Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122848
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
_Sloneczko_2034

taaaak:D:* a tu tyle czasu trzeba czekać na kolejny odcinek:(

NekoNinjia85

też ją lubię bardzo :D

bliss6

tworzy nastrój :D

anik756

Przez ostatnie dni nadrobiłam Revenge i TGW ale tutaj nikt tego nie ogląda, więc nie będę komentować nawet :P
Nadrobiłam też TTP i Supernatural :D
TTP porażka, nudzi mnie ten serial, ale ostatni odcinek był nawet fajny, więc dam mu jeszcze szansę i nie wykreślę z mego schedule :D
A co do Supernatural to: http://media.tumblr.com/ea30c681ea36509eae36cdf05bf8490b/tumblr_inline_mwfvsd4Zl l1rvnhqm.gif ja się nie zgadzam!!!! Jak oni mogli mi to zrobić :( Ale ten sezon jest rewelacyjny! Każdy odcinek jest świetny <3333

tequila_s

Nie widziałam jeszcze najnowszego odcinka SN, ale zgadzam się, ten sezon jest świetny :)

Kate123

To oglądaj szybciutko, bo warto! jak oni mogli mi zabrać Kevina? :((

tequila_s

Och, nad tym to ja już rozpaczam od dawna :( Jeszcze mi zostało 20 minut PLL, muszę dokończyć :D

Kate123

PLL :D Ja porzuciłam ten serial po 2 sezonach :P

anik756

Co następne oglądać? Jakieś propozycje?

użytkownik usunięty
tequila_s

Castle nadrobiłaś? Ostatni odcinek jest dobry na bezsenność:D Mam nadzieję, że nie tracą już formy, bo jak na razie sezon był genialny.

Jeszcze nie. Okay, a co do Castle, bo ja zawsze 2 seriale dziennie nadrabiam?
Może BatB?

użytkownik usunięty
tequila_s

O, BatB polecam:D Szczególnie jeśli zaczniesz shippować pewnej cudownej parze:D

?? Nowy ship? No ciekawe, ciekawe..
Vincent jest może teraz mniej wnerwiający niż na początku sezonu?

użytkownik usunięty
tequila_s

Lol:D Jak Cię wnerwiał na początku sezonu to nie wiem jak wytrzymasz teraz:D

:/
No to przynajmniej pociesz mnie i powiedz, że będą prócz niego fajne wątki lub postacie..

użytkownik usunięty
tequila_s

Oglądaj i sama zobaczysz;) Jak Cię zauroczy nowa para to będziesz odliczać do następnych odcinków jak ja:D

Dobra, to jutro Castle i BatB :D
Dziś jeszcze przed snem odpalę BatB, bo rozpaliłaś moją ciekawość ;)

użytkownik usunięty
tequila_s

A na którym odcinku BatB stanęłaś?

Ostatni który oglądałam, to był 2x08 w którym Cat strzeliła do Vincenta :P

użytkownik usunięty
tequila_s

Hm, to chyba powinnaś już wiedzieć o jaki ship mi chodzi:P

Mówisz o miłości Gabe'a do Cat? To wiem już od dawna.... aaaaaa czyli ich relacja się jakoś rozwinie? Super :D

użytkownik usunięty
tequila_s

Nie wiem czemu mi się wydawało, że masz więcej do nadrobienia:P Yep, rozwinie się;D <3

Ten odcinek był w listopadzie, aja straciłam laptopa na początku grudnia :P
Świetnie, bo ostatnio Gabe był uroczy z tym swoim zauroczeniem Cat <3

użytkownik usunięty
tequila_s

Wiem, nie mam tak dokładnej pamięci:P Poza tym przed grudniem też rzadko wchodziłaś, więc myślałam że zaległości masz większe:D
Gabe jest kochany <3 Czeka Cię wiele cudownych scen z Cat i Gabem <3 :D

Nie, no co Ty za bzdury wypisujesz? :D Przecież ja przed zniknięciem często tu bywałam. Może nie każdego dnia, ale naprawdę często. Już zapomniałaś o naszych rozmowach, czy też mylisz mnie z kimś? :(
Awwwww cieszy mnie to, bo Vincent serio mnie wkurzał, więc to jest dobra wiadomość :D

tequila_s

TW i Arrow i Castle :)

Kate123

TW będę oglądać razem z Bitten, bo oba seriale o wilkołakach, to mi tak tematycznie pasuje :P
Arrow połączę chyba z Intelligence ;)

użytkownik usunięty
tequila_s

Bitten to podobno klapa:P

Nie wiem, ale mam zamiar się przekonać :P

użytkownik usunięty
tequila_s

To potem podziel się wrażeniami:D Ja chciałam oglądać, ale potrzebowałam jakiejś wymówki żeby tego nie robić, więc poczytałam komentarze:D Podobno jakiś fajny ship tam jest.

