Przez ostatnie dni nadrobiłam Revenge i TGW ale tutaj nikt tego nie ogląda, więc nie będę komentować nawet :P
Nadrobiłam też TTP i Supernatural :D
TTP porażka, nudzi mnie ten serial, ale ostatni odcinek był nawet fajny, więc dam mu jeszcze szansę i nie wykreślę z mego schedule :D
A co do Supernatural to: http://media.tumblr.com/ea30c681ea36509eae36cdf05bf8490b/tumblr_inline_mwfvsd4Zl l1rvnhqm.gif ja się nie zgadzam!!!! Jak oni mogli mi to zrobić :( Ale ten sezon jest rewelacyjny! Każdy odcinek jest świetny <3333
Castle nadrobiłaś? Ostatni odcinek jest dobry na bezsenność:D Mam nadzieję, że nie tracą już formy, bo jak na razie sezon był genialny.
?? Nowy ship? No ciekawe, ciekawe..
Vincent jest może teraz mniej wnerwiający niż na początku sezonu?
Oglądaj i sama zobaczysz;) Jak Cię zauroczy nowa para to będziesz odliczać do następnych odcinków jak ja:D
Dobra, to jutro Castle i BatB :D
Dziś jeszcze przed snem odpalę BatB, bo rozpaliłaś moją ciekawość ;)
Mówisz o miłości Gabe'a do Cat? To wiem już od dawna.... aaaaaa czyli ich relacja się jakoś rozwinie? Super :D
Nie wiem czemu mi się wydawało, że masz więcej do nadrobienia:P Yep, rozwinie się;D <3
Ten odcinek był w listopadzie, aja straciłam laptopa na początku grudnia :P
Świetnie, bo ostatnio Gabe był uroczy z tym swoim zauroczeniem Cat <3
Wiem, nie mam tak dokładnej pamięci:P Poza tym przed grudniem też rzadko wchodziłaś, więc myślałam że zaległości masz większe:D
Gabe jest kochany <3 Czeka Cię wiele cudownych scen z Cat i Gabem <3 :D
Nie, no co Ty za bzdury wypisujesz? :D Przecież ja przed zniknięciem często tu bywałam. Może nie każdego dnia, ale naprawdę często. Już zapomniałaś o naszych rozmowach, czy też mylisz mnie z kimś? :(
Awwwww cieszy mnie to, bo Vincent serio mnie wkurzał, więc to jest dobra wiadomość :D
TW będę oglądać razem z Bitten, bo oba seriale o wilkołakach, to mi tak tematycznie pasuje :P
Arrow połączę chyba z Intelligence ;)
To potem podziel się wrażeniami:D Ja chciałam oglądać, ale potrzebowałam jakiejś wymówki żeby tego nie robić, więc poczytałam komentarze:D Podobno jakiś fajny ship tam jest.
Okay, masz jak w banku :D
Ja z reguły nie czytam komentarzy na forum danego serialu, bo strasznie odbiegają od rzeczywistości. Już bardziej wierzyłabym czyjemuś osądowi z serialowych :D Kiedyś na forum Chicago Fire czytałam,że serial jest denny i w ogóle, a to mija się z prawdą, bo to zajebisty serial jest. Zresztą gusta są różne..
Gdybym miała się sugerować opiniami na forach, to nic bym nie obejrzała;) Szczególnie nie lubię czytać na filmjebie, bo same ćwoki tu siedzą. Ale tonęłam w serialach i musiałam sobie wybić z głowy zaczynanie nowego;) W tym tygodniu wraca Twisted, oglądasz może? Zrobili taki długi hiatus, że nie pamiętam co tam się w ogóle działo. Muszą zrobić długie previously;P
Genauso :D Tylko Wasza opinia mnie jeszcze może zachęcić lub zniechęcić do serialu :D
Nie oglądam, bo ktoś kiedyś na serialowych powiedział, że to coś w stylu PLL, a ja miałam dość PLL, więc to mnie zniechęciło. Nie wiem, może to Ty mówiłaś? :D Chociaż Ravenswood jest spinoffem PLL, a go zaczęłam oglądać i początkowe odcinki mnie wciągnęły (ciekawe jak będzie dalej, może też wkurzy mnie jak PLL?), więc może nie ma co się z góry nastawiać?
Twisted jest fajne, ale bez rewelacji. To dopiero początek, więc nie jest tak namieszane jak w PLL. W dodatku jest na co popatrzeć, mam na myśli głównego bohatera:D
Ravenswood się znacznie pogorszyło, gdyby nie to że chcę się orientować co się dzieje z Calebem/Halebem, to bym tego w ogóle nie oglądała. Nie podoba mi się jak to rozgrywają. Jak oglądasz PLL a nie Ravenswood, czy na odwrót, to nie ogarniasz wszystkiego. Specjalnie tak robią, żeby widzowie musieli oglądać oba seriale. Poza tym fabuła jest zwyczajnie głupia, a gra aktorska niesamowicie drętwa.
Zobaczę, jak wszystko nadrobię, to może dam szanse temu Twisted ;)
Kurde, to z Twojego opisu wygląda, ze będe musiała porzucić Ravenswood, bo ja skończyłam moją przygodę z PLL na końcu drugiego sezonu i nie mam zamiaru do niego wracać. A skoro oba seriale w dalszej części będą się ze sobą łączyć, to porażka dla mnie :/
Dam ci przykład z ostatniego odcinka. Hanna przyjeżdża do Ravenswood, spotyka panią Grunwald i rozmawiają o Alison xD Jak ktoś nie ogląda PLL to nie skuma o co chodzi, a jeśli ma zamiar obejrzeć lub jest w trakcie oglądania, to mu zaserwowali mega spoiler;]
Kurna, to niefajnie jak tak :/ ale ja nie wrócę do PLL, więc ten spoiler mnie nie zmartwi, gorzej, że nie będę wiedziała o co biega, bo nie będę w temacie przez braki z PLL
Jedyne czego możesz do końca nie rozumieć to relacje Haleba. Ale na YT możesz sobie nadrobić ich ostatnią rozmowę z PLL i po problemie:P
oglądaj Twisted! dla mnie on wcale nie kojarzy się z PLL, a skoro ja tak mówię, to coś w tym musi być ;p
YAY jeszcze tylko jakieś 50 odcinków i będę na bieżąco, nie licząc tych które mi za kilka godzin dojdą :P