Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122827
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

♥♥♥ Temat 50 ♥♥♥

Poprzedni (49): http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2487765

ocenił(a) serial na 4
Slutty_Pumpkin

Nie zapomnę tego xD

ocenił(a) serial na 1
syllwunia14

Wiem, liczyłam się z tym xD

ocenił(a) serial na 4
rose_fw

szukałam dla Ciebie skinsowych avków na halloween, ale chyba takich nie ma :(

ocenił(a) serial na 5
syllwunia14

Wiem właśnie :<
Dlatego wybrałam uroczy fanart z Casem, bo się próbuję zmobilizować do nadrobienia Supernatural :D

ocenił(a) serial na 4
rose_fw

Ja dziś obejrzałam jeden odcinek i zamiast na 4x15 jestem na 4x16. -,-

ocenił(a) serial na 5
syllwunia14

Ooo, ja gdzieś w tych okolicach skończyłam oglądać!

ocenił(a) serial na 4
rose_fw

Serio? Zawsze mi się wydawało, że Ty całe obejrzałaś :D
Myślałam, że te ostatnie odcinki masz do nadrobienia :P

ocenił(a) serial na 5
syllwunia14

Ah shit, przeczytałam 4x15 a pomyślałam 9x15 xD

ocenił(a) serial na 4
rose_fw

:D
chciałabym...

ocenił(a) serial na 5
syllwunia14

Powodzenia xD

ocenił(a) serial na 4
rose_fw

Daję sobie rok :D

ocenił(a) serial na 5
syllwunia14

W rok to zdążysz xD
Ale i tak.. bleh, jak teraz widzę taką masę odcinków to mi się od razu odechciewa. Przez Chirurgów chyba. Za dużo mi już tego było. Oglądałam i oglądałam codziennie i końca dalej nie widać :D

ocenił(a) serial na 4
rose_fw

Mnie ilość odcinków nie może zniechęcać, bo One Tree Hill, które ma 9 sezonów obejrzałam już 2 razy :D

ocenił(a) serial na 5
syllwunia14

Mnie jakoś ostatnio odrzuca od takich długich :D Wcześniej nie miałam problemów.. nawet durne GG obejrzałam całe przecież :D
OTH kiedyś chciałam zacząć, ale uznałam, że mam dużo innych do obejrzenia i w końcu nawet odcinka nie widziałam xd

ocenił(a) serial na 4
rose_fw

GG... jestem w połowie i oglądam bo koleżance zależy :D
OTH, my FAVOURITE! Obejrzałabym trzeci raz ale chyba wyrzuty sumienia by mnie zjadły, bo tyle mam do nadrobienia :D

ocenił(a) serial na 5
syllwunia14

W połowie jeszcze było w miarę ciekawie xD Ale czym dalej tym gorzej :D Jak "przeżycia"? :D

A przestań, ogląda się dla przyjemności. Po co z tego obowiązek robić, mało Ci ich? xD Masz ochotę to oglądaj ;p

ocenił(a) serial na 4
rose_fw

Na razie nie jest tak źle. Na początku lubiłam Dana, ale teraz jest nieznośny, od początku nie przepadam za Sereną, ale lubię Nate'a i Blair, no i Chuck <3

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Sama zaczepia, a teraz się skarży :D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

To nie skarżenie tylko wytłumaczenie :D

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Zepsuli tumblra. Chamy jedne.

ocenił(a) serial na 4
rose_fw

Wiem :(
Ja naprawiłam, tu
http://paulvedre.tumblr.com/post/101418114456/ledarcy-yes-guys-if-you-want-old-p ost-sizes

ocenił(a) serial na 5
syllwunia14

Też to mam :D Ale tak czy siak mi się nie podoba ;/ Petycję podpisuj! http://www.change.org/p/tumblr-reverse-image-size-change-taking-place-on-30-11-1 4-and-return-to-old-image-sizes-before-30-11-14?recruiter=9636062&utm_campaign=t witter_link_action_box&utm_medium=twitter&utm_source=share_petition