Okay, masz jak w banku :D
Ja z reguły nie czytam komentarzy na forum danego serialu, bo strasznie odbiegają od rzeczywistości. Już bardziej wierzyłabym czyjemuś osądowi z serialowych :D Kiedyś na forum Chicago Fire czytałam,że serial jest denny i w ogóle, a to mija się z prawdą, bo to zajebisty serial jest. Zresztą gusta są różne..

użytkownik usunięty
tequila_s

Gdybym miała się sugerować opiniami na forach, to nic bym nie obejrzała;) Szczególnie nie lubię czytać na filmjebie, bo same ćwoki tu siedzą. Ale tonęłam w serialach i musiałam sobie wybić z głowy zaczynanie nowego;) W tym tygodniu wraca Twisted, oglądasz może? Zrobili taki długi hiatus, że nie pamiętam co tam się w ogóle działo. Muszą zrobić długie previously;P

Genauso :D Tylko Wasza opinia mnie jeszcze może zachęcić lub zniechęcić do serialu :D
Nie oglądam, bo ktoś kiedyś na serialowych powiedział, że to coś w stylu PLL, a ja miałam dość PLL, więc to mnie zniechęciło. Nie wiem, może to Ty mówiłaś? :D Chociaż Ravenswood jest spinoffem PLL, a go zaczęłam oglądać i początkowe odcinki mnie wciągnęły (ciekawe jak będzie dalej, może też wkurzy mnie jak PLL?), więc może nie ma co się z góry nastawiać?

użytkownik usunięty
tequila_s

Twisted jest fajne, ale bez rewelacji. To dopiero początek, więc nie jest tak namieszane jak w PLL. W dodatku jest na co popatrzeć, mam na myśli głównego bohatera:D
Ravenswood się znacznie pogorszyło, gdyby nie to że chcę się orientować co się dzieje z Calebem/Halebem, to bym tego w ogóle nie oglądała. Nie podoba mi się jak to rozgrywają. Jak oglądasz PLL a nie Ravenswood, czy na odwrót, to nie ogarniasz wszystkiego. Specjalnie tak robią, żeby widzowie musieli oglądać oba seriale. Poza tym fabuła jest zwyczajnie głupia, a gra aktorska niesamowicie drętwa.

Zobaczę, jak wszystko nadrobię, to może dam szanse temu Twisted ;)
Kurde, to z Twojego opisu wygląda, ze będe musiała porzucić Ravenswood, bo ja skończyłam moją przygodę z PLL na końcu drugiego sezonu i nie mam zamiaru do niego wracać. A skoro oba seriale w dalszej części będą się ze sobą łączyć, to porażka dla mnie :/

użytkownik usunięty
tequila_s

Dam ci przykład z ostatniego odcinka. Hanna przyjeżdża do Ravenswood, spotyka panią Grunwald i rozmawiają o Alison xD Jak ktoś nie ogląda PLL to nie skuma o co chodzi, a jeśli ma zamiar obejrzeć lub jest w trakcie oglądania, to mu zaserwowali mega spoiler;]

Kurna, to niefajnie jak tak :/ ale ja nie wrócę do PLL, więc ten spoiler mnie nie zmartwi, gorzej, że nie będę wiedziała o co biega, bo nie będę w temacie przez braki z PLL

użytkownik usunięty
tequila_s

Jedyne czego możesz do końca nie rozumieć to relacje Haleba. Ale na YT możesz sobie nadrobić ich ostatnią rozmowę z PLL i po problemie:P

Aha, to dzięki, tak zrobię jak będę przy nadrabianiu Ravenswood za kilka dni :D

tequila_s

oglądaj Twisted! dla mnie on wcale nie kojarzy się z PLL, a skoro ja tak mówię, to coś w tym musi być ;p

tequila_s

O, zamierzasz oglądać Intelligence? :)

Kate123

Chcę oglądać, bo gra w nim Meghan Ory i Josh <3

tequila_s

Ja oglądam i serial mi się podoba :)

Kate123

Cieszę się, bo jest nadzieja, że i dla mnie się spodoba :D

anik756

Yeah, jeszcze tylko 5 odcinków :D Przynajmniej przez kilka godzin, bo rano dojdzie mi kolejne 5 xD

Kate123

YAY jeszcze tylko jakieś 50 odcinków i będę na bieżąco, nie licząc tych które mi za kilka godzin dojdą :P

anik756

Shameless mnie zabije. Jak można być taką popapraną idiotką jak Fiona?!

alien_2

Nic nie mów, bo jeszcze nie nadrobiłam ostatnich odcinków.

anik756

http://www.youtube.com/watch?v=x_clVOnUIns :)))
;PPP

anik756

http://d3rm69wky8vagu.cloudfront.net/article-photos/large/1.155482.jpg
http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01837/milliondolalrquart_1837549b.jp g

W kolejnym odcinku VD mają być retrospekcje do lat 50tych i 60tych:D