Jak skasują mi Krainę Czarów to zabiję :/ Twisted też mi będzie żal, bo serial się nieźle rozkręcił. Odcinek z zeszłego tygodnia był świetny. Zaraz właśnie zabieram się za nowy:D
tak :) bywały lepsze odcinki, ale było kilka fajnych scen ;) szczególnie w samolocie :D:D Sheldon <3 i tekst "możemy nie rozmawiać o mojej porażce w życiu towarzyskim?!" "racja, porozmawiajmy lepiej o porażce w życiu zawodowym Penny" :P:P
Zgadzam się odcinek średni :) Ale sceny w samolocie świetne:D Ciekawe czy zmieni to cokolwiek w relacji Sheldon- Howard? :) Raj to potrafi od siebie odstraszyć dziewczynę :D Ciekawe co z tą Yvett(tak to się piszę?:P)? Pojawiła się na jeden odcinek i tyle. Myślałam, że jakoś pociągną ten wątek.
Jak tam Arrow? :)
Też myślałam, że z tą Ivett(?), też nie wiem jak się piszę :P coś wypali, ale zamknęli temat i chyba do niego nie wrócą :D coś mi się wydaje, ze jedna rozmowa telefoniczna wystarczyła, żeby ją odstraszyć :P Jestem trochę w szoku, że dostali aż 3 sezony, z jednej strony się cieszę, że jeszcze przez przeszło 3 lata będą mi poprawić humor :D z drugiej obawiam się o ich dalsze pomysły:P
Arrow jest genialne <3 oglądam i oglądam i oglądam :D jak już się wkręciłam to nie mogę przestać. Już jestem na początku drugiego sezonu :D:D
No chyba, masz rację, że do tego nie wrócą :) Ale narobili "apetytu" że coś może być pomiędzy nimi :) Taaak Raj to jest mistrzem w odstraszaniu :P Powinien zacząć jakiś lekcji udzielać, czy coś :D Też jestem zdziwiona, że od razu 3 im dali:) Ale z tego co kiedyś czytałam mają bardzo dużą oglądalność, coś koło 20mln. I Ty chyba mi kiedyś pisałaś, że czytałaś wypowiedź Jima i on coś wspominał o 10 sezonach :D Zobaczymy jak to będzie w rzeczywistość :)
Aaa, mówiłam Ci :) Trzeba było mnie wcześniej posłuchać i oglądać wcześniej :D Ale najważniejsze, że w ogóle zaczęłaś :) I bardzo się cieszę, że Ci się podoba :D Aaa to zaraz będziesz razem z nami na bieżąco :D Zdążysz do przyszłego tygodnia, bo teraz Arrow jest na hiatusie:D Shipujesz Olicity? :)
No Jim mówił kiedyś, że spokojnie może grać 10 sezonów, ale to było takie gdybanie. W ogóle to oni mają najlepszą pracę ever :D, wciąż przetwarzam i zazdroszczę podwyżki 1 mln dolarów za odcinek :D to jest dla mnie abstrakcja :D i tak jakbyśmy jeszcze miały porównywać, to teraz wyobrażam sobie ile taka ekipa chociażby Arrow musi z siebie dać, nie dość, że kręcą 40 minutowe epizody, to jeszcze w tylu, różnych miejscach, w dodatku większość poza planem zdjęciowym musi godzinami siedzieć na siłowni :D a co robi ekipa z tbbt? przez 3/4 odcinka siedzi na kanapie lub stoi przy blacie kuchennym :D oglądałam kiedyś relacje z nakręcania odcinka, oni prawie wszystko kręcą w teatrze przy udziale publiczności. W dodatku odcinki trwają zaledwie 20 minut. A ich mięśniami i klatą (co widać po Raju i Leonadzie :D) nikt się nie przejmuje, więc nie muszą się dodatkowo męczyć :D Oczywiście ich zarobki biorą się z popularności serialu, ale o ile taki Jim naprawdę stworzył charakterystyczną postać, nie tylko w oparciu o teksty, ale i mimikę, gesty i sposób poruszania się, o tyle taki Leonard jest zupełnie przeciętny i ta rola nie wymaga od Johnnego wielkiego wykazywania się. To tyle odnośnie mojej zazdrości:P
a wracając do Arrow, to oczywiście, że shipuję Olicity <3 w ogóle kocham Felicity i mogłabym tak siedzieć i chwalić te postać nieustannie :D ale nie chce ich na razie razem, obawiam się, że to by w tym momencie wszystko zepsuło, Oli nie jest gotowy na poważny związek, a szkoda Felicity, żeby miała cierpieć. Takie gesty i spojrzenia jak są teraz mi wystarczają. :) Laurel mnie coraz bardziej irytuje, właściwie to chciałabym, żeby zniknęła z tego serialu. Sary też jakoś nie polubiłam, w sumie na razie niewiele jej bylo, ale ani w retro ani współcześnie mnie nie kupiła. Jedyny plus za ratowanie dziewczyn z tarapatów :) taka bohaterka mi się podoba :D ale już jako osoba nie przypadła mi do gustu. Polubiłam ekipę Oliego z wyspy, szkoda że wszyscy tak marnie skończyli :(
widzę, że jesteś tak samo wkurzona jak ja jestem :/
taka piękna scena Frae była <3 już myślałam, że Rae powie Finnowi, że ma powód by zostać, a ta wyskakuje z głupią imprezą :/ dobrze, że to tylko tak się skończyło dla niej.
