięty

Jak wyżej

użytkownik usunięty
byledopiatku

Aaa, o to chodzi;) No nie wiem co o tym sądzić..

użytkownik usunięty
byledopiatku

Wyślę ci coś na pw.

ocenił(a) serial na 6

Czekam :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Wysłałam, trochę chaotycznie pewnie to napisałam..

ocenił(a) serial na 6

Odpisalam :)

byledopiatku

Niemożliwe. Wierzyc mi się w to nie chce.

ocenił(a) serial na 6
Kate123

No mnie tak samo, ja tu nie jestem z Wami od poczatku, ale no bez..... jaj....

byledopiatku

Musi byc na to jakies wytłumaczenie. Chyba, że naprawdę jestem taka łatwowierna.

użytkownik usunięty
Kate123

Lol, ja byłam łatwowierna przez cały offtop, niestety:D

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Tzn ogolnie to wszystko jest lekko dziwne... Bo w jakim celu ktos moglby cos takiego robic, albo faktycznie to byly jaja,ktore sie komus znudzily, albo cos niefajnego sie stalo... Ja nie widze innych opcji, bo generalnie co innego moze byc powodem?

użytkownik usunięty
byledopiatku

Nieee, rozumiem robić sobie jaja przez tydzień, miesiąc, ale przecież ona tu z 2 lata siedziała... taka długa nieobecność jest podejrzana, zwłaszcza że była podekscytowana Draculą z JMR... Chyba że tak jak kiedyś pisałam, zmieniła konto.

ocenił(a) serial na 6

Tak, mialysmy razem ogladac, co chwila mi newsy podsylala... Moze i zmienila, ale serio, po co? Dawnego nawet nie usunela... Po prostu nie rozumiem tego...

użytkownik usunięty
byledopiatku

No bo może chciała zacząć "na czysto", ale już bez nas ;) Ja też kilkakrotnie myślałam o zmianie, jeszcze zanim wprowadzili ten głupi limit dla nowych użytkowników. Ale żal mi było moich ocen, punktów i tak dalej;)

ocenił(a) serial na 6

Ja nigdy nie myslalam, zeby zmienic, czasami po prostu jak nie mam czasu to wchodze rzadko i tyle, zawsze sie cos odezwe, nie wierze w to, ze ktos nie mialby nawet minuty, zeby napisac spier*alajcie...

użytkownik usunięty
byledopiatku

Dokładnie. Gdyby ktoś mnie nękał telefonami i sms-ami , a nie chciałabym z tym kimś więcej gadać, to bym odpisała coś w stylu: "żyję, spieprzaj".

ocenił(a) serial na 6

Zwlaszcza, ze teraz bez neta to czlowiek jak bez oka, wiec to nie jest urzadzenie, ktore czlowiek raz utraci i koniec.. Jak wyjezdzalam do Holandii na dwa miechy, to napisalam, wiec nie jest to niemozliwe.

użytkownik usunięty

*Niemiec xD

mały seksik Kluski i Car w TVD był? co to się porobiło z tym serialem....
komu dziś smutno, to niech se wejdzie na temat klarolinowy, brzuch mnie już ze śmiechu rozbolał xDDDDDDDDDDDDDDDD

użytkownik usunięty
minona291

Wprawdzie jestem w shipowej sielance, ale wejdę, śmiech nie zaszkodzi xD

obejrzałam właśnie TO podobała mi się scena Klayey <3 ale i tak mój ship nie ma szans, zresztą już się bardziej przymierzam do Klamille ;p
jak można takie bzdury wypisywać, to mi się w główce nie mieści xD

użytkownik usunięty
minona291

Ładna była, ale ten ship już mnie nie przekonuje... Klamille za to owszem <3 Boję się tylko, że podczas oglądania TO będę miała przed oczami Klarolinowy seksik przy drzewie... muszę iść na jakąś terapię ;P
Hahah, Camille w zastępstwie za Car :D Może i tak, ale dla odmiany jest mądra i dojrzała :D

to ja też idę z Tobą na terapię ;p
no, ale oni myślą inaczej. w ich opinii scenarzyści upodobniają Cami do Car........ ja się w pytam, w którym momencie Camille przypominała Caroline, bo jeśli był taki moment, to chyba ja jakoś nieuważnie oglądałam TO

użytkownik usunięty
minona291

Myślałam, że łączy je tylko kolor włosów, ale chyba nieuważnie serial oglądałam:/

xDDDDDDD
dla mnie jest rażąco widoczna przepaść wiekowa między nimi. Cami jest taka mądra i dojrzała, wydaje się jakby była o co najmniej 10 lat starsza od Car. a Car to dla mnie pustak. po świetnym 2 i 3 sezonie TVD znów stała się idiotką jaką ciężko było strawić w pierwszym sezonie.

użytkownik usunięty
minona291

W 2 sezonie była wspaniała, szok co z nią zrobili :/

użytkownik usunięty

Dla oglądających Castle: http://www.youtube.com/watch?v=9NsLTID8hbI#t=327
Ryczę:D

mam zaległy ostatni odcenek, więc pytam czy nie ma w tym filmiku spoilera?

