Tak sobie właśnie myślałam. Bo to po tym zerwaniu tak jej odbiło, zaczęła wrzucać głupie zdjęcia i filmiki z wakacji. I chyba to zachowanie przeniosła na Elenę...
Mnie się wydaje, że przy Ianie była trochę poważniejsza, bo Ian to już nie nastolatek przecież, a że byli ze sobą dość długo, to ta tak odreagować musiała, wrócić do gówniarskich wyczynów :D Tylko czemu to przeniosła na postacie przez siebie grane? Za bardzo się wczuła w przemianę Eleny, że i sama się przemieniła :D
Chyba sequel tego: http://www.youtube.com/watch?v=YIkMRMzib5k
Normalnie żenua do kwadratu xD
Skutki uboczne zerwania z Ianem:D
Chociaż zastanawiam się, czy początki nie leżą w tym filmiku: http://www.youtube.com/watch?v=q7r_mvVVg08 Który swoją drogą lubiłam, teraz niestety źle mi się na niego patrzy xD
A co to za różnica skoro i tak oglądacie równolegle po 15 różnych seriali i właściwie nie ma znaczenia gdzie gadacie?:P
TW spoilers
http://www.etonline.com/tv/143904_Teen_Wolf_Clip_Scott_Saves_Stiles/index.html
ten serial mnie wykończy. BYEEEEEEEEE
Czytałaś nową teorię? :((((((((((((((((((( SPOILERYSPOILERY Że z tą śmiercią to chodzi o to, że Stiles będzie wilkołakiem.....SPOILERYSPOILERY
SPOILERY No to by nie bylo tak tragicznie... Jak zostanie wilkolakiem to nikt nie umrze i bedzie git...
SPOILERYSPOILERY Wiem, że jestem wredna, ale już bym wolała, żeby to chodziło o Allison. Stilesa niech mi zostawią w spokoju. Ale dzisiaj tak mnie olśniło, bo był gdzieś kiedyś taki spoiler, że relacje Stilesa i Scotta mają być wystawione na próbę, że niby mogę się popsuć. I to by się wtedy zgadzało, bo może Stiles nie chciał być wilkołakiem, a Scott, mimo wszystko, żeby go ratować, jednak to zrobił? OMG, nie przeżyję tego. SPOILERYSPOILERY
SPOILERY No byloby to szitowe, ale ja chyba wole to rozwiazanie, niz smierc kogokolwiek, bo kocham wszystkich bohaterow, a Scott i Stiles na pewno w koncu sie pogodza, a poza tym przeciez w szpitalu byla ta scena kiedy Stiles mial isc na rezonans i wtedy Scott zasugerowal, ze jak cos to zrobi wszystko zeby go ratowac, a Stiles nie oponowal, wiec moze nie bedzie tak zle.. Smierci Allison nie chce ze wzgledu na Pape Argenta....
SPOILERYSPOILERY Ja wszystko jakoś zniosę, ale nie przemianę Stilesa w wilkołaka. NOPE.SPOILERYSPOILERY
SPOILERYSPOILERY Bo jako człowiek był najcudowniejszy. Mimo że nie miał supermocy i tak robił wszystko, by pomóc przyjaciołom. Zresztą, sam nigdy nie chciał takiego rozwiązania. Po prostu TW bez Stilesa - człowieka to już nie będzie dla mnie to samo :(SPOILERYSPOILERY
SPOILERY No moze cos w tym jest, ale ja wierze w scenarzystow, nie zawodza nas, takze mysle, ze nie ma sie co martwic na zapas.... :)
SPOILERYSPOILERY Wiadomo, że odcinki będą świetne, już Jeff się o to postarał i tym się nie martwię. Ale boję się, że rozegrają to w jak najbardziej bolesny sposób :( I będziemy cierpieć :( SPOILERYSPOILERY
SPOILERY Na pewno bedzie duuuuuuzo emocji, ale naprawde bym sie nie martwila, Dylan jest swietnym aktorem, bedzie na co popatrzec i wszystko dobrze sie zakonczy...