nie złapała Fina, to poszła do Liama i co to miało być w ogóle? aż taka zdesperowana jest? :/
koniec spontanicznych rozmów z Kesterem ;(
Jeśli jako powód masz na myśli ją samą, to całkowicie rozumiem dlaczego o tym nie powiedziała. Pewnie nawet nie przyszła jej do głowy, że istnieje taka możliwość. Ale ta dwójka koniecznie musi odbyć jakąś poważną rozmowę w finale, nie przymuję wymówek Finna, że nie jest w tym dobry. To powinno odbyć się już dawno temu. Zamiast tego dostaliśmy taki oto rozwój wydarzeń: dramatyczne rozstanie - nie mogę być Twoim przyjacielem, foch - unikanie - wiesz co, jednak bądźmy przyjaciółmi - wzajemna zazdrość - bye, wyjeżdżam. No ludzie...
O Liamie to się nawet nie wypowiadam...
A w kwestii Rae&Kester, to niestety trzeba przyznać gościowi rację.
Tak to nie widzi moich wiadomości, ale jak wstawiłam Kluskę to od razu ją przywiało :D Oglądałaś już TO?:P
Nadrabialam wczoraj seriale i na dzis mi zostalo TO.. Ale slyszalam bad news, ze Clarie odchodzi z TO... I jak odcinek?
No właśnie ludzie się zbulwersowali, ja uważam że końcówka była dobra. Rebka jest nareszcie szczęśliwa. Odcinek bardzo mi się podobał, ryczałam na kilku scenach:D
Na pewno odcinek byl dobry, z tym, ze no Bekah to jedna z glownych postaci jak jej nie bedzie to niewiele tych Orginalsow nam zostanie, ponoc Daniel tez chce sie wiecej opiekowac rodzina, wiec smutno mi!!! Chociaz Kluska jest taki wspanialy, ze moze uciagnie sam ten serial.... Kto wie....
To jest właśnie idiotyzm, powinni inaczej nazwać ten serial skoro wiedzieli od początku jak będzie. Robili nas przez ten cały czas w bambuko. A to o Danielu to skąd wytrzasnęłaś?:D Wiem że go mało było, bo miał inne role i zobowiązania, ale o takiej głupocie jeszcze nie słyszałam... Nie chce mi się wierzyć, że po takiej Eliaszowej końcówce w 1x16 też go odsuną.
Dokladnie strasznie to dziwne... No co serial o Orginalsach bez nich? lol Generalnie na jakims forum czytalam,ale czy to prawda, no nie sadze, no bo o czym bylby ten serial? Ide ogladac odcinek, napisze pozniej co mysle :D
Dobra, ja już się nie odzywam.. dzisiaj zaliczam same wtopy xD Ale serio mi się inna wydawała;D
Ja codziennie muszę zrobić z siebie idiotkę, ale dzisiaj przechodzę sama siebie:P
Nie przejmuj sie... Ja kiedys glosno przeklinalam na profesora na studiach po czym on wyszedl z salki i powiedzial, Pani Barbaro zobaczymy sie na egzaminie.... So... :D:D:D
Ja tak mam non stop! Do tego mam cholernie donosny glos.... W pracy tez juz mialam nie malo skandali,lacznie z trzymaniem nog na stole,jak za szyba siedzialo zebranie "waznych glow" ale ja taka debilna czasem jestem :D
Zajebisty odcinek i ta muzyka!!!!!!!!!!!!! Spoilery! Choc to robienie z Klausa potwora juz mnie meczy... On jest CUDOWNY, jestem zakochana po uszy, ten Mikael byl szurnietym skur wysynem, serio.. Jak Bekah mnie wkurza, tak srednio wyobrazam sobie serial bez niej, ale moze to jakos bedzie...