użytkownik usunięty
minona291

Nie:D

omg xDDDDD <333

A MY nie cieszyłyśmy się z Deleny :D? A Stelenowcy nie cieszyli się z SE :D? Nie bądźmy takie samolubne i dajmy się cieszyć fanom Klaroliny ;) Teraz oni mają swoje 5 minut w TVD :D! Nie ma sensu doszukiwać się logiki. Gusta są różne ;)

bliss6

no to na pewno prawda, że nie ma sensu doszukiwać się logiki w tym shipie ;p
jakie 5 minut? to raptem było chyba 30 sekund macania się pod drzewkiem. to cały styl Caroline xD

użytkownik usunięty
minona291

Polać jej:D

poproszę gin z tonikiem ;p

użytkownik usunięty
minona291

http://3.bp.blogspot.com/-oMZN0XSsazU/TuARNXmPCQI/AAAAAAAAARA/fHviV7Tp574/s1600/ The%2BBourbon%2BIntelligencer%2B-%2BGin%2Band%2BTonic%2B-%2BImbibe%2BMondays%2B0 088.jpg

mniam, pysznie wygląda :) ale jednak odmówię. nie mogę się wstawić, gdy moje kochanie w niedzielę w pracy jest. zresztą po podróży jestem jeszcze jakaś taka rozbita, więc lepiej se zrobię kawkę ;)

użytkownik usunięty
bliss6

Nie przypominam sobie żeby oni dawali się nam cieszyć z Deleny ;) Poza tym nie wchodzimy do ich tematu, tutaj sobie rozmawiamy:P

Dzięki takim akcją są tematy do rozmowy :D

ocenił(a) serial na 7

Bluszek, oglądałaś True Love, prawda? Ja jestem po trzech odcinkach, jakie to smutne i jednocześnie takie prawdziwe. Szkoda, że tak mało odcinków.

lola881

ja też oglądałam, świetny serial <3

ocenił(a) serial na 7
minona291

Tak, świetny, strasznie chwyta ze serce. Cały czas siedzę i myślę o tych historiach, które wiedziałam. Nawet dobrze, że jest trochę niedopowiedzeń, nie znamy dokładnie wszystkich okoliczności, chyba to sprawiło, że mam tak wiele przemyśleń z nimi związanych.

lola881

no i właśnie to jest piękne w takich serialach. ostatnio mam jakąś obsesję na punkcie angielskich seriali &lt;3
zaczęłam oglądać Girls, ale po kilku odcinkach mam na razie strasznie mieszane uczucia. serial mnie przyciąga i jednocześnie strasznie odpycha. jest w pewnym sensie świetny ale i też obrzydliwie rażący, niesmaczny w pewnych momentach.

użytkownik usunięty
minona291

Mam zaznaczony do obejrzenia, ale w takim razie go chyba odhaczę;P

ja nie wiem, czy wytrwam do końca drugiego sezonu. trochę przejaskrawili moim zdaniem, bo to mógł być naprawdę dobry serial. nie rozumiem też tej wysokiej oceny na FW.

użytkownik usunięty
minona291

Wywalam. I tak bym go nie obejrzała w tym życiu;P

użytkownik usunięty
lola881

Oglądałam. Serial dobry, chociaż miałam kilka zastrzeżeń. Najbardziej podobały mi się historie Holly i Sandry.

ocenił(a) serial na 7

Mnie z kolei na razie najbardziej pierwsza historia poruszyła, ale mniej od strony Nicka, a bardziej od strony jego żony. W drugiej mnie strasznie wkurzał Paul, wiele oczekiwał, a niczego nie dawał od siebie, przynajmniej tyle widzimy na ekranie. Trzecia historia faktycznie poruszająca, ale mam mieszane uczucia co do związków nauczycieli z uczennicami, pomijając kwestie orientacji. Zaraz się biorę za pozostałe dwie historie.

użytkownik usunięty
lola881

Nick i Paul to dla mnie skończone świnie. Współczułam ich żonom, ale z drugiej strony nie podobało mi się jak te kobiety przedstawili. Obie bezradne bez swoich facetów. Odkrywają ich zdradę, płaczą, wybaczają i jeszcze błagają żeby zostali. Mogli dla kontrastu pokazać jedną silną osobowość, a nie wmawiać widzom, że każda jest słaba i trzyma się kurczowo kłamliwego faceta choćby nie wiem co. Jeśli chodzi o historie z perspektywy mężczyzn, to odcinek Adriana zdecydowanie najlepszy. Ale to jeszcze przed Tobą:)

użytkownik usunięty

http://24.media.tumblr.com/7cbc75ef6ab9bf29bb4644a94c05b423/tumblr_n00aqrUFw51s8 jb3wo4_250.jpg xD

użytkownik usunięty

http://camillaludington.tumblr.com/post/74630288071/hollingsworthb-cause-we-gonn a-party-like-its-your nie wiem czy się śmiać, czy może płakać

użytkownik usunięty

To Elenowa scenka z nowego odcinka? xD Nie widzę różnicy xD