Czy jest jakakolwiek możliwość żebym swoje seriale widziała na swoim profilu tak jak to było od Mieszka I, a nagle kurde ich tam nie ma?:/
O co ci chodzi, przecież "śledzenie emisji ulubionych seriali powinno być teraz dla Ciebie znacznie prostsze" :P
Proste jak ordynacja podatkowa, kocham to udoskonalanie wszystkiego. Rozumiem, że nie ma takiej możliwości?
Seriale wrócą na profile, kiedy zostanie stworzona kolejna dupna wersja filmwebu nad którą "obecnie pracują". Nawet jak wrócą to wciąż będą wymieszane z tymi co chcemy obejrzeć, więc niech się w cztery litery pocałują. Ostatnio obejrzałam 2 sezony serialu, oceniłam całość i musiałam kliknąć, że "chcę obejrzeć ponownie", chociaż emisja się jeszcze nie skończyła xD Gratuluję twórcom logiki.
No właśnie, bo nie ma opcji, że teraz oglądam. Matko, to oni pracują nad jakąś nowszą wersją? Czemu nie mogą zrozumieć, że nie chcemy więcej nowości i dobrze jest jak jest?:( No dobra, niech tylko oddadzą seriale. Chyba wywalę 100 seriali, które chcę obejrzeć, bo mi się wymieszały i nawet nie wiem co ja jeszcze aktualnie oglądam;)
Zrobiliby coś przydatnego, jak np. filtry dla filmów w "chcę obejrzeć". Uzbierało mi się tam ponad 1300 tytułów i jak ja mam to przeglądać? Albo wprowadzić jakąś opcję w "nadchodzących odcinkach" w kokpicie, żeby wyświetlało tylko te seriale, które się ogląda. Bo tak to jest bajzel. Ale oni wolą utrudniać korzystanie z portalu zamiast je ułatwiać:/
Ja też wywaliłam kilkadziesiąt seriali, ale nic to nie dało. Wciąż mam zawrotną liczbę 225 ;P
No cudnie:/ Filmów do obejrzenia też mam z 2 tys i rzeczywiście się w nich gubię. Aż się boję co oni tam dalej wymyślą.
Obejrzałam wczoraj pierwszy odcinek Once upon a time i bardzo mi się podobał. Mam w związku z tym pytanie - czy serial trzyma poziom czy dalej robi się Sleepy Hollow? Nie chcę marnować czasu;)
Na razie mam Księcia:) Nie będę mogła chyba obejrzeć tego w tydzień, ale powoli obejrzę. Dobry pomysł na serial.
Oglądam dopiero 6 odcinek, bo nie miałam czasu. Nadal kocham księcia Jamesa (Thomasa też w sumie bym mogła), nie popsują go?:D
W sumie nie wiem, ale nie chcę żeby go zmieniali. Pierwszy raz lubię serialową postać, która nie jest zła i mroczna:D
Ale jak to?! Jak oni mogli, myślałam że jednak wyżyje:/ W bajkach nikt nie powinien umierać, babuny wredne:/
Jak myślisz że w tym serialu będą same jednorożce i tęcze, to lepiej nie oglądaj dalej:D
Najgorszą śmierć to ja przeżyłam w ostatnim sezonie. Tygodniami się nie mogłam pozbierać:P
No dobra, wiem że nie będzie, ale nie zabija się ładnego Łowcy w pierwszych odcinkach! A Ty mnie jeszcze teraz straszysz:( Ale serial bardzo mi się podoba, rewelacyjny pomysł. Czekam kto się dalej pojawi. Bardzo ale to bardzo liczę na Bellę i Bestię:D
Dobra, już wiem jaka zmiana. Bardzo ale to bardzo nie spodobało mi się, że nie ma "Bestii", ale kurde- Rumpel nie wypadł źle w tej roli. Jestem ciekawa dalej tego wątku. Za to wkurza mnie zasrany książę James- czego on się zdecydować nie może:/
No zaczęłam, zdążyłam sobie wybrać dwóch ulubionych facetów i jeden mi już nie żyje:/ Dzisiaj będę oglądać 10 odcinek, ale na razie czytam sobie.
Rozumiem Twój ból. Ale w 2 sezonie pojawi się postac, którą na bank jeszcze bardzie pokochasz :) Tak mi się przynajmniej wydaje :)
Tęsknię za tym Panem: http://31.media.tumblr.com/5d002b3b6f1d261b2c867e6023caf262/tumblr_mh8mcnoHZr1ra 6roho7_250.gif :((
Oglądaj, to jeden z najlepszych seriali jakie widziałam. Gdyby nie zakończenie to miałby u mnie dychę, a tak ma tylko 9;)
Serial znakomity, duet McConaughey & Harrelson to istne mistrzostwo :) Aczkolwiek jeżeli jesteś z tych co wolą "więcej akcji, mniej gadania", to wybierz coś innego ;)
Po Detektywie możesz jeszcze zerknąć na "Chosen", myślę że może ci się spodobać ;)
13 Hemlock Grove, 4 Masters of Sex, 2 TW, 5 UTD, 2 The Fosters, 2 WoEE. Nie odznaczyłam odcinka PLL na filmjebku. 28 :P