I to: http://www.youtube.com/watch?v=5LFSbDqJqgY
Scena z Reb i Hayley była cudowna...
Znowu puścili ten piękny score, którego szukam od tygodni.. Załamię się:P
WIEM! Tez mnie to wkurza :/ Ta piosenka jest piekna, ogolnie obie sa piekne...
Soundtrack był przepiękny <3 Nadrobili ostatni brak perełek... Ja też kocham Klausa, a po tym odcinku jeszcze bardziej (stąd av:D). Rebeka mnie też wkurzała, to jej tłumaczenie dlaczego sprowadziła Mikaela do NO było bezsensowne. A po nowych retrospekcjach jeszcze bardziej nie potrafię zrozumieć jej decyzji.. Sprowadzić potwora na swojego brata, bo stał na drodze jej epic luv, chryste... A Marcel nawet nie był tego wart, on zawsze wybierze Nowy Orlean i władzę zamiast niej. Niby do niej to dotarło, ale chyba nie do końca w taki sposób jak powinno. W każdym razie jej cierpienie dobiegło końca, uwolniła się od swojego "nikczemnego" brata i jest szczęśliwa. I bardzo dobrze. Jej fanów powinno cieszyć, że dostała swój happy ending. Plackowa mogła inaczej to zakończyć, w końcu to Plec.
Ja tam nie wiem kiedy Klaus byl znowu dla niej taki beznadziejny... Wtedy co bzykala Lowce wampirow,ktory ich wszystkich zasztyletowal? Czy Marcel ktory pozwolil jej gnic w trumnie, ona jest debilka SERIO! Zakochuje sie co 5 minut i kazdy robi ja w balona,no Plec chyba liczy na to, ze Clarie sie jeszcze pojawi, cos przebakuja o 2 sezonie, mam nadzieje, ze serial na tym nie straci.Klaus jest CUDOWNY,kocham go tak jak Damona w 2 sezonie, ja w ogole nie widze w nim potwora, a jak ktos nie ogladal Pamietnikow to juz chyba w ogole nie powinien widziec.. Widzialas moze Shameless? Bo wiem, ze porzucilas,ale jak cos to perelke bym Ci podeslala,bo sie zakochalam :D
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m85bw9fGtf1rqfhi2o1_500.gif
Zgadzam się ze wszystkim:D
Shameless nie oglądam, ale perełkę jak najbardziej chcę:D
Kluska rzadzi, chyba dostaje obsesji....
http://www.youtube.com/watch?v=VzDlhOVVa40 Ogolnie piosenki z ostatniego odcinka sa piekne...
Mysle, ze ten odcinek by Ci sie spodobal :)
Ja razem z Tobą...
http://24.media.tumblr.com/93e5315fb61b43fe4f4579d41b33219e/tumblr_n2cb08mANJ1rh s5nco5_250.gif
http://24.media.tumblr.com/2983c672f051617df04c3b0dd8f31c88/tumblr_n2auznAmqf1tu 00y7o4_r1_250.gif
umieram
I mały Kluska: http://24.media.tumblr.com/97aa36f89b9b1991e5f467ef589e231f/tumblr_n2b2gzBjRq1qe kck2o5_250.gif :(( Uroczy <3
OMG omg OMG on naprawde jest cudowny i to jaki zrezygnowany wszedl,do ich domu w NO. O BOZE UMARLAM!!!
STOP
http://24.media.tumblr.com/ce6aaeb40a4f7c22a66d273767a77f25/tumblr_n2c5tw6sjT1sl 9zbwo4_250.gif
Awwwwwwwwwwwwwwwwww.... I te retrospekcje do tego, i jego mina i ta tesknota za byciem normalnym, JA TEGO NIE PRZEZYJE!!!!