Chciałabym Cię teraz walnąć, nie strasz mnie!!! Będzie coś gorszego niż zamienienie Pinokia w smarka? Już wiem, że będzie problem z Charmingiem po tym jak popił wody ze źródełka:/
Dla mnie było, część skończyła się dobrze, część niestety nie. Jak się czeka na odcinki tygodniami czy miesiącami to jest trudniej, ty masz lepiej:D To też zależy od tego czy lubisz danego bohatera/parę, czy ci zwyczajnie zwisa. Moje dwie ulubione postacie miały w ostatnim sezonie przesrane, ale do tej pory o nich nie wspominałaś, więc chyba jesteś bezpieczna;D
Henry Piotrusiem? Zaśmierdziało mi strasznie Pamiętnikami wampirów... Takich koligacji rodzinnych jak w OUAT to chyba nie ma nawet w Modzie na sukces;)
https://www.youtube.com/watch?v=QkqP1ar_z_A
Nienawidzę reklam, ale dzięki jednej reklamie mam tę piosenkę, jest cudna:)
Arrow spoilers
http://www.youtube.com/watch?v=aGRwMyuociQ&feature=youtu.be
Hahaha BYEEEE
Jeśli to znowu jakaś ściema to się baaardzo wkurzę.
Mogłabym tego bez przerwy słuchać <3
http://stydiolicity.tumblr.com/post/96279096219/luvtheviking-sing-me-a-song-of-a -lass-that-is
Już myślałam, że nikt tutaj tego serialu nie ogląda :D Ja 1x04 jeszcze nie widziałam, ale i tak jestem zakochana :D Świetny serial.
Zostaly mi 4 odcinki do konca 3 sezonu.teraz najbardziej kocham hooka,robina i nadal charminga:) uwielbiam ten serial.
Mam nadzieje ze robin gdzies po drodze nie padnie.mam pewnosc ze hook przezyje do konca sezonu,blush mi mowila ze charming tez.na pewno kogos zabija chociaz mam nadzieje ze zabicie neala juz wystarczy ale pewnie nic z tego:\
No zakonczenei 3 sezonu to nie zle feelsy, ale musisz obejrzec zeby sie przekonac :D Widzialas final TB? Ja sie usmialam...
To byla tragedia.staram sie to wymazac z pamieci.marzy mi sie spin off z pam i erickiem gdzie bedzie ich historia.albo niech bedzie kontynuacja tylko z nimi,bez zadnej sookie i tej calej smiesznej wioski.no i tutaj tez pelno retrospekcji.tylko cos takiego wymazaloby z mojej glowy te tragedie ktora nazywaja finalem.
Ja jestem zalamana, juz chyba bym wolala zeby Sookie byla z tym glupim Billem przynajmniej to co ogladalismy przez ostatnie 7 lat mialoby jakikolwiek sens, zakonczenie dla Erica, no tak jakby sie w jego zyciu NIC nie zmienilo,bez sensu...
Dokladnie! Eric siedzial na swoim tronie dokladnie tak jak to bylo w pierwszym sezonie.siedzial sam,znudzony. Fajnie ze przejal new blood, to bardzo w jego stylu ale nie podoba mi sie ze wyszlo na to,ze bez sookie zycie erica nie ma sensu. Wolalabym zeby na koniec pokazali,ze eric ktory otarl sie o smierc zrozumial,ze zawsze kochal pam i zeby ta ich relacja byla troche bardziej osobista, a mniej biznesowa. Zakonczenie sookie nie skomentuje. Zabicie billa bylo najsmieszniejsza scena jaka widzialam. Niepotrzebnie zmarnowali pol odcinka na slub, mialam nadzieje, ze bill podczas slubu sie rozplynie,ale niestety nie bylo nam dane. Tragiczny final. I w ogole jestem zalamana, bo zle wyliczylam odcinki once upon a time i zostaly mi 2 odcinki a nie 4:(((( jak zyc?!
