Można pisać dalej ;)
T:26
Poprzedni temat: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-
502112/discussion/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2309205
http://www.filmweb.pl/serial/Pamiętniki+wampirów-2009-502112/discussion/Stefan+S ilas+i+przyjaciele,2309205?page=20#post_10880651
poprawny link do tematu
odswieżalem kilka razy i nadal byl popsuty :d a balem się ze nie zostanie naprawiony i post z dobrym linkiem gdzies zagubi się w tlumie
Właśnie nie zdążyłam, a nie wiem czemu wstawił się zły mimo, że kopiowałam na 100% dobry.. ;d
Zawsze tak się robi (przynajmniej mnie) :D I wtedy edytuję i wklejam jeszcze raz i jest dobrze :D
Co się dziś dzieje?
"Ja uważam, że Stefan z amnezją nawet nie pamięta Bonnie i pewnie tylko dlatego go nie zabrali.
Chociaż nie widziałam odcinka, to co się w ogóle odzywam :D"
"Miałam to napisać właśnie..
http://boswelling.files.wordpress.com/2013/03/whaat.gif"
http://i500.listal.com/image/3884854/500full.jpg
Poziom tego forum ostatnio mnie zabija :D
Plus ciągle jakieś na maksa śmieciowe tematy zakładają. Nie wiem co bym musiała mieć w głowie, żeby sobie coś uroić, wleźć od razu na forum i jeb.nąc temat. Nie sprawdzić czy ma jakiś sens, czy BYŁO już coś takiego. Nie, od razu pach temat :D
No daj spokój, dzisiaj już nie wytrzymałam i napisałam jednej osobie, żeby rozwijać sobie stronę główną i sprawdzać czy nie ma takiego tematu ;/
Bądź sławny - jebnij se temat na filmwebie :D
Dajesz... :D
A potem jeszcze załóż 6 osobnych tematów:
- czy Klaus wróci?
- czy Rebekah wróci?
- czy Elijah wróci?
- Czy Pierwotni wrócą?
- Co z Klaroline?
- Co z Mabeką?
:D
Moje propozycje tematów:
- Co z Tatią?
- Co z Amarą?
- Kim jest Tessa?
- Paul Wesley polakiem?!
- Stefan mówi po polsku!
- Bonnie powróci do życia?
- Czy Caroline będzie w TO?
- Co z Klausem i Caroline?
- Czy Tyler jeszcze powróci?
- Silas jest polakiem!!!!!
Dawaj, kto więcej założy w 2 minuty :D
Nie no... nie wiem czy tylko ja tak mam, że na każdym forum sprawdzam po parę razy czy aby na pewno juz nie było tego tematu? :D
Ja też tak mam. Wręcz się BOJĘ zakładać nowe, żeby nie wyjść na debila, bo coś już było, ale jak widać tylko ja mam takie obawy xD
I ja i ja <333 :D
Zresztą ja już mam nawet taki charakter, że wolę sobie sprawdzić sama, niż czekać na odpowiedź :D
Jestem z tych odpowiadających, a nie pytających :D
Nie :D
Ja sprawdzam przez wyszukiwarke jakies slowa kluczowe, malo tego - rzadko ostatnio zakladam tematy, zawsze podpinam sie pod jakis, czasami juz kilkuletni temat :D
http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+mowi+po+Polsku+%21%21%21+s05e02,2304092
jeden z pierwszych tematów :D
Aaa... A ja szukam Twojego autorstwa :p
Ten widzialam, nawet cos tam skrobnelam :p
Ostatnim mnie zabiłaś :D
- Kto to Tatia?
- Co ze Steleną?
- Co się dzieje z Mattem?
- Kibicujecie Jeremiemu i Katherine?
- Stefan mówi po polsku!
- Czy Rebekah pojawi się jeszcze w TVD?
- Co z Daviną?
- Czy Tyler wróci?
- Czy Klaus wróci?
- Czy Klaus wróci?
- Czy Klaus wróci?
- Czy tylko ja się interesuję tym czy Klaus wróci?
- Co z Bonnie?
- Ian Sommerhalder nie jest polakiem?!
- Nina Dobrev i Ian Somerhalder się rozstali!
- Nina i Ian są nadal razem
- Koniec Deleny Ian i Nina się rozstali
- Gdzie obejrzeć odcinek po polsku?
