Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122848
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
tequila_s

Tak sobie właśnie myślałam. Bo to po tym zerwaniu tak jej odbiło, zaczęła wrzucać głupie zdjęcia i filmiki z wakacji. I chyba to zachowanie przeniosła na Elenę...

Kate123

Mnie się wydaje, że przy Ianie była trochę poważniejsza, bo Ian to już nie nastolatek przecież, a że byli ze sobą dość długo, to ta tak odreagować musiała, wrócić do gówniarskich wyczynów :D Tylko czemu to przeniosła na postacie przez siebie grane? Za bardzo się wczuła w przemianę Eleny, że i sama się przemieniła :D

użytkownik usunięty

o kurvva, co to drugie w ogole jest XDDDDDD

użytkownik usunięty

Chyba sequel tego: http://www.youtube.com/watch?v=YIkMRMzib5k
Normalnie żenua do kwadratu xD

OMG, żal na to paczec, serio xD

użytkownik usunięty
Kate123

Skutki uboczne zerwania z Ianem:D
Chociaż zastanawiam się, czy początki nie leżą w tym filmiku: http://www.youtube.com/watch?v=q7r_mvVVg08 Który swoją drogą lubiłam, teraz niestety źle mi się na niego patrzy xD

Mi teraz na wszystko co jest związane z Niną źle mi się patrzy xD

ocenił(a) serial na 6

Serio?!?!?!

użytkownik usunięty
byledopiatku

Co serio?:D

Za bardzo wyluzowała :D

A co to za różnica skoro i tak oglądacie równolegle po 15 różnych seriali i właściwie nie ma znaczenia gdzie gadacie?:P

minona291

TW spoilers
http://www.etonline.com/tv/143904_Teen_Wolf_Clip_Scott_Saves_Stiles/index.html
ten serial mnie wykończy. BYEEEEEEEEE

użytkownik usunięty
Kate123

Ta teoria się sprawdzi, ugh...

NOOOOOOO...

ocenił(a) serial na 6
Kate123

BYE.....

byledopiatku

Czytałaś nową teorię? :((((((((((((((((((( SPOILERYSPOILERY Że z tą śmiercią to chodzi o to, że Stiles będzie wilkołakiem.....SPOILERYSPOILERY

ocenił(a) serial na 6
Kate123

SPOILERY No to by nie bylo tak tragicznie... Jak zostanie wilkolakiem to nikt nie umrze i bedzie git...

byledopiatku

SPOILERYSPOILERY Wiem, że jestem wredna, ale już bym wolała, żeby to chodziło o Allison. Stilesa niech mi zostawią w spokoju. Ale dzisiaj tak mnie olśniło, bo był gdzieś kiedyś taki spoiler, że relacje Stilesa i Scotta mają być wystawione na próbę, że niby mogę się popsuć. I to by się wtedy zgadzało, bo może Stiles nie chciał być wilkołakiem, a Scott, mimo wszystko, żeby go ratować, jednak to zrobił? OMG, nie przeżyję tego. SPOILERYSPOILERY

ocenił(a) serial na 6
Kate123

SPOILERY No byloby to szitowe, ale ja chyba wole to rozwiazanie, niz smierc kogokolwiek, bo kocham wszystkich bohaterow, a Scott i Stiles na pewno w koncu sie pogodza, a poza tym przeciez w szpitalu byla ta scena kiedy Stiles mial isc na rezonans i wtedy Scott zasugerowal, ze jak cos to zrobi wszystko zeby go ratowac, a Stiles nie oponowal, wiec moze nie bedzie tak zle.. Smierci Allison nie chce ze wzgledu na Pape Argenta....

byledopiatku

SPOILERYSPOILERY Ja wszystko jakoś zniosę, ale nie przemianę Stilesa w wilkołaka. NOPE.SPOILERYSPOILERY

ocenił(a) serial na 6
Kate123

SPOILERY Ale czemu? :)

byledopiatku

SPOILERYSPOILERY Bo jako człowiek był najcudowniejszy. Mimo że nie miał supermocy i tak robił wszystko, by pomóc przyjaciołom. Zresztą, sam nigdy nie chciał takiego rozwiązania. Po prostu TW bez Stilesa - człowieka to już nie będzie dla mnie to samo :(SPOILERYSPOILERY

ocenił(a) serial na 6
Kate123

SPOILERY No moze cos w tym jest, ale ja wierze w scenarzystow, nie zawodza nas, takze mysle, ze nie ma sie co martwic na zapas.... :)

byledopiatku

SPOILERYSPOILERY Wiadomo, że odcinki będą świetne, już Jeff się o to postarał i tym się nie martwię. Ale boję się, że rozegrają to w jak najbardziej bolesny sposób :( I będziemy cierpieć :( SPOILERYSPOILERY

ocenił(a) serial na 6
Kate123

SPOILERY Na pewno bedzie duuuuuuzo emocji, ale naprawde bym sie nie martwila, Dylan jest swietnym aktorem, bedzie na co popatrzec i wszystko dobrze sie zakonczy...