Bedziesz cierpiec razem z nami :D tak dla sprawiedliwosci spolecznej :D A powaznie, to ja sie zalamalam, tak jakby w ogole tych 7 sezonow nie bylo, Eric jaki byl taki jest, mimo jego przemiany na przelomie tych wszystkich serii, skonczyl jak zaczal... Bez sensu kompletnie. Sookie dlatego leciala na wampiry, bo nie mogla slyszec ich mysli, a tutaj co wszystko jej sie odmienilo? Naprawde juz wolalabym, zeby byla z Billem, byloby to logiczniejsze. Bill sie zabil, serio? Zawsze byl meczydupa, ale na poczatku jakos mu nie przeszkadzalo, ze Sookie nie bedzie mogla miec dzieci z nim, a teraz wielkie poswiecenie no WTF? Powrot Hoyta z dupy i w ogole nie pasowal mi do tego jaka Jess byla przez te wszystkie sezony. No bez sensu. I cukierkowo pierdzace zakonczenie, TB powinno sie zakonczyc z pazurem, a nie jak M jak milosc, no ja pierdu...
Historia zatoczyła koło w Tb, koniec od początku różnił się tym, że było więcej dzieci;)
Jestem załamana 21 odcinkiem OUAT, te podróże w czasie. Jak to Śnieżka i Charming się nie poznają?! To mój ulubiony motyw. Ten serial mnie zabije;(
Nie bedzie tak bardzo zle,wiec sie nie boj :D Ale mnie sie jedna rzecz BARDZO nie podobala...
Kurde, mam problem - ja nie widziałam filmu Frozen:D Mam czas do 28 września.
Kocham ten serial za to, że jak coś się dzieje to akcja nie jest rozwleczona na 20 odcinków. Gdyby w VD ktoś przeniósł się w czasie to wracałby półtorej sezonu. Jestem wściekła, że wróciła Marion, Regina była taka cudowna z Robinem i Robin był taki cudowny, było tak pięknie, to mogło być takie dobre zakończenie! Ale ten Hook, oddał statek, Matko Bosko:D
Mowilam Ci :D Regina i Robin to maja ulubiona para, no nie ma lepszej... Mam nadzieje, ze znowu nie stanie sie zla, to by mnie zgwalcilo psychicznie, ale pewnie sie okaze.. No i Hook i Emma to tez moj ship bardzo lubie ich razem. Obejrzyj, bajka calkiem spoko, co prawda nie podobala mi sie tak jak Jak wytresowac smoka, ale tez spoko...
Ta bajka jest wysoko w rankingu i widzę nad nią ogólne zachwyty. Nie wiem czy Emma i Hook to mój ship, ale Hooka uwielbiam, on tak uroczo się o nią stara. Aktor grający Hooka kojarzy mi się z Somerhalderem, też ma taką czerwoną cerę;) Albo specjalnie robią mu w każdym odcinku takie wielkie rumieńce. Ciekawe czy ubiorą go bardziej współcześnie, David nie nosi swojej książęcej peleryny. Jak przy Sleepy hollow - myślę czy te ubranka mu już nie pośmiardują;)
Mnie sie nie kojarzy z nim, ale ma bardzo ladne oczy :D Ja go pierwszy raz widzialam w Tudorach i bardzo bylam ciekawa jak wypadnie, wsrod tych irlandczykow idzie wypatrzec ladne okazy, tez mam nadzieje, ze w koncu go normalnie ubiora :D
Czesc Dziewczyny :D co tam u Was slychac? Widze, ze na forum spokoj jak w Nebrasce.. Bluszek ogladasz Masters of sex? Sezon ogolnie bardzo dobry, ale co do mojego cudownego zwiazku, to srednio mi sie podoba, to jak to wszystko kontynuuja :(
Kejcik ogladasz TW? Bo fabularnie ten sezon nawet spoko, ale jakos tak dziwnie sie to oglada bez Allison i Issaca:(
MoS to jedyny sensowny, bieżący serial, jaki w tej chwili oglądam... Prawie w każdym odcinku mnie wzrusza. Jeśli chodzi o Virginię i Billa, to rzeczywiście nie tego się spodziewałam. Nie po takiej końcówce jaką nam zaserwowali w poprzednim sezonie. Ale mam jeszcze dwa zaległe odcinki, więc bez większych spoilerów proszę:P
A tak w ogóle to mówię pa serialom fantasy, oczywiście te co już zaczęłam dokończę, ale nigdy więcej nowych... Każdy zamienia się w totalny bezsens, parodię i dno.. Wczoraj skończyłam 2 sezon Hemlock Grove i jebłam na finale:D
