I tak Moi Milusińscy nasz długo wyczekiwany i najukochańszy serial " Pamiętniki Wampirów - Sezon II " będzie miał swoją premierę w czwartek 9 września.
A oto dowód czarno na białym :
http://justjared.buzznet.com/2010/06/30/the-cw-fall-premiere-dates/
świetnie że będzie nie mogę się doczekać odkąd skończyłam oglądać pierwszy sezon :) Ale mimo wszystko jeszcze dwa miesiące
Anulka88 serio masz 12 wrzesnia urodziny bo ja tez a z ktorego roku jestes bo ja '94
no masz rację, będzie co oglądać, bo powtórki to mi się już troszkę znudziły. teraz tylko doczekać do września ;)
ahh jak ja już nie mogę się doczekać. ;) się wszystkie wątpliwości rozwieją... na temat Katherine, Johna, Jeremy'ego. ;D oby te wakacje szybko zlecialy. ;)
Jak zwykle złotousta (właściwie złotoklawiaturowa) Ula! ;) Całkowicie się zgadzam. ;) Zżera mnie ciekawość nie tylko co do nich. A Elena&Stefan/Elena&Damon? ;)
nie to też oczywiście, chyba najbardziej. ;) ale tego sie jeszcze pewnie nie dowiemy nic w pierwszym odcinku. ;D
Dokładnie ;D
Jak wejdzie 2 sezon ,a w szczególności długo oczekiwany 1 odcinek to tak się nakręcę,że się będę zastanawiała co będzie w następnym ;D
no właśnie i on się oczywiście skończy jak będzie największe napięcie i potem ze zniecierpliwieniem czekać na następny. ;) i wtedy tydzień będzie się niemiłosiernie dłużyć jak na złośc. ;)
no zawsze tak jest ;) a co do tego że się skończy jak będzie największe napięcie to w pełni się zgadzam. z jednej strony jest to fajne a z drugiej irytujące. ale na razie nie trzeba czkać tydzień tylko dwa miesiące więc życzmy sobie cierpliwości;)