ocenił(a) serial na 4
rose_fw

Podpisałam już :D I maila też wysłałam, ale wątpię czy to coś zmieni :(

ocenił(a) serial na 5
syllwunia14

:< Ja tam mam nadal nadzieję...
Muszę w końcu xkit zainstalować :D

ocenił(a) serial na 4
rose_fw

Mój dash wygląda już normalnie (nie mówię o nagłówku który może sobie być nowy)
Posty są w 500px i nie wyglądają źle :P

ocenił(a) serial na 5
syllwunia14

Mnie mimo wszystko wkurza ten nagłówek, bo klikam na środek jak debil ciągle i się dziwię czemu nie działa xD Poza tym nie zauważam wiadomości i ten przycisk do powrotu na górę dasha jest straszliwie mały ;/
Nie mogli zrobić skrzynki nadawczej jak już chcieli jakieś zmiany? No na cholerę to zrobili, wytłumacz mi...

ocenił(a) serial na 4
rose_fw

Wiesz, nowy nagłówek według mnie jest dobry bo jak jestem gdzieś w ch uj głęboko dasha to cały czas go widzę :)

Oni lubią zmieniać to czego nie trzeba, a to co trzeba zmienić zostawiać bez zmian, ja się przyzwyczaiłam :)

ocenił(a) serial na 5
syllwunia14

Tu się zgadzam... pewnie się wystarczy przyzwyczaić.. ale ja zawsze muszę ponarzekać xD

Ja niby też, co nie oznacza, że przestało irytować ;p

ocenił(a) serial na 4
Slutty_Pumpkin

http://teenwolf.tumblr.com/post/101422752876/happy-halloween
ayayayyaya

ocenił(a) serial na 4
Slutty_Pumpkin

hhahahahahahah policzyłam właśnie ile mam do nadrobienia odcinków wszystkich seriali, które zaczęłam i och nie skończyłam :D
UWAGA
422
bye, wrócę za 50 lat xD

ocenił(a) serial na 1
syllwunia14

Ja pewnie nie miała bym wcale mniej :D Gdyby uczciwie policzyła wszystkie seriale :D

ocenił(a) serial na 4
Slutty_Pumpkin

Ja nie policzyłam tylko Housa, bo niby jestem na 2 sezonie ale nie jestem pewna czy kiedykolwiek skończę ten serial :D

ocenił(a) serial na 1
syllwunia14

Ja chyba House na 6 sezonie skończyłam :D Ale ostatnio na zajęciach analizowaliśmy transkrypcję z House;a i jakoś tak wpadłam na pomysł żeby nadrobić, bo kilka spoilerów z 8 sezonu dostałam xD

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Haha, House'a to ja tylko w tv wyrywkowe odcinki widziałam XD
W tym ostatni, więc raczej mnie nic nie zaskoczy :D... tak w sumie może i z połowę widziałam...

ocenił(a) serial na 4
Slutty_Pumpkin

No to ja będę szła :D
Dobranoc :)

ocenił(a) serial na 1
syllwunia14

Dobranoc :D

ocenił(a) serial na 5
syllwunia14

Branoc ;)

ocenił(a) serial na 1
syllwunia14

Jestem na 4x10 :D Gifset poproszę :P

Derek faktycznie się fajniejszy zrobił jak jest taki bezsilny :D

ocenił(a) serial na 4
Slutty_Pumpkin

A propo Zazdrości :p
http://paulvedre.tumblr.com/post/92333110996/stiles-and-lydia-being-jealous-of-e ach-other-in

ocenił(a) serial na 1
syllwunia14

No, też mi się te momenty rzuciły w oczy :D
Ale to był właściwie tylko początek sezonu, a potem już w ogóle totalnie wymazano wątek Stilesa zakochanego w Lydii. Jeszcze potem ewentualnie tą scenę mieli fajną http://media.tumblr.com/a4dc8966e560297f554a8f07b59e8c5b/tumblr_inline_nak8r8mTr Y1rn2hom.gif

Chociaż mnie się Stiles podoba dosyć z Malią. Miło było popatrzeć jak ona się tak troszczy tylko o niego :D Zasłużył sobie na kogoś takiego kto go będzie traktował wyjątkowo. Lydia przez 3 sezony ignorowała to, że miał na jej punkcie świra. Musiałaby się teraz BARDZO postarać żebym zaczęła im jakoś bardziej kibicować :D Powinna trochę pocierpieć jak coś :D

ocenił(a) serial na 4
Slutty_Pumpkin

Ja Malii nie lubię, ale to już chyba pisałam i na pewno nie lubię jej ze Stilesem :)