- Oglądaliście już odcinek po polsku/
- Kiedy odcinki z lektorem?
- Kiedy będzie leciało w tv?
Na jakim kanale leci teraz TVD?
Ej bo mi tam "pisze" na górze, że leci TVD w Polsce, ale ja nie wiem na jakim kanale (swoją drogą przekopałam internety wte i wewte i kur.wa nie ma takiej informacji nigdzie :D)
Czy to jest coś w podobie Zmierzchu?
Ogladam True Blood, spodoba mi się?
Czy warto oglądać? Czy warto zaczynać?
Czy to jest serial dla nastolatek?
- Kiedy będą napisy?
- Gdzie mogę obejrzeć?
- Lubię naleśniki, warto zacząć oglądać?
- Paul Wesley ma żonę! (ups, już nie)
- Jest gdzieś opcja z lektorem?
- Czemu Pierwotnych nie ma już w TVD?
- Jaki telefon ma Elena?
- Jakiej lokówki użyła Caroline w 73643 sezonie?
- Co Elena i Jeremy jedli na śniadanie w 747364 odcinku?
- telefon Eleny, pomocy!!!
- Ian Somerhalder to dopiero ciacho
- Ian Somerhalder idealny Grey
No pewnie!
"Jak lubisz z serem, to spoko... powinno Ci się spodobać. No chyba, że wolisz z dżemem... wtedy od 3 sezonu w górę może Ci się wydawać zbyt infantylne.
Pozdrawiam i miłego oglądania :D"
O której się właściwie powinno jadać obiad? xd
Bo ja mam jedynie, w zależności od dnia, albo śniadanio-obiady albo obiado-kolacje ;d
Ja wiem? :D
Na studiach zaczęłam jeść w okolicach 16-17 :D Jak się z pracy/uczelni/szkoły wróci :D
Chociaż bywało i że o 19 normalnie obiad jadłam :)
Bywało (i bywa nadal), że jadłam pierwszy posiłek o 16. Grunt to zdrowe odżywianie! :D
Ja mam to samo niestety, nieraz wracam do domu późnym popołudniem i dociera do mnie, że nic jeszcze nie jadłam, a czasem też nie piłam, bo pić też mało piję ;/
Mam tak samo. Mi się nawet zdarza zapomnieć, że jestem głodna jak się czymś zajmę.. ;d
Mnie powtarzają, że jestem na dobrej drodze by się odzwyczaić od jedzenia :D
Ale to nie jest prawda, bo ja lubię bardzo jeść, ale jak mam na to czas po prostu :P
To się zaczyna creepy robić normalnie, bo jak przejrzeć nasze rozmowy to co chwilę padają zdania "ja też tak robię/mam", "o matko, mam tak samo" xD
Korzystając z okazji, że przyszło mi do głowy "soulmates" pozdrawiam Cię Martusia (może to przeczytasz) :***
Wiem właśnie, a ja dodatkowo mam pewien problem z nadużywaniem "dokładnie" i za każdym razem muszę kasować.. xd
Haha xD ja mam całą listę takich "moich sformułowań", cały czas mam wrażenie, że piszę to samo :D
I też tak mam, że cięgle poprawiam i kasuję xd
Cholera... "też tak mam" :D
Hahah, dlatego wolę przeczytać przed wysłaniem, bo później się wstydzę za powtórzenia... ;D
Zsikam się zaraz :D
W Polsce leci na nPremium albo nFilmHD z tego co wiem :P
Moi dziadkowie mieli N swojego czasu to coś tam kojarzę ;d
- Jakie są podobne serial?
- Średnia wieku oglądających?
- Czy chłopak może oglądać ten serial?
itd, itd...
Wcześniej leciało na N-ce, ale teraz sprawdzałam i nigdzie o tym nie pisali, a chciałam taki oficjalny komunikat, żeby dzieciom linka wkleić :D
Ooo jeszcze moi faworyci.
- Ten serial to pomyłka
- Jak oglądasz ten serial to znaczy że jesteś głupi
- To jest serial dla głupich nastolatek i gejów
- Jak to oglądasz i jesteś facetem to jesteś homo (też widziałam, paranoja)
Hahahah akurat jedynych 3 mężczyzn, których znam i oglądają to są homo xD
Te tematy można tworzyć i tworzyć :D