Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122839
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Mam tylko nadzieję, że to już będzie ostatni sezon.

Kate123

Podobno jeden z 3 głownych aktorów nie chce grać w 7 sezonie, ale podejrzewam, że rozsiewają takie ploty żeby fanki cięły się różowymi żyletkami i wylewały morze łez;)

alien_2

Z tego co pamiętam to aktorzy mieli podpisany kontrakt na 6 sezonów. Więc może scenarzyści mieli zarys fabuły na tyle właśnie sezonów i już więcej nic nie wymyślą. Bo niestety im dalej tym gorzej i wszystko staje się takie naciągane.
Jak tam OUAT? :)

Kate123

Będę dzisiaj oglądać 11 odcinek 2 sezonu. Kocham Hooka, ale wkurza mnie, że z tą cholerną Corą za dużo działa. Za to już sobie sprawdziłam przypadkiem, że będzie romans z Emmą. Co dziwne, ona jest dla mnie najmniej ważną postacią w tym serialu. Uwielbiam większość bohaterów i kurde strasznie mi szkoda Reginy:)

alien_2

Szybko Ci idzie :) Wiedziałam, że pokochasz Hooka, a im dalej tym ta miłość będzie większa :P Ja Emmę lubię, chociaż czasem jej zachowanie bardzo działało mi na nerwy. Oj tak, tam mało kogo się nie lubi, bo wszyscy są świetni :)

Kate123

Nie że jej nie lubię, ale jest wiele ciekawszych osób. I facetów ile:D Kocham Charminga, Pinokia, Łowcę, Hooka, Lancelota. Uwielbiam też Henrego, chociaż dzieci generalnie nie lubię;) Niech mi moich ulubionych postaci nie zabijają, bo będzie mi bardzo smutno;)

_Sloneczko_2034

Co to za muzyka ?
https://www.youtube.com/watch?v=oEl64oUK3o0 ciarki mam :D

użytkownik usunięty
bliss6

Nie mam pojęcia, też chciałabym wiedzieć :(

użytkownik usunięty

Test

_Sloneczko_2034

Po raz pierwszy od niepamiętnych czasów nie mam żadnych zaległych odcinków :D

_Sloneczko_2034

Kto tu ogląda jeszcze Czystą krew i chce po kur wic na ostatni odcinek?

użytkownik usunięty
_Sloneczko_2034

Dziewczynka30, na której stronie mi coś napisałaś? xD

użytkownik usunięty
_Sloneczko_2034

Wcięło mi posta?

użytkownik usunięty
_Sloneczko_2034

Sprawdzam czy już działa
http://media.tumblr.com/e73f1b1dac970f83143d1fba9bcbb719/tumblr_inline_mmy7qqhih d1qz4rgp.jpg

_Sloneczko_2034

Ogląda ktoś serial Outlander?

Kate123

Jeszcze niee...ale widzę,że gra Sam H. mmm :D

bliss6

Ja zaczęłam dzisiaj oglądac i bardzo się wciągnęłam :) Szkoda, że są na razie tylko 3 odcinki i trzeba prawie tydzień czekac :(

Kate123

Streść o co tam chodzi...jak możesz ;)

bliss6

Claire, pielęgniarka opiekująca się rannymi żołnierzami podczas II wojny światowej, niespodziewanie przenosi się w czasie do roku 1743. Spotyka szkockich wojowników, którzy zabierają ją ze sobą do zamku. Widziałam dwa odcinki, więc jeszcze za wiele się nie działo, ale już sobie ship upatrzyłam :D I soundtrack jest genialny.

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Hejka :D jesteś?

anik756

Hej:) jestem, jestem:) co u Ciebie?

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

U mnie wszystko ok :D Czekam tylko do połowy września i wybywam w świat :D A co tam u Ciebie?

anik756

Gdzie wybywasz?

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

do roboty do Francji :D

anik756

Do Francji??? Uuuu... to grubo:) a czemu akurat tam?

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Bo tam mam pewną robotę :D A Ty pracujesz dalej w tym sklepie?

anik756

A co tam bedziesz robic? Jeżeli moge spytac:) tak, nadal tam pracuje. Zabawilam na dobre:D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Zbiór jabłek :D

anik756

Aaaa:D dlugo tam bedziesz? A ja od dzisiaj zaczęłam sobie urlopik:D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

trzy miesiące :D o to będziesz się teraz lenić :D

anik756

To trochę Cię nie bedzie :) no nareszcie moge sie polenic:D bo ostatnio znowu zapiernicz był:) musze w koncu odpocząć:)

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

A no na trochę wybywam z domciu :D No fakt każdemu potrzeba odpoczynku :D

anik756

Fajnie:)ja bym chętnie tez zafundowala sobie takie "wakacje". Zeby odpocząć i zdystansować się dod wszytkiego, co tutaj sie dzieje.

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Nawet nie wiesz jak ja się nie mogę doczekać tego wyjazdu :D

anik756

Mogę się tylko domyślać:)

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

A co tam u Ciebie po za pracą?

anik756

Trochę się u mnie po zmienialo...

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Co takiego?

anik756

Nie wiem właśnie czy Ci to mówiłam juz. Bo nie pamietam, kiedy ostatnio rozmawiałyśmy. Ale po zmieniało sie to, ze juz nie jestem ze swoim facetem.

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

a to to ja wiem :D a coś jeszcze się zmieniło?

anik756

A to już nie na rozmowę na forum :P

użytkownik usunięty
_Sloneczko_2034

Co z bloopersami, kiedy one zazwyczaj wychodzą? Do tej pory tylko z OUAT widziałam..

Jestem załamana, Pinokio został małym chłopcem:(

użytkownik usunięty
alien_2

Przypominasz mi najbardziej bolesne momenty o których zdążyłam zapomnieć :(
http://media.tumblr.com/ab782b6cada2a02b1864cec3a7bdd85f/tumblr_inline_mjh2b4Nyo M1qz4rgp.gif

Nie będzie już dużego Pinokia? Ale on taki zajebisty był, ja nawet nie lubię dzieci:(

Charming nie umrze nie?! Oglądam 3 sezon, postrzelili go zatrutą strzałą:(

użytkownik usunięty
alien_2

Nie bój się, jego to raczej przed końcem serialu nie uśmiercą:P Przynajmniej nie na stałe.

Uwielbiam go:) Hooka też. Obejrzałam właśnie 5 odcinek, jak ja bym go za ten kołnierzyk złapała :D Chyba jakoś przebolałam Łowcę i Pinokia, tak trochę.

alien_2

Ale Ci zazdroszczę, że jeszcze tyle świetnych odcinków przed Tobą :D

użytkownik usunięty
Kate123

Cierpienia też jej zazdrościsz?:D A będzie go jeszcze sporo:D