Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122848
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
użytkownik usunięty
byledopiatku

Oglądaj, oglądaj:D Świetna fabuła i obsada.

użytkownik usunięty
byledopiatku

http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20120329023345/glee/images/d/d8/GleeSantanaCr yICant.gif
Musimy założyć jakiś klub, hug Klaus czy coś w tym stylu..

ocenił(a) serial na 6

Ja bym go przytulala, oj jak ja bym go przytulala, to nie wiem czy nowej broni na originalsow bym nie wymyslila... Moje hugi...
Czy mi sie wydaje czy Morgan jakos tak seksowniej niz zwykle wyglada....

użytkownik usunięty
byledopiatku

Haha, ja to samo. Klausik potrzebuje żeby ktoś go przytulił, niech to będzie Cami pls.. taki piękny parallelek do Deleny by był:(
Józek przystojnieje, to fakt..

ocenił(a) serial na 6

Ja chce go przytulac!!! JAAAAAA... No ale jak juz nie ja to niech bedzie :D

ocenił(a) serial na 6

MALY KLAUSIK dobrze dobrali aktorow, no RYCZE!

użytkownik usunięty
byledopiatku

Ja ryczę na samą myśl o tej scenie z Mikaelem i małym Klausikiem... :( I to "Stay back or you'll be next" do Elajży:(

ocenił(a) serial na 6

STOOOOOP To bylo straszne.... I pozniej jak go okladal w tej stodole, no psychol,dzisas to bylo straszne, ciekawe gdzie wtedy byla Esther....Tak niby bala sie o swoje dzieci, a na takie cos pozwalala,wielka mi czarownica...

użytkownik usunięty
byledopiatku

No właśnie, jak to było z tą Esther? Nie za bardzo pamiętam tej części Pamiętników.. Ona chyba wiedziała, że Mikael się znęca nad Klausem? Taka potężna witch bitch, a nic nie zrobiła..

ocenił(a) serial na 6

No wlasnie, co to kuzwa za matka, w koncu to byl jej syn, a nawet jesli go nie lubila, to na cholere zamienila go wampira? Ja tego nie kumam...

użytkownik usunięty
byledopiatku

Też nie kumam... Czytałaś Delenowe spoilery z 5x16? xD

ocenił(a) serial na 6

Nie.... Nic zwiazanego z TVD juz nie czytam :D
Ale dajesz!!!

użytkownik usunięty
byledopiatku

Na tumblrze mi się przewinęło, że będzie gorący seks:D

ocenił(a) serial na 6

OMG SERIO? Niby z jakiej parafii? Powiedz mi Blush jak oni mogli tak zarznac nasz ship?

użytkownik usunięty
byledopiatku

Serio, serio:D No ale dziewczyna musi jeszcze wykorzystać okazję, do finału tuż tuż, a wtedy ponownie stanie przed dylematem: Damon or Stefan?:P Drugi sezon z Deleną to rzecz niemożliwa, teraz kolej na Stefana:P

ocenił(a) serial na 6

No tak trzeba w koncu dac jakas hot scene,bo jakos malo ich bylo ostatnio... Co to w ogole jest.. Jak oni mogli,moja kochana Delene tak zaciukac... Dzisas.

użytkownik usunięty
byledopiatku

Czytam sobie komentarze pod czwartkowymi wynikami oglądalności i padłam na jednym komentarzu:
"TVD would not be appropriate for my 11 year old daughter but Reign is perfect and we watch Reign together every week."
Jak dla mnie to żaden nie nadaje się dla jedenastolatki, ale ok..

ocenił(a) serial na 6

Taaa z pewnoscia,koles wykrwawiajacy sie zwisajac z drzewa z poderznietym gardlem jest tym, czego pragna 11-latki :D
No chyba, ze to corka Hannibala to moze :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Nie to, akurat takich scen to tam chyba było mało... Chodzi mi o to, że babce nie przeszkadza oglądanie z córką trójkątów, romansów, zdrad:P

ocenił(a) serial na 6

I to jeszcze niestety w dosc infantylny sposob... To juz lepsze te dwa sezony TVD,ale pozniej... To LOL...

użytkownik usunięty
byledopiatku

Ale w pierwszym sezonie Damon zgwałcił Caroline, to zbyt brutalne dla młodych widzów;D

ocenił(a) serial na 6

No ten gwalt byl straszny, ledwo sie biedaczka po tym pozbierala...

