Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122848
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
ocenił(a) serial na 7
Cudzoziemka87

Kumulacja głupoty w tym odcinek pll mnie przerosła... :D

ocenił(a) serial na 7
Cudzoziemka87

Wiesz co właśnie leci w tv?! Pearl Harbor :(

lola881

taaak? a na jakim kanale? może będzie dziś powtórka

ocenił(a) serial na 7
Cudzoziemka87

Na tvp1, nie wiem czy będzie powtórka. Mnie dosłownie każda scena w tym filmie rozwala na kawałeczki.

lola881

ojej, nawet nie mam jedynki :P ja tak strasznie chciałabym nie znać tego filmu i móc go obejrzeć jeszcze raz tak od nowa <3

ocenił(a) serial na 7
Cudzoziemka87

wow, serio?:D myślałam,ze co jak co, ale tvp1 to wszyscy mają :P Ja znam sceny praktycznie na pamięć, a i tak mnie zawsze rozkleja. I ten motyw muzyczny ze słowami "In my dreams I'll always see you soar above the sky" <3 jeden z moich ulubionych filmów, zresztą wiesz o tym :D

lola881

a, bo ja nie mam żadnej kablówki czy talerza, tylko taką zwykłą antenę, która po prostu łapie kilka przypadkowych kanałów, w związku z tym nie mam jedynki a mam takie cuda jak Puls 2 czy TV6 xD mam wrażenie, że to mój ulubiony film ever, ale i tak chciałabym wszystko zapomnieć i móc obejrzeć jeszcze raz, dla mnie ten film jest perfekcyjny, no i Josh <3

ocenił(a) serial na 7
Cudzoziemka87

Josh był idealny <3 w końcówce filmu już nie nadążałam z wyciąganiem chusteczek :D w ogóle historia miłosna Dannego i Evelyn była pięknie napisana, jak na tak trudny okres, sceny mieli cudowne. Ja mam jeszcze inne ulubione filmy, ale ten jest w czołówce :)

lola881

Musisz obejrzeć Zaklęte serca <3 ja byłam taki świrem, że oglądając każdy kolejny raz po cichu liczyłam, że może jednak nie umrze na końcu, może jednak przeżyje i będzie z Evelyn xDDDD

ocenił(a) serial na 7
Cudzoziemka87

Właśnie tak mi się coś kojarzyło, że obiecałam Ci, że obejrzę któryś film z Joshem :D dobrze, że mi przypomniałaś, muszę go odznaczyć, żeby znowu mi nie umknął ;) ach...powinni stworzyć dwa zakończenia :D:D to drugie specjalnie dla nas :D:D

lola881

no, bym się kiedyś zdziwiła oglądając, jakby jednak przeżył, Afleck sobie może umierać xDDDD chociaż fakt, że już dawno nie oglądałam, już nie mam siły na to płakanie :P ale ostatnio włączyłam sobie finał 8 sezonu Paco i płakałam tak, jak za pierwszym razem :P

ocenił(a) serial na 6
minona291

OBEJRZALA TW. JA PIER DOLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

byledopiatku

BASIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAK się trzymasz po odcinku????

ocenił(a) serial na 6
Kate123

LEDWO......!!! Ja juz nie moge. s'idkhjsadvcnasdkjvbgakbvwikebcskcakxjcz,mxcn;owdubch;wlidnc;sdlicnsmc mnhbvfvbadkjfvnkjfn
Nie umiem tego opsiac. Biedny Stiles, Scott taki kochany, Papa Stilinsky o matko, rycze, Melissa, Dylan jest takim swietnym aktorem, o co chodzi z matka Kiry? Lydia co sie dzieje z Lydia?

byledopiatku

A to dopiero połowa sezonu xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD I CAN'T
SPOILERYCały odcinek, dosłownie cały odcinek Stiles cierpiał, a więc i ja razem z nim. Scena Stiles i Scott. WOW. Po prostu WOW. Jak Melissa go znalazła to taka parallelka do 3x13, z Szeryfem... I Derek też był cudowny. Rety i ten początek, jak Scott się martwił. OMG. Gra Dylana FENOMENALNA. Brak mi słów. A co do Lydii - zabrakło Stilesa, który jako jedyny był w stanie ją przekonac, żeby się nie poddawała i powinna w siebie wierzyc... MY BABIES. I do tego ta piosenka http://www.youtube.com/watch?v=sD8hdFS9538 Jeff to szatan. SPOILERY