No ja zaczelam ogladac The Knick, na razie dwa odcinki nawet spoko, ale nie jakos zeby wielce mnie wciagnal, co mnie wciagnelo to The Strain, ktory robi Del Torro, troche nielogicznosci jest, ale oglada sie bardzo fajnie i wciaga. Fakt faktem MoS, sezon 2 wydaje mi sie nawet lepszy niz 1 i to duzo, tylko poprowadzenie watki Virgini i Mastersa, po koncowce sezonu 1, troche nie idzie po mojej mysli, ale wydaje mi sie, ze jeszcze bedziemy cierpiec :D No moze dorastamy i juz seriale fantasy zaczynaja byc niewystarczajace fabularnie :D:D:D
A może po prostu serial się robi głupi, hm?:D Jak Minona przyjdzie, to się jej spytam czy 2 sezon był równie dobry co pierwszy. A pierwszy obejrzała kilka tygodni temu, w miesiąc chyba nie dorosła:P
Hahaha no tez moze tak byc :D ale dla mnie poki co jedynym serialem fantasy, ktory mnie nie zawodzi jest OUaT i mam nadzieje, ze tak pozostanie, nie moge sie doczekac emisji :D No pewnie ne dorosla, ja w koncu obejrzalam Jak wytresowac Smoka 2 i Maleficient, wiec tez chyba za dorosla nie jestem :D
Bajki to co innego:D Mnie niedawno znów naszło na Tangled i Piękną i Bestię. No żeby ryczeć przez animowane pary to już trzeba być kompletnie porąbanym:D
Ja sie tak naryczalam na Jak wytresowac smoka, ze glowa mala :D Nie przesadzajmy, ale faktycznie ja juz malo co ogladam TW troche mnie teraz denerwuje, choc muzyka jak zwykle genialna, Do Pamietnikow chyba juz nie wroce, moze kiedys... Wiec niewiele tego zostalo..
W TW to już wymyślają głupoty, jedyne co mnie zachęca do oglądania to Lydia i Parrish:P
Parrish jest zajebisty :D bardzo go lubie, Lydie to samo. Stiles jakos podupadl w tym sezonie, a tak bardzo go kochalam..
Zgadzam się:D To wszystko bez Malię:P Denerwują mnie te nowe pary, które nam wciskają... Stalia...Na scenach Scotta i Kiry odczuwam secondhand embarrassment. Do 4x03 włącznie mi się podobali, ale odkąd są oficjalnie parą, to oglądać ich nie mogę :P
No ja jej nie lubie, po prostu strasznie kiepsko prowadzona postac. Stalia oprocz fajnych piosenek w tle, no nie rozumiem tego zwiazku. Scott i Kira zero chemii...
Aaa, szkoda gadać.... W ogóle pełno w tym serialu patosu, nie wiem czy zawsze tak było, czy teraz mnie to zaczęło śmieszyć. Chyba jedynie Stiles i Malia jeszcze normalnie rozmawiają :D Scott wygląda tak przez 90 % odcinka: http://i.imgur.com/MxGSpYA.gif Zwłaszcza jak komuś odpowiada na pytania :D Jeszcze jeden odcinek i spokój będzie:D
No leze ze smiechu :D No troche przesadzaja z tymi scenami jak z Wladcy Pierscieni :D No troche jestem zawiedziona, a po finale 3 mialam wieksze oczekiwania. No coz, zostaje mi czekac na jesien i TO oraz OUaT :D Poki co wciagnelo mnie The Strain, wiec bede ogladac dalej i zobaczymy co bedzie, z tych ambitniejszych seriali to teraz tylko MoS, uwielbiam :D
AAAA i co najwazniejsze obejrzalam Salem, szczerze mowiac, serial dosc nierowny, ale ogolnie mi sie podobal na tyle, ze obejrze 2 sezon, bardzo lubie glowna aktorke no i jestem ciekawa jak to sie zakonczy.
WoEE ogladasz? Bo ja jeszcze nie i sie zastanawiam czy warto.
A ja bym się nie obraziła jakby nie było 2 sezonu:P Trochę mnie męczył, ale obejrzałam do końca. Czekam za to na Black Sails:D 2 sezon WoEE to klapa. In the Flesh możesz zobaczyć, ten serial polecam z całego serca, chociaż to fantasy;) Ale to chyba mój ulubiony serial z tego gatunku, nie mam mu nic do zarzucenia. Piękny, wzruszający, momentami zabawny, poruszający wiele ważnych kwestii, z wspaniałymi postaciami. A soundtracku lepszego dobrać nie mogli.. Jeśli znasz Keatona Hensona to będziesz wiedzieć o czym mówię. Tylko nie wiadomo czy będzie 3 sezon co mnie bardzo martwi:(