Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122848
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
ocenił(a) serial na 6
Kate123

Ja tez chce....!

ocenił(a) serial na 6
anik756

I juz nigdy nie pojde do toalety...
http://kwejk.pl/obrazek/1996928/dzis-w-nocy-u-ciebie-w-domu.html

użytkownik usunięty
byledopiatku

Dlaczego mi to zrobiłaś...

ocenił(a) serial na 6

Wlasnie nie wiem czemu sobie to zrobilam, zostaja krzaki....

użytkownik usunięty
byledopiatku

Tam to dopiero napotkasz dziady..

ocenił(a) serial na 6

Jak ja sie boje pajakow, ostatnio jak bylam w stajni u konia, to spadl taki wielki z sufitu, wylecialam drac jape, ze az sie ludzie zlecieli....

użytkownik usunięty
byledopiatku

Ja też, kiedyś przeżyłam traumę w dzieciństwie, jak zostałam sama w domu na noc i podczas oglądania TV przy zgaszonym świetle zleciał mi na ramię czarny dziad... zaczęłam się rzucać jak szalona, ten zleciał na łóżko i zanim wyciągnęłam moją broń (odkurzacz) ten wlazł mi za łóżko... Zabarykadowałam wszystkie otwory i pół nocy siedziałam na czatach. W końcu gdzieś koło 4 nad ranem skurczybyk się wydostał na ścianę, szybko go wciągnęłam i mogłam wreszcie zasnąć.. Dopiero kilka lat później uświadomiłam sobie, że odkurzacz dla pająka to nic.. Nienawidzę też pszczół i os, dostaję ataku paniki kiedy jakaś wokół mnie lata. Zawsze robię z siebie idiotkę przy ludziach....

ocenił(a) serial na 6

Osy ostatnio sa strasznie namolne, w tamtym roku to byla jakas masakra, uciekalam przed nimi jak paralityk jakis. A juz nie daj Bog, ze masz cos kolorowego na sobie... Ja to potrafie wszystkie okna w lecie pozaklejac pocietymi firankami, zeby tylko zaden nie wlazl, pamietam jak kiedys jeden mi przelecial po rece, cala noc nie spalam, takze nie dziwie Ci sie.... A jeszcze jak sie czlowiek naczyta, ze zjada podczas calego zycia 7 pajakow, to juz w ogole...

użytkownik usunięty
byledopiatku

Najgorsze jak mi wlatują przez okno bąki i trzmiele, brr. Też to kiedyś czytałam i wmówiłam sobie dla własnego zdrowia psychicznego, że to ściema:D

ocenił(a) serial na 6

Dlatego ja tne firanki i oklejam otwarte okna :D Jak kretyn. Do tego jeszcze paskudne kleszcze,ktore tonami wyciagam z moich siersciuchow i baki.... Ale chyba pajaki najgorsze....

użytkownik usunięty

omg... znam Twój ból. Jeszcze tyle o ile pszczoły i osy mnie tak nie przerażają, tak pająki... W tym roku w wakacje leżałam sobie na tarasie na brzuchu i poczułam, że coś mnie smyra po plecach.. no cóż, myślałam, że to jakiś liść albo pyłek więc odruchowo przejechałam ręką po plecach i zganęłam to co tam było, wzięłam to w dłoń... i się oczywiście okazało, że to pająk, duży, czarny, okropny. Jak się zorientowałam, co na mnie siedziało, to zaczęłam się drzeć jak idiotka, ale całe szczęście, że mnie nie uje.bał...

użytkownik usunięty

:( Straszne to... Mój tata mi zawsze powtarzał, że pająki się mnie boją bardziej niż ja ich. Jak mnie denerwuje takie gadanie, nikt nigdy nie rozumiał mojej fobii:/

byledopiatku

Wiedziałam, że to o coś takiego właśnie chodzi xD Nienawidzę ich, nienawidzę.

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Ja rozumiem, ze wszystko ma prawo do zycia, ale ekhem byle z daleka ode mnie... I wlasnie dlatego nigdy nie pojade do Australi, nawet slub z Rusellem Crowe mnie nie przekona...
http://static.fjcdn.com/pictures/Nothing+to+do+here.+read+the+title_815f15_32683 64.jpg

użytkownik usunięty
byledopiatku

Myślałam że wkleiłaś zdjęcie Russella Crowe w Australii czy coś, weź ostrzegaj xD

ocenił(a) serial na 6

Haha :D Nigdy w zyciu tam nie pojade, choc ponoc tam sa najprzystojniejsi mezczyzni, ale nie dziwie sie, tylko dobre geny mogly to przezyc.. Plus rekiny w supermarketach ja jednak podziekuje :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Nawiązujesz do Bait?:D Ja to się zwykłych meduz boję, nie wiem jak ludzie potrafią pływać w oceanach gdzie roi się od rekinów...

ocenił(a) serial na 6

Nie, tylko w Australii jakies 3 lata temu byla powodz i zalalo miasteczka i rekiny normalnie plywaly sobie po ulicach,marketach, domach O.O Ja tez tego nie kumam, trzeba miec jakas zelazna psychike....

użytkownik usunięty
byledopiatku

To ja nawet nie wiedziałam,że aż tak :o
Rozumiem, jakaś kąpiel blisko brzegu, wiadomo że człowieka kusi... Ale surfing, tego nie kumam... sport fajny, tylko to przecież ogromne ryzyko... podziwiam takich ludzi.

ocenił(a) serial na 6

Zwlaszcza, ze wyglada sie wtedy identycznie jak foka, chociaz statystyki nie sa tragiczne, na calym swiecie notuje sie srednio 7 smiertelnych atakow rekinow na ludzi rocznie, najwiecej zabijaja slonie i hipopotamy....
Ide juz lulu, takze Dobranoc ;)

użytkownik usunięty
byledopiatku

Prawda jest taka, że to człowiek jest najniebezpieczniejszym gatunkiem na ziemi;)
Dobranoc:)

anik756

OMG. W końcu obejrzałam TO 1x11. Zabił mnie ten odcinek. I jeszcze ta piosenka http://www.youtube.com/watch?v=4mFyLcxxXB8 <3
Idę ryczeć dalej.