"can we just take a minute to thank the fact that jeff davis is about 12834328932749274374932748759382426819742839721 trillion times better a writer than julie plec."
http://31.media.tumblr.com/8f8e7308514e39961f5190983b5d2cf0/tumblr_inline_n0td4j Z4hY1qgqq5i.gif

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Nawet mi nie mow KOCHAM TA PIOSENKE i mina Taty Stilesa, no i juz bylo po mnie, Lydii cos zlego sie dzieje, moze to jest wplyw tego, ze oni wszyscy sa zagrozeni? Albo Demon w Stilsie jakos na nia oddzialowuje, nie moge sie doczekac , po prostu nie moge, Derek byl taki cudowny i mial takie dobre sceny z Scottem. W KONCU, kocham go. Scena Scotta i Stilesa to cos przesmutnego... I o co chodzi z Allison i tymi obozami? Moze podczas 2 wojny swiatowej japonczycy wiezieni tam, byli okrutnie traktowani i wezwali nogitsune, zeby sie za nich mscil?

byledopiatku

Cudna jest, z Reign ją znam, ale teraz będzie mi się kojarzyła z TW oczywiście. Papa Stilinski :((((( Jak mi go było szkoda :( Generalnie cały odcinek był tak przeraźliwie smutny, że masakra. Derek i Scott byli razem świetni. Brakowało mi takich scen. I oczywiście Stiles i Scott. Najpiękniejszy brotp ever. Ja już w ogóle nie ogarniam co się dzieje. Nie mogę znieść, że Stiles tak cierpi. Ale z drugiej strony Dylan ma takie pole do popisu. Teraz to ja chyba już nie wytrzymam do września, bo wtedy będzie The Maze Runner - film z Dylanem w roli głównej.

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Ja mam tyle teorii w glowie, a scenarzysci zawsze mnie zaskakuja, ja juz nie chce cierpiacego Stilesa, moze byc chwile grozny, ale niech nie bedzie chory, ten sezon wymiata, no po prostu brakuje mi slow, jestem zachwycona...
Wszyscy w tym sezonie sa genialni, absolutnie nikt mnie nie wkurza, moze tylko to zdjecie gaci przez blizniaka :D
a takto NIC. Jak oni w ogole zamierzaja to zakonczyc?!

byledopiatku

Dokładnie, ten sezon jest najlepszy. Na każdy odcinek mają pomysł, jest pełno tajemnic, niewiadomych, świetne postaci, relacje. WOW. Czegóż chcieć więcej. Też mnie to wkurzyło, no ale wiadomo czemu, w końcu jesteśmy za Stydią :D
Powiem Ci jak to zamierzają zakończyć - śmiercią jednego z głównych bohaterów...............

ocenił(a) serial na 6
Kate123

NOOOOOOOOOOOOOPE! Czemu mi przypominasz? Nie rob tego, bo bede ryczec, ale kuzwa niby kogo? NOPE, nie da rady, jedyne co bym w miare przezyla to ktorys blizniak lub Peter, choc i tak byloby ciezko.
I kazdy odcinek konczy sie tak, ze ledwo moge wytrzymac, zwiastun kolejnego,Papa Argent i Derek o co tu w ogole chodzi?

byledopiatku

Ponoć nawet mają zmienić intro przez to..................... Ja się na to nie godzę. I to na pewno nie będzie Stiles, bo teraz Nam za bardzo sugerują, że jest z nim źle, więc to nie może chodzić o niego. Tak samo Scott odpada, bo bez niego i Stilesa nie ma serialu. Lydię też bym wykluczyła, bo w zasadzie w tym sezonie mało jest Stydii, a że będzie to kwestia czasu, więc nie mogą jej uśmiercić. Poza tym jest Banshee. Pozostaje Derek i Allison...
A widziałaś scenkę z następnego odcinka? Jak nie to dobrze, lepiej jej nie oglądaj.

