Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122848
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
minona291

Confirmed for the Paleyfest 10th anniversary LOST panel:
Damon Lindelof, Carlton Cuse, Josh Holloway, Daniel Dae Kim, Yunjim Kim, Jorge Garcia, Emilie de Ravin, Ian Somerhalder, Nestor Carbonell, Henry Ian Cusick, Malcolm David Kelley.

No i po co tam Ian? :/

minona291

YEAH! Będzie 2 sezon TO i Reign i 3 Arrow :D

Kate123

Oraz SN i TVD (LOL)

ocenił(a) serial na 7
Kate123

Jest gdzieś jakaś lista czy coś w tym stylu ?:D

lola881

http://www.tvguide.com/News/CW-Renews-Vampire-Diaries-Arrow-Originals-Supernatur al-Reign-1077708.aspx

ocenił(a) serial na 7
Kate123

Dzięki :)

Kate123

TVD dostało kolejny sezon?:o serio? OMG...

_Sloneczko_2034

Wierzyć się nie chce...
Ale z pozostałych się cieszę :) Najbardziej z Arrow :D

Kate123

Daliby już sobie spokój naprawdę... Ile można... Przecież co jeszcze mogę wymyślić, chyba tylko jeszcze większe głupoty niż teraz.
Ja z tych seriali oglądam tylko Reign i Arrow. Ale właśnie z Arrow cieszę się najbardziej "D

minona291

Basia wołam Cię :D

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Stawiam sie :D

byledopiatku

O jesteś :D Czytaj :D http://deathlyhallowes.tumblr.com/post/76553376159/exclusive-teen-wolf-spoilers

ocenił(a) serial na 6
Kate123

BOZE, czy ja tu widze sama STYDIE? :DDDDDDDDDDDd

byledopiatku

YESSSSSSSSSSS :DDDDDDDDDDD Teraz to już tym bardziej się nie mogę doczekac :D OMG, jak my to przetrwamy?? :D

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Nie mam pojecia, kolejna Banshee? Lydia na pewno bedzie miala duzy wplyw na Stilesa teraz, no i czy on teraz nie bedzie bad boyem? :D:D:D

byledopiatku

A dopiero co pisałam, że ona jako jedyna jest Banshee. Ciekawe. Pewnie Stiles będzie taki przez 1 odcinek, a jak nie to tym bardziej jest chyba szansa na więcej ich scen :D Jest dobrze :D
A i tutaj jest jeszcze fajna teoria na temat tego kto zginie i zgadzam się z tym http://trevenant.tumblr.com/post/76364107099/the-three-kitsunes-kira-allison-and -stiles

ocenił(a) serial na 6
Kate123

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOPE. Biedy Chris, jak on to przezyje? A Isaac? Scott? Nie wyobrazam sobie tego, no nie moze tak byc...

byledopiatku

Żadne rozwiązanie nie jest dobre, ale albo ona albo Derek. Lydia dostaje swój wątek w 4 sezonie, więc to odpada. Więc Stiles też musi przeżyć. To samo tyczy się Scotta, bez niego nie ma serialu. Zostaje Allison i Derek.

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Szczerze, o ile bardziej jako postac lubie Dereka, tak smierc Allison dalaby w kosc wiekszej ilosci bohaterow juz nie mowiac o Chrisie, ktorego uwielbiam... Wiec sama nie wiem, ale NOPE, skad wiadomo, ze w ogole kogos usmierca? Moze tak se tylko gadaja...

byledopiatku

To jest pewna informacja. Wiele razy o tym mówili. Oczywiście mogą tak tylko straszyć. Ale jakoś mi się nie wydaje...

ocenił(a) serial na 6
Kate123

But WHY? Przeciez i tak jest genialny, nie musza nikogo zabijac zeby przyciagnac widzow, nawet nie chce widziec miny Chrisa, to juz bedzie koniec tego czlowieka...

byledopiatku

To są tylko teorie, może nie będzie dokładnie tak. Ale niestety, jak się tak nad tym zastanowić, to wszystko wskazuje na nią :( Nigdy tak wcześnie nie ujawniali villaina, so chcą Nas nakierować na Stilesa, gdy tak naprawdę chodzi o kogoś innego...