SPOILERYSPOILERY Wiadomo, że o Dylana się nie martwię, bo udowodnił, że jest w stanie poradzić sobie ze wszystkim, więc jako wilkołak też byłby pewnie świetny. No ale jakoś mi to nie pasuje. Chcę go jako człowieka i tyle :P No ale może wcale o to nie chodzi i zginie ktoś inny. SPOILERYSPOILERY
Nie oglądacie VD więc nie wiecie, że wczorajszy odcinek był pamięci Sary Jones. Jest akcja wśród seriali, że robią zdjęcia z klapsikiem z napisem o niej, np.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1488818_10152202093358 563_1202589903_n.jpg
Podobno była pracownikiem produkcji VD i innych seriali i zginęła tragicznie w wieku 27 lat potrącona przez pociąg.
Watching The Vampire Diaries
2009:I can't wait for the next episode!!
2014:God, I hope there's no next episode.
GPOY
A na 6 sezon Plec i spółka szykują wiele nowych, ciekawych i intrygujących wątków jak: wampir wcześniejszy od Pierwotnych, zamiana ciał, mordercza tajemnica z przeszłości Damona która nie ma absolutnie żadnego sensu, więcej trójkąta, zamiana ciał, więź, zero logiki, czy wspominaliśmy o trójkącie?
Trójkąt będzie trwał do ostatniej minuty ostatniego odcinka serialu. Już przestałam się oszukiwać. I znowu będzie villain, który po paru odcinkach zginie, a ponoć miał być taki straszny. I oczywiście milion głupich pomysłów na utrzymywanie tego trójkąta. Logiki to ja się za bardzo nie czepiam w serialach, bo wiadomo jak to jest, ale w tym sezonie pewnych rzeczy już po prostu nie można nie dostrzegać... Nie wierzę, że to piszę, ale przy tym co się dzieje w tym sezonie to wątek sire bond i cure był wręcz cudowny.
Dobra, ja nie szukam wielkiej logiki w serialu fantasy, ale scenarzyści mogliby używać mózgu od czasu do czasu. W 2 sezonie Stefek na śpiocha potrafił rozpoznać, że leży z Kaśką, a nie Eleną. A w tym sezonie przez tyle odcinków nie potrafił dostrzec różnicy?
Ponoć w nowym odcinku się skapnął. Razem z Caro xD Ale fakt, o ile w poprzednich sezonach (1-3) logika w miarę była, tak teraz na pewno jej nie ma.
Ten serial ssie, bez kitu, z mojego ukochanego serialu na ktorego punkcie mialam taka obsesje zrobili takie guano...
Arrow spoilers
http://www.youtube.com/watch?v=RvOdjA-WolA
OMG, ryczę. Do tego jeszcze TA piosenka. BYEEEE.
Ja też oglądam :D Ale nie od początku, bo zapomniałam :P Widzę, żę Justyna wróciła :D Nidy bym nie pomyślałam, że mnie to ucieszy :D
Tez się cieszę, że Justyna wróciła :D chociaż powiem szczerze, że Edyta przestała mnie już denerwować pod koniec poprzedniej edycji, dla odmiany Marysia zaczęła mi działać na nerwy, ale jakoś to przeboleje :D było kilka fajnych występów, podobała mi się Karolina i ten ostatni wariat :D
Ja poprzedniej edycji, praktycznie nie oglądałam, właśnie min. z powodu Edzi, której nie mogłam znieść :D Ona już gadała takie głupoty, że się słuchać nie dało :P
Karolina, która to była? Bo ja od początku nie oglądałam :D Ten ostatni, to faktycznie wariat, ale fajny :D
Justyna jest o wiele lepsza niż Edzia :D I też mnie to bardzo cieszy :D Mi się właśnie najbardziej podobały dwie pierwsze osoby :)
Ani jednej ani drugiej nie lubię :D Ale Justynę idzie znieść w przeciwieństwie do Edzi :) Ja początku nie widziałam właśnie;/
Zaczęłam Arrow.
Previously: "I said, get out!!!". Tłumaczenie: "Powiedziałam, wypierdalaj!!!!" xDDD