byledopiatku

SPOILERYSPOILERY Wiadomo, że o Dylana się nie martwię, bo udowodnił, że jest w stanie poradzić sobie ze wszystkim, więc jako wilkołak też byłby pewnie świetny. No ale jakoś mi to nie pasuje. Chcę go jako człowieka i tyle :P No ale może wcale o to nie chodzi i zginie ktoś inny. SPOILERYSPOILERY

minona291

Nie oglądacie VD więc nie wiecie, że wczorajszy odcinek był pamięci Sary Jones. Jest akcja wśród seriali, że robią zdjęcia z klapsikiem z napisem o niej, np.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1488818_10152202093358 563_1202589903_n.jpg
Podobno była pracownikiem produkcji VD i innych seriali i zginęła tragicznie w wieku 27 lat potrącona przez pociąg.

alien_2

Czytałam o tym na Twitterze :(

Kate123

Link nie działa, ale wpiszcie na stronie Slates for Sarah. Nie mogłam już edytować;P

minona291

Watching The Vampire Diaries
2009:I can't wait for the next episode!!
2014:God, I hope there's no next episode.

GPOY

użytkownik usunięty
Kate123

:D

A tu jeszcze 6 sezon będzie xD

użytkownik usunięty
Kate123

A na 6 sezon Plec i spółka szykują wiele nowych, ciekawych i intrygujących wątków jak: wampir wcześniejszy od Pierwotnych, zamiana ciał, mordercza tajemnica z przeszłości Damona która nie ma absolutnie żadnego sensu, więcej trójkąta, zamiana ciał, więź, zero logiki, czy wspominaliśmy o trójkącie?

Trójkąt będzie trwał do ostatniej minuty ostatniego odcinka serialu. Już przestałam się oszukiwać. I znowu będzie villain, który po paru odcinkach zginie, a ponoć miał być taki straszny. I oczywiście milion głupich pomysłów na utrzymywanie tego trójkąta. Logiki to ja się za bardzo nie czepiam w serialach, bo wiadomo jak to jest, ale w tym sezonie pewnych rzeczy już po prostu nie można nie dostrzegać... Nie wierzę, że to piszę, ale przy tym co się dzieje w tym sezonie to wątek sire bond i cure był wręcz cudowny.

użytkownik usunięty
Kate123

Dobra, ja nie szukam wielkiej logiki w serialu fantasy, ale scenarzyści mogliby używać mózgu od czasu do czasu. W 2 sezonie Stefek na śpiocha potrafił rozpoznać, że leży z Kaśką, a nie Eleną. A w tym sezonie przez tyle odcinków nie potrafił dostrzec różnicy?

Ponoć w nowym odcinku się skapnął. Razem z Caro xD Ale fakt, o ile w poprzednich sezonach (1-3) logika w miarę była, tak teraz na pewno jej nie ma.

użytkownik usunięty
Kate123

No to gratulacje dla tej dwójki:P

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Ten serial ssie, bez kitu, z mojego ukochanego serialu na ktorego punkcie mialam taka obsesje zrobili takie guano...

minona291

Arrow spoilers
http://www.youtube.com/watch?v=RvOdjA-WolA
OMG, ryczę. Do tego jeszcze TA piosenka. BYEEEE.

minona291

Jak tu cicho..

bliss6

Ostatnio tak tu właśnie jest :(
Ja oglądam teraz TVOP :)

Kate123

Szkoda :(
O.. to już się zaczęła nowa emisja :D

Kate123

Ja też oglądam :D Ale nie od początku, bo zapomniałam :P Widzę, żę Justyna wróciła :D Nidy bym nie pomyślałam, że mnie to ucieszy :D

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Tez się cieszę, że Justyna wróciła :D chociaż powiem szczerze, że Edyta przestała mnie już denerwować pod koniec poprzedniej edycji, dla odmiany Marysia zaczęła mi działać na nerwy, ale jakoś to przeboleje :D było kilka fajnych występów, podobała mi się Karolina i ten ostatni wariat :D

lola881

Ja poprzedniej edycji, praktycznie nie oglądałam, właśnie min. z powodu Edzi, której nie mogłam znieść :D Ona już gadała takie głupoty, że się słuchać nie dało :P
Karolina, która to była? Bo ja od początku nie oglądałam :D Ten ostatni, to faktycznie wariat, ale fajny :D

_Sloneczko_2034

Justyna jest o wiele lepsza niż Edzia :D I też mnie to bardzo cieszy :D Mi się właśnie najbardziej podobały dwie pierwsze osoby :)

Kate123

Ani jednej ani drugiej nie lubię :D Ale Justynę idzie znieść w przeciwieństwie do Edzi :) Ja początku nie widziałam właśnie;/

użytkownik usunięty
minona291

Zaczęłam Arrow.
Previously: "I said, get out!!!". Tłumaczenie: "Powiedziałam, wypierdalaj!!!!" xDDD

OMG xD Dlatego wolę angielskie napisy :D

użytkownik usunięty
Kate123

A tam, nieźle się ubawiłam:D