ocenił(a) serial na 6
Kate123

No tak, ale ze Stilesem tez co jest nie halo, to jest pewne... Boze zeby tylko sie nie okazal chory, bo to juz w ogole bedzie jakas masakra, ale Lydia mu pomoze, na pewno mu pomoze, mysle, ze mozemy miec wielkie feelsy....

byledopiatku

Mi się wydaje, że ta "choroba" to ma związek z tym demonem. Więc może tak naprawdę jest zdrowy. Scott i Lydia na pewno go tak nie zostawią. Zresztą, każdy będzie chciał mu pomóc.
A wiesz co jest w tym wszystkim najlepsze, że nawet jak nie ma Stydii to my i tak mamy pełno feelsów :D Ten serial to arcydzieło :D

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Kurde cholerka wie, bo znowu jak jego mama byla chora to nie bylo takiego armagedonu, moze to dwie osobne sprawy, ale ja mysle, ze Scott jakby co go wyleczy tak jak Derek z ta kuzynka, moze straci na byciu Alpha, ale cos zrobia. No caly czas sie cos dzieje i akcja jest naprawde wartka i zgrabnie prowadzona, fajna mitologie tez poruszaja, po tym jak oficjalnie zaprzestalam ogladac TVD, ten serial jest jak balsam na sucha skore :D

byledopiatku

Może to tak specjalnie pokazują i chcą powiązać z jego mamą, żeby na zmylić. Nie wiem, za dużo możliwości, ale ja myślę, że to nie jest tak jak wygląda :D TW jest dopracowane w każdym aspekcie :)
Wiesz, że będzie 6 sezon TVD xD LOL, masakra xD Kiedyś bym się ucieszyła, a teraz? xD

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Faktycznie, ile ludzi tyle teorii, uwielbiam ten serial.
Co do przedluzenia TVD to jakas masakra, co oni tam wykminia? Ten serial tak mnie wkurza, ze nie moge, a tak go kochalam...

byledopiatku

Ja też :)
Przykre to jest, że kiedyś miałam obsesję na punkcie tego serialu, a teraz strasznie mnie irytuje choćby jeden gifek na tumblrze... Nie wiem, czy to prawda, ale czytałam, że Julie dlatego zdecydowała się na chwilowe usunięcie Eleny, bo Nina za bardzo się przemęczała i chcieli jej dać odpocząć. Kurde, to trzeba było zabić Kath i byłoby z głowy, a nie ciągnąć ten wątek. Gdyby to jeszcze zrobili jakoś porządnie to ok, ale to jest tak cholernie oczywiste, że to nie jest Elena, a tylko Matt się zorientował.

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Haha przemeczala serio? Tatiana jakos sie nie przemecza, a gra duzo wiecej postaci i to znacznie trudniejszych, zwlaszcza, ze Nina w ogole sie nie stara w tym sezonie.. Ja tez kiedys dla deleny bylam w stanie zrobic wszystko, ilez to filmikow, powtarzanych scen, a teraz mi sie patrzec na to nie chce, jak mozna az tak zepsuc serial...

byledopiatku

O tym samym sobie pomyślałam. No ale to jest Nina, jej wszystko wolno. Ok, na pewno ma ciężką pracę, ale mogli to jednak jakoś inaczej rozwiązać. Nina zmieniła się przez wakacje. Elena nie jest już Eleną tylko Niną właśnie.
Ja tak samo... A teraz to wręcz przeciwnie. Chociaż pewnie jakbym zobaczyła sceny z poprzednich sezonów to byłoby inaczej, ale teraz wszystko mnie denerwuje, więc nawet nie zamierzam włączać. Poza tym mam lesze shipy :D