użytkownik usunięty
byledopiatku

http://24.media.tumblr.com/4e1fbfe496260a0c843518a6da1a16cc/tumblr_n2c7lgWHzT1qh g6ebo1_500.png

użytkownik usunięty
byledopiatku

Cudna piosenka <3

ocenił(a) serial na 6

To jeszcze jedna perelka http://www.youtube.com/watch?v=mbqMYDkNI8Y

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
bliss6

Dobry wieczór Bliss :) Co tam u Ciebie? :) Polecisz mi jakiś koreański romans?;)
Jej,słuchałam własnie "Never let me go" i oglądałam cały 3x19...mam Delena feels :D

Cześć :) Wszystko po staremu ;) Miałam małe komplikacje z netem i jestem w lesie z serialami :/
Jezu! Jaka ja jestem ślepa :( Nie odpisałam Ci tamtym razem...Przepraszam :*
"Neuk-dae-so-nyeon" jeszcze nie widziałam.Co do "Mulan" to widziałaś tą wersje z 2009 roku,prawda?(pytam,bo nie mam zaznaczonego) Świetny film<33 Od niego zaczęła się moja miłość do azjatyckich filmów/seriali. Świetny soundtrack<333 No i oczywiście Wentai<333 http://www.youtube.com/watch?v=uz4kI1sR6Gw <3
Teraz mało oglądam filmów...więcej seriali.Ale mogę Ci polecić o ile jeszcze nie widziałaś: "Love 911","Seducing Mr. Perfect","A moment to remember".
Na razie jestem uzależniona od serialu "Empress Ki" i od JCW <333 i wszystko wokół niego się kręci ;)
Chociaż wczoraj zdążyłam wyczaić coś nowego http://www.youtube.com/watch?v=-EmgVCj5K44 ...co przykuło moją uwagę ;) Obejrzałam parę odcinków do jakieś 2 w nocy :D Nawet fajnie się ten serial ogląda :)

użytkownik usunięty
bliss6

Jak po staremu to chyba dobrze ;) Ja również mam zaległości serialowe i to całkiem spore ;/
Ale już zaczęłam rezygnować z tych mniej interesujących :) "Mulan" <3 zakochałam się w tym filmie (wersja z 2009) :)
Jaki świetny filmik <3<3 Od razu jak znajde "Full House Thai" to biorę się za ten serial. Dziękuje ;-**

:D
Wiesz ja wszystko muszę pokazać obrazowo,bo niestety nie mam zbytniej umiejętność pięknego ubierania w słowa,żeby komuś coś polecić ;) :DDD

użytkownik usunięty
Kate123

Ogląda tu ktoś Grę o Tron?

ocenił(a) serial na 6

Ktos oglada :D Np ja :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

:-D

Skończyłeś juz sezony (te 3) czy jeszcze nie?

ocenił(a) serial na 6

Jestem dziewczyna :D
Tak skonczylam :P

użytkownik usunięty
byledopiatku

Ok ;-). Przyjęlo sie ze jak nie wiemy jaka płeć ma użytkownik, stosujemy formę męska :-)

Który sezon dla Ciebie naj naj?

ocenił(a) serial na 6

Luzik :D
Chyba 3, ale wszystkie sa na bardzo wysokim poziomie....

użytkownik usunięty
byledopiatku

Mnie w sumie tez :-D

użytkownik usunięty

Pierwsze słyszę:D

użytkownik usunięty

Od dawna sie to stosuje :*)

użytkownik usunięty

Nie słyszałem o tym, ale zapamiętam na przyszłość:) Dzięki.

użytkownik usunięty

:*)

Oglądasz TVD pewnie... Twoja ulubiona postac?

użytkownik usunięty

Zastanawiam się nad rzuceniem, bo uśmiercili moją ukochaną Katherine...

użytkownik usunięty

Ja właśnie rzuciłem z tego samego powodu :-#

użytkownik usunięty

No tak, pewnie byłeś zły, że przywrócili waginę Elkę...

użytkownik usunięty

Bardzo zły. Znowu wszystko będzie się kręcić koło tej waginy...

użytkownik usunięty

http://24.media.tumblr.com/e40fded5cf183bf050eb461bae7c451d/tumblr_mw0p9bKfhs1rl 8abwo1_250.gif

użytkownik usunięty

xDDD

użytkownik usunięty

xD

użytkownik usunięty

Ciebie raczej pomylić nie można:D

użytkownik usunięty

No tak :D nick ma formę damską :p to chyba wychodzi też na to,że mam 30 lat? ;)