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Daj scenke, dobije sie i juz nie wstane, albo wypije bronka... Jak to czolowke? Nope Derek nie moze byc, teraz jest taki zajebisty, kochany, pomocny, dobry doradca, nie! Allison, serio? Co bedzie z Issaciem? I Papa Argent? NIEEEEEE.

byledopiatku

Też tego nie chcę :(((((((((( Ale na razie nie ma się co aż tak martwić.
Ok, to patrz. Ale ostrzegałam... http://stydiolicity.tumblr.com/post/76313014455/teen-wolf-3x19-letharia-vulpina- sneak-peek-1

ocenił(a) serial na 6
Kate123

COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO?! Co to jest? Jak to?

byledopiatku

Właśnie..........Ale może tak to tylko poważnie wygląda, a wszystko będzie ok?

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Jak daja cos w sneak peaku to na pewno nic powaznego, pewnie pojdzie do szpitala i tyle... Ten serial mnie wykonczy....

byledopiatku

Mam taką nadzieję. Zaczynając oglądanie nie miałam pojęcia w co się pakuję xD

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Ja to samo! Ilez mozna zniesc emocji... Nie moglas powiedziec, zeby zaczela ogladac po 3 sezonie? :D Bo to czekanie mnie zabije....

byledopiatku

Tydzień to jeszcze jakoś przetrwamy, gorzej będzie później...

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Mam nadzieje, ze jakas zakoncza ta historie w tym sezonie,ale po finale, mozemy byc martwe....

byledopiatku

O ile dotrwamy do finału, bo przy takich odcinkach może być ciężko. Inni powinni się uczyć jak powinien wyglądać świetny serial...

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Dokladnie... To jeden z tych seriali, na ktore czekanie tydzien trwa wiecznosc..

byledopiatku

Ja mam jeszcze w czwartki Arrow, więc jakoś łatwiej jest dotrwać, ale teraz jest hiatus...

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Mi wrocilo The Walking Dead wiec tez nie narzekam poki co.... Nienawidze hiatusow...

byledopiatku

A wiesz co Nam niedługo wróci? :D OUAT i... GOT :D

ocenił(a) serial na 6
Kate123

WIEM! To juz niedlugo. Bardzo sie ciesze z OUAT! GOT to ja sie boje...

ocenił(a) serial na 6
minona291

Blush jestes?

użytkownik usunięty
byledopiatku

Co tam?:)

ocenił(a) serial na 6

Co sie ukrywasz? :P Widzialas Shameless,bo ja umarlam...

użytkownik usunięty
byledopiatku

http://oi62.tinypic.com/24ynynl.jpg
Nope, nie chce mi się tego oglądać.

ocenił(a) serial na 6

Czemu?! Slyszalas juz cos?

użytkownik usunięty
byledopiatku

Po prostu ten sezon zaczął mnie nudzić i irytować.
http://www.youtube.com/watch?v=zFoai5Gx2jg nie znalazłaś przypadkiem tej muzyki? Umieram, nikt jej nie wrzuca na YT... Muszę się zadowolić taką wersją;]

ocenił(a) serial na 6

Niestety, nie znalazlam, a szukalam, bo mnie tez sie to podoba...
To ostatni odcinek Ci to wynagrodzi, mnie po prostu wcielo... I brakuje komentarza....

użytkownik usunięty
byledopiatku

To co piszesz mi nie wystarczy, naprawdę się zniechęciłam.. daj jakieś spoilery to może się przekonam;]

ocenił(a) serial na 6

A na czym skonczylas?

użytkownik usunięty
byledopiatku

Nie widziałam tylko najnowszego odcinka.

A oglądałaś Prison break?:P

ocenił(a) serial na 6

To powiem tak, Fiona dostala za swoje i to z nawiazka, zal mi jej, bo poniekad ja rozumiem, jej rozmowa z Mikiem, pierwsza ich scena, ktora skradla mi serce. Ian wrocil tak, ze mi koparka opadla, Debbie znormalniala, Lip jest absolutnie kuzwa biedny... A zakonczenie... Masakra...

minona291

Yay, w końcu jest szansa, że będę na bieżąco z odcinkami. W tym tygodniu nic mi już nie dochodzi, a mam zaległych tylko 6 :D

minona291

http://hollywoodlife.com/2014/02/12/miley-cyrus-hurt-by-nina-dobrev-liam-hemswor th-relationship/
Well xD