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Ta piosenka jest swietna,leciala tez w intro Vikings.

byledopiatku

I know :) I w The Following. Kocham ją.

ocenił(a) serial na 6
Kate123

A faktycznie, wiedzialam, ze przed Vikings gdzies ja slyszalam....

użytkownik usunięty
Kate123

świene jest :)
i jeszcze to przy Davinie: http://www.youtube.com/watch?v=DBKUamp3kOw piękne, słucham od tygodnia...

anik756

Wow, oglądalność Arrow 2x12 wyniosła 2.95. Znacznie więcej niż przy 2x11.

anik756

Damon wrócił:D Równie dobrze można obejrzeć 1 sezon, ale jest OK:)

anik756

Here we go again... Czego to oni nie zrobią, żeby utrzymac ten zasrany trójkąt. Do tego chyba zapomnieli co to jest character development...

użytkownik usunięty
Kate123

Zobaczyłam Delenową scenę na YT bo te zdjęcia promocyjne mnie ciekawiły. Śmiechu warte:D Elena rzuca się w ramiona Damona i nie próbuje mu szybko powiedzieć co się dzieje. Damon wygłasza wzruszającą przemowę o tym jak to Elena ma na niego cudowny wpływ - to dlatego gość jeździł na murder trip kiedy byli razem? No i oczywiście bystry Damon nie zauważył nic podejrzanego w zachowaniu Elki. No bo to normalne, że jak chcesz z kimś definitywnie skończyć, to kilka sekund wcześniej rzucasz mu się w ramiona. Jedna scena i już mnie głowa boli:D To już naprawdę nie dla mnie.

THIS! Jak takie zachowanie mogło się nie wydac podejrzane? I do tego całkowicie zniszczyli Damona. Jedynie co było dla mnie fajne to duża ilośc Matta, mogłam sobie popatrzec na Nadię i wyszła na jaw sprawa z Klausem :D A i nie wiem co się dzieje, ale Stefek jest mniej denerwujący niż zwykle :D

użytkownik usunięty
Kate123

Czy on nie widział jej przerażonego wyrazu twarzy: http://25.media.tumblr.com/09b8017ff848de9149d9204ed72fdfd4/tumblr_n08xr6lmUM1sj yi3po1_250.gif ???? Rzuca mu się z ulgą w ramiona, a ten zaczyna gadkę o sobie.. Jak ja nie lubię takich naciąganych scen, ugh. Ale przyznaję, że hug był ładny. Jak wyszła? Caroline się przyznała do trójkącika z Klausem i drzewem?:D

Hug był piękny, ale później wszystko profesjonalnie spieprzyli. Caro przyznała się "Elenie", a ona zobaczyła, że Tyler schodzi po schodach i powiedziała, żeby Caro jej opowiedziała jak było i Tyler to wszystko usłyszał xD

użytkownik usunięty
Kate123

Omg xD

A to Stefan w tym odcinku :D http://31.media.tumblr.com/7b03da5d9411a9e6d643fbbebae4aec7/tumblr_n08vnvndAx1r1 2sfko1_250.gif

użytkownik usunięty
Kate123

Haha:D Nie wierzę w co napiszę, ale wygląda tu uroczo:D

Yep :D

Bluszek, oglądaj Arrow :)
http://media.tumblr.com/tumblr_lir6r2SvW31qzbl7f.gif

użytkownik usunięty
Kate123

Teraz nie mogę, dopiero wieczorem obejrzę:)

Ale przyjdź się podzielic wrażeniami :)
Ja muszę teraz coś szybko obejrzec, żeby zatrzec wspomnienia po nowym odcinku TVD xD

ocenił(a) serial na 6
anik756

Obejrzalam pare scen z tego odcinka, nie wiem czy chce to ogladac...

byledopiatku

Lepiej nie oglądaj.

ocenił(a) serial na 6
Kate123

No to masakra...

byledopiatku

I co? Obejrzałaś?

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Nie... Jeszcze w pracy siedze, moze jak sie nie zdenerwuje do wieczora to obejrze :D

byledopiatku

Ja za każdym razem jak sobie pomyślę o tym odcinku to się denerwuję :D

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Jak mozna bylo tak spieprzyc delene....

byledopiatku

I jak można było tak zniszczyć Damona...

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Jak mozna bylo zniszczyc tak ten serial? :D

użytkownik usunięty
Kate123

tbh, nie uważam, żeby było to zniszczenie, to tylko konsekwencje tego, jak ta postać była pisana. Jest Elena - Damon chce być dobry, Elena z nim kończy - Damon się zmienia, to ma sens, tak samo jak wszystko, co powiedział w ostatniej scenie, przy której szczerzyłam się do monitora, choć się tego nie spodziewałam.