W piątym sezonie ma być Stydia :))

ocenił(a) serial na 1
syllwunia14

Eh... :D

No to lepiej żeby im jakoś to dobrze rozpisali, bo jak tak z dupy ich nagle parą zrobią to będę zła.

ocenił(a) serial na 1
ocenił(a) serial na 1
Slutty_Pumpkin

SKOŃCZYŁAM :D

ocenił(a) serial na 4
ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

(tu już odpowiadam, bo tam się ciężko znaleźć xD)
No i dobrze, niech ma charakter! Podobnie się w sumie zachowywała w Pamiętnikach xD Yeey... ale bym shipowała jak popieprzona xD (już shipuje prawie, mimo że jeszcze jej nawet w serialu nie było hahaha :D)

Co kolejna? Ja Arrow nawet nie oglądam, lub sobie kogo chcesz :D (osądzam jedynie za niechęć do Delphine -,- ale to inna bajka :D) A Felicity też mojej sympatii jakoś nie wzbudza... wydaje się taka dosyć nijaka, roztrzepana i lekko żałosna, ale tak sobie tylko zgaduje z tego co wiem z gifów na tumblrze :P

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Jeszcze 7 odcinków także trzeba się uzbroić w cierpliwość :) Zresztą nie wiem czy do tego czasu będę to jeszcze oglądać :)

No tak... Delphine xD Tej też nie znoszę :D
"nijaka, roztrzepana i lekko żałosna" Też mi się taka wydaje. Chyba po postu drażni mnie taki typ.
A "kolejna" w sensie, że jesteś kolejną osobą która o to pyta w niedużym odstępie czasu. W tym tygodniu nawet się o tego pieprzonego Arrowa pokłóciłam i wyszło na to, że nie lubię Felicity, bo sama jestem podła, nieszczera i nie stać mnie na prawdziwe uczucia, także luz :)

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Ja na razie obejrzałam tylko dwa odcinki... może nadrobię jak będę miała "dodatkową" motywację :P

Uh. Chociaż się tym tak nie chwal!
O matko, taka kłótnia o serial? Znajomy/a jest chyba nieźle rozchwiany/a emocjonalnie :D

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Czyli rozumiem, że taka pt. "na razie masz do nadrobienia tylko 2 odcinki, a z każdym tygodniem będzie +1" nie wystarczy :D
Ja widziałam jeszcze 1x03, a 1x04 przewinęłam trochę.

Ty zaczęłaś ten temat :D
W zasadzie kłótnie o serial są zazwyczaj tylko pretekstem. Chciałabym móc przyznać Ci rację, ale niestety to ja jestem raczej ta niezrównoważona emocjonalnie :P Wprawdzie nie ja wtedy zaczęłam o tym mówić, ale zamknąć się w odpowiednim momencie też niestety nie potrafię i potem kończy się na trzaskaniu drzwiami itp. Zresztą ja ogólnie strasznie niestety jestem kłótliwa i niezdolna do ustępstw. Jak ktoś już się na mnie pozna to z reguły nie wchodzi na pewne tematy, albo umie urwać dyskusję, bo rozmawianie nie ma sensu, moje musi być zawsze na wierzchu :D

Btw, SPN jak? :)

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Nope, ja potrzebuję większej jednak :D

Ze mną na pewne tematy też lepiej nie wchodzić. Szczególnie na takie, na które zdania nie zmienię i jestem w 100% pewna swoich argumentów... wtedy kłótnia najczęściej kończy się fatalnie, bo to dla mnie fizycznie niemożliwe żeby ustąpić jak wiem, że mam rację :D I najlepiej bym męczyła i męczyła póki nie postawię na swoim... więc albo mi się uda kogoś przekonać albo po godzinnym darciu mordy uznaję znajomego za debila i się przez jakiś czas nie odzywam w ogóle xD Eh... chyba też do stabilnej emocjonalnie mi daleko :D

Nijak... nie wiem nawet dalej gdzie skończyłam... spędziłam już dwie godziny na laptopie i nie wiem co robiłam, pomocy.