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Nie wiem cos sie podzialo z Nina, ale wydaje mi sie, ze zwiazek z Ianem chyba dobrze na nia wplywal, kazdy ma ciezka prace i moze czuc sie przemeczony, ale sa aktorzy ktorzy graja w 4-5 filmach rocznie, ktore wymagaja zajebistego przygotowania i kazda postac jest inna i sobie nie krzywduja, wybrala taki zawod to niech sie z tym liczy, mysli ze kilka grymasow wystarczy?
Ja czasami sobie wlacze np 2x08 to az sie serce kraje...

użytkownik usunięty
byledopiatku

Chociaż Niny od dłuższego czasu nie trawię, to jednak muszę stanąć w jej obronie. 20 odcinków na 2 lata to jednak nie to samo co 22 na rok. Jedna ma za sobą 2 sezony, a druga już prawie 5. Poza tym w przypadku Niny to nie tylko sama gra aktorska, ale też spory wysiłek fizyczny - bo z pewnością odegranie dwóch wampirzyc pochłania wiele energii.

ocenił(a) serial na 6

Cos w tym jest, ale ona sie kompletnie nie stara.. Tatiana tez ma ciezkie role, swiruski, nerda, homoseksualistke, jest masa aktorow,ktorzy oprocz w serialach graja w filmach, moze juz jej nie zalezy i chce sie wybic do obrazow wiekszego formatu, ciezko orzec.

użytkownik usunięty
byledopiatku

Właśnie przeczytałaś, że jest "zmęczona" ;] No to masz już odpowiedź dlaczego tak kiepsko gra w tym sezonie. Co oczywiście nie jest żadnym usprawiedliwieniem,bo wiedziała na co się decyduje przyjmując rolę w serialu.
Chyba mnie nie zrozumiałaś, bo nigdzie nie napisałam, że Tatiana ma łatwą rolę. Chodzi mi tylko, że porównywanie tych dwóch aktorek jest nietrafione i lekko krzywdzące wobec Niny. Bo skąd wiesz, jak Tatiana będzie grać po 5 sezonach (zakładając że w ogóle dojdzie do takiej liczby)? Nina na początku radziła sobie bardzo dobrze, nawet po 4 latach potrafiła rozłożyć widzów na łopatki (4x15, 4x21).

ocenił(a) serial na 6

No wiem, dla mnie popsulo sie od czasu pasemka i bylo coraz gorzej, mysle, ze aktorzy tak czy siak juz widza jaki dramat z tego serialu robia i maja to w dupie :D

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Something will happen this season that no TV show has even touched, except that the Walking Dead came close to it. Which Teen Wolf is going all out on this. (HR) WHAT?
Ogladam TWD,ale nie mam pojecia ocb...

byledopiatku

Ja nie oglądam TWD, więc tym bardziej nie wiem...

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Musisz kiedys obejrzec, to najlepszy dramat w tym momencie w telewizji!

byledopiatku

Obawiam się, że to nie do końca moje klimaty, ale może kiedyś obejrzę pilota :)

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Ja tez nienawidzilam zombi. Zawsze takie glupawe to to bylo, ale zobaczysz, ze warto, to jest dramat w swiecie bez cywilizacji! Ladnie prosze :P

byledopiatku

Wiem, że nie poleciłabyś mi złego serialu, więc umieszczę ten serial na liście :D Ale w tej chwili niczego nie zaczynam :P

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Jak podoba Ci sie GoT, to TWD tez bedzie Ci sie podobac, zobaczysz to jest naprawde genialny serial, choc ja na nim co chwile rycze....

minona291

OK, zaczynam odcinek BatB :D

minona291

Dzień dobry... :)

Jest ktoś ;> ?

użytkownik usunięty
minona291

Niedługo Star-Crossed, ktoś się nastawia na oglądanie ?;))

Ja się chyba skuszę :D

tematyka dość fajna, może wyjść z tego ciekawy serial :) zaznaczam do obejrzenia ;p

ocenił(a) serial na 7

Lanter w głównej roli mnie nie zachęca, ale mam zaznaczone do obejrzenia, wiec pewnie spróbuje :)

minona291

Basia, nowe promo TW 3x19 :O
SPOILERY
http://www.facebook.com/photo.php?v=659852317405889

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